User Tag List

Sayfa 9/10 İlkİlk ... 78910 SonSon
190 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Eskişehir DD Colt CZT Rolling

Fatih YİGİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nerede o yüklü megane lar ben onu merak ediyorum. Nerede gördün rüyanda mı. Rs tuner ile yazılım yapmadım ki. Yazılımı kullanmıyorum bile japon kafa. Rstuner ı ASR için aldım. Yazılımım özgüne ait. İki yazılım arasında da dünya fark var. İntercooler tamamen custom cutout u ilk ben yaptım megane a. Filtre kiti aynı şekilde. Türkiyede R26R baskı balata tek bende var. Belli görmüşsün sen megane. Yaptığım subaruyu da söyliim mi. O her şekilde hazır. Ama söyliim içinden geçer durur bi daha geçer.
    abi türkiyede ki herşeyin en iyisi en yenisi en hızlısı en kralı sende olsun ilkide . 37 yaşında adamsın atışıyorsun insanlarla. konu acayip yerlere geldi lütfen abi saygıda kusur etme derdin de değilim sana yapacagını ögretmekte bana düşmez ama lütfen olay sidik savaşına döndü .
    oVerBoosT

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih YİGİT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güven ve okan kardeşim konu sacma sapan yerlere geldi bizim eskişehirdeki arkadaşlarla olan sıkıntımız veya onların bizle olan sıkıntısı colt czt ciler ve digerleri mevzusuna döndü bu işi buralara yazarak değil deneyerek görürüz kimsenin daha fazla saygı ve sevgi cercevesini bozmasına gerek yok senın araba cıktıgında onlarında kabloları geldiğinde hepsiyle deneriz olur biter konu daha fazla uzamasın rica ediyorum...
    Haklisin fatih abicim.az cok czt nedir biliorm.zm ile ul yide biliorm.czt ciler her sey normal gibi karsilayinca bole bi sıkıntı oldu.
    Neyse suan icin problem yok ben neyin ne oldugunu ogrendim.
    Konu bnm icin kapanmistir ..
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

RenaultSport
    Misafir
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nerede o yüklü megane lar ben onu merak ediyorum. Nerede gördün rüyanda mı. Rs tuner ile yazılım yapmadım ki. Yazılımı kullanmıyorum bile japon kafa. Rstuner ı ASR için aldım. Yazılımım özgüne ait. İki yazılım arasında da dünya fark var. İntercooler tamamen custom cutout u ilk ben yaptım megane a. Filtre kiti aynı şekilde. Türkiyede R26R baskı balata tek bende var. Belli görmüşsün sen megane. Yaptığım subaruyu da söyliim mi. O her şekilde hazır. Ama söyliim içinden geçer durur bi daha geçer.

ben yazmıorum daha sana aracında egzos cutout yazılım var dünyanın en hızlı megane sini yaratmış gibi havalardasın hiç bişeyde yaptığın yok bir tane doğru dürüst denemen bile yok millete muhalefet oluyosun her denemesine her deneme konusuna illa yazacak bişeyin var bilgide yok içinde zaten aracınla kendin çıkıp deneyemiosun ben sana giderimi yaptım herkes gördü ister dene ister bahane üret istersende forumlarda miletin içinden geçerim demeye devam et konu kapanmıştır benim için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulan japon kafa seni araba diye kullanırım. 150 kg adamım. Denediğim herkes 70-80 kg. Adamlar yanlarına adam mı alacak benimle denerken. Ben bu arabayı aldığımdan yaptığımdan beri söyledim bu arabanın videosu yayınlanmayacak diye. Kaç tane denemeye çıktım. Dünya kadar. Bir tane video bulamazsın. Yayınlamıyorum yayınlatmıyorum. Bu benim prensibim. Buraya da yazdım konu açtım benden daha hızlı olduğunu iddia eden megane varsa çıkalım diye. Bir tane cevap gelmedi. Ktec racing deki adamlar bile orjinal turbo ile dynodynamics üzerinde 266 hp nasıl çıkardın dediler. Dünyadaki en hızlı meagane değil ama oem turbosu ve beyni üzerinde bu kasa dünyadaki en güçlü rs lerden biri bende. Dyno sonucumda orada. Hadi eyvallah.
    IN BOOST WE TRUST

kemal20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Görkem.Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Czt"nin reçetesi belli artık czt"lerin yürümesi neden bu kadar şaşırtıyor anlamadım
    Yazılımdan sonra kimlik değiştircek , maşallah dd czt"ye
    czt nin bi önceki sahibi yakın arkadaşlarımdan. czt de ecufast yazılım var 1.0 barda yürüyodu yanlış hatırlamıyorsam. stok czt ,egzantirikli 106yla yürüyemez

Gokhan43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kemal20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    czt nin bi önceki sahibi yakın arkadaşlarımdan. czt de ecufast yazılım var 1.0 barda yürüyodu yanlış hatırlamıyorsam. stok czt ,egzantirikli 106yla yürüyemez
    Kütahya'dan satılan CZT'den mi bahsediyorsunuz acaba Emre abi'nin eski aracı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet emre nin aracı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit.......

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankaradan oraya gelmiştir o zaman=) çünkü benzin pompasından son susturucu markasına kadar specler aynı emreninkiyle.intercoolar falan da vardı.

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kemal20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankaradan oraya gelmiştir o zaman=) çünkü benzin pompasından son susturucu markasına kadar specler aynı emreninkiyle.intercoolar falan da vardı.
    Aynen ole aracin 190 hp ye yakin dyno su warmis ne kadar dogru ne kadar yanlis bilmiormda zaten yazilimsiz cooler mantiksiz gelmisti ee ul ile zm nin ne kadar yurudugunude biliorm.
    Yavas yavas cikicak ortayada du bakalim ..
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit............

ahmet_NLS
    Misafir
    Yazilim olsaymis bastigi gibi gidermis.yok deve.
    Czt bilmiyor ya millet burda.stock czt gitsin filtre egzoz 106 kovalasin.yazilim var intercooler var benzin pompasi var zor gecmis ul 106 yi zaten gectiginede dua etsin boost falan iyi yurumus yani.

RenaultSport
    Misafir
    ahaha olaylara bak yazılım olsa çok daha fazla gider diyen czt ciler yerinizde olmak istemezdim şuan dediğim gibi czt bilmeyen adam değiliz gittiği gideceği belli abartmayınnnn stock SS clio rs ile yazılımlı yüklüsünü geçiodum değişen bişi yok bunuda geçerdim zaten buda yazılımlı coolerlı cart curtlu

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kütahyadaki czt ise evet dayno verısının 200 fln olması gerek bı ara nıyetlenmıstım ben o araca ordan bılyıorum

rs2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara CZT önde giidiyor
    (E) TUNERS Trabzon... 207 RC Lemans 1020 Series

meto_106gti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeişerım arkadaşlarım hepınıze ayrı ayrı teşşekur edıyorum cztnın butun speclerını ortaya cıkardınız yanı bu aracın gıderı bu benı bukadar az geçtıgı ıçın yaksın arabasını bız oem parçalarla gotunde gıttık eksantırklı gtı ıse geçıyo zaten maşşalh gtı lara herzaman şaşırmtmıstır stok czt ıle olan vıdeolarım var onlarıda paylaşıcam zaten ortaya cıkıcak oem cztnın gıtmedıgı bukadar parçadan sonra gıtmesı gayet normal ellerınıze sağlık yazanların kıng ul gtı
    Geçilirken herşey güzel tabı .EEE Bıde ben geçerken aynamda kalman dunyalara bedel HANİ

meto_106gti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı frefly1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazilim olsaymis bastigi gibi gidermis.yok deve.
    Czt bilmiyor ya millet burda.stock czt gitsin filtre egzoz 106 kovalasin.yazilim var intercooler var benzin pompasi var zor gecmis ul 106 yi zaten gectiginede dua etsin boost falan iyi yurumus yani.
    ağzına sağlık cook cook sağol bız sepclerımız hıc yalan atmadık ne yaptıysak soyledık ama yazılım yok daha demedık zaten gıderı buymus arka koltukları sokmese bukadar bıle geçmezdı sımdı bu vıdeoyu paylaşanlar ve cztnın sahıbı nerdesınız yahu bı ses verınde gorelım hhahahaha
    Geçilirken herşey güzel tabı .EEE Bıde ben geçerken aynamda kalman dunyalara bedel HANİ

Ek.Civic_Spoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    M Vaay be konuya bak atarlar giderler entrikakar talanlar dolanlarmasAlla araclara ozellikle gti lara bu saatte konu iyi geldi

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiçbir standart yazılım olan czt öyle yürüyemez hava filtresi taksan dahi arıza ışığı yakar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)