En son Clio Rs denemelerinizi yakınen gördüm ;) Kasmaya gerek yok...Ama illaki deneyelim değişti arabam diyosan yozzgate yaparız,tabi önce şu bitürlü yapamadığımız saxoturbo vs z4m denemesini yapacaz :)
Printable View
En son Clio Rs denemelerinizi yakınen gördüm ;) Kasmaya gerek yok...Ama illaki deneyelim değişti arabam diyosan yozzgate yaparız,tabi önce şu bitürlü yapamadığımız saxoturbo vs z4m denemesini yapacaz :)
hayatında kac kere 0-275 denemesı yaptın?
bos muhabbetlere gırmeye gerk yok.
makul sınırlarda denenır olur bıter.
yan cızen kısıler konusur boyle yok 350 ye kadar basalım yok gerı gerı gıderken ters donup yarısalım yok 200le gıderken surucu degıssın:hahaha:
100 lerce rollıng vıdeosu ızledık. hepsınde bellı bı aralık vardır.;)
ne kavgası ne editi basar?
kavga flan ettıgımız yok.rahat ol;)
0-275 uc noktalar. bos muhabbetten ılerıye gıdemez.
oyle bır deneme olmayacagını sende cok ıyı bılıyosun.
ıkı aracında ıyı tutunacagı bı hız blırlenır deneme yapılır.
ozelden kousacaksak kadır abıye ozelden ulasıp deneyelım demmıssınız. halen nıye burda yınelıyosun olayı:rolleyes:
1-boş muhabbet lafını editle kardeşm boş konuşmuyorz once konusucaksak bunda anlaşalım karşılıklı hakaret ve ithamlaşıcaksak özel mesajı kullanalım....
2-araç tutunamıyorsa beni ilgilendirmez bu onun problemi beni bağlamaz.
3- eğer bana karşı talep geliyorsa denemek için bende şartlarımı söylerim beğenmezse bye bye
4-0-275 neyi boş neyi hayal yolda var, o hızı yapıcak arabada var, sürücek adamda var sıkıntı nerde tam olarak neyi anlıyamadın güzel kardeşm?
güzel güzel fikirleri paylaşalım, iddalaşıcaksak hakaret ediceksek kimseyi rahatsız etmeden forumu kirletmeden özel mesajdan devam edelm çıkış yapmadan, güzel güzel konuşucaksak devam kardeşm... mesajını editlersen cevap vermek zorunda kalmıyıcam aramızı bozmıyıcam ...
eheh garip olmuş en son ben 300 yaparım evime giderim diyen birinede 2 boy sapladılar :D stock olmayan bir 320d den bahsediodur tahminimce başar dimi?
arkadasım sen saxo ıle zm4 roll yapcaksan 70-100-260-270 cıkıcaksın yoksa evde oturcaksın:) ben videolara bakıyorum 180-200de bıten roll gormedım hıc sımdı 911turbo f430 da 230da bıtırsın roll nasıl ıyımı:)
zm4 bahsedıyosun orjınal arac ve 275kesıcısı kesıcı ıptal olursa 300 yapar o arac,ozaman zm4 de kısa dıff koyalım 0-400 yapın yada 50-230 ozaman olur bak:) senın saxo sanzıman kısa dıye roll 220bıtıcek ne kel alaka ozaman yurumuyuceksın arkadasım, bu kadar basıt, saxo ozaman gıdıcek turbo 106 kapısıcak, ben 200 kadar gectım gerısı onemlı degıl zıhnıyetı olmasın sende, sız turbo saxolada 911turbo ve f430 gecerım dersınız:)
Corsa güzeldi üzdü zaten.. Belli bir sürat derken 80 e kadar geçebilir doğrudur :D
Typerda her arabayı geçecek diye bişey yok ..Ama Bmw dizelinizde haddi kadar gider.. İbrahimin Rs geç bastığı halde 5.vites 200 gibi 3 boy önündeydi Başarın Bmw 320d sinin..ki o hızlarda bizim ibrahimle aramızdaki boy farkı 3-4 oluyo..Ben olacak farkı biliyorum illada deneyelim deniliyosa yine denerim..Ama saxo ile denermisin dediğimizde saxoyu beğenmeyip arabayı getirmediğini biliyoruz.Arkadaşada izah edemedik z4m i getiremiyo prb.var vs. dedik..Şimdi ben rahat geçeceğim 320d ile deniyorumda başar niye z4m i ile geçileceğine emin olduğu turbosaxo ile denemiyo ?
Başar; biz samimice söylüyoruz ..Sana kırıldık açıkcası getirseydin z4m i bende naz yapmazdım ..Anladın dimi ;)
sızın turbo saxo ıle atmosferık orjınal motoru ellenmemıs zm4 kıyas etmenız sacma, bende olsa o arac sıfırdan kalkardım sonuna kadar yada 60-270 denerım cıkamıyosa 270 e denemem aynı spec arac degıl ıkısıde bırı 200kadar bırıde 200den sorna gecer, saxo ozaman uzun şanzıman koysun denesın, kusura bakmada bu araclar 300goren araclar, ya sonuna kadar roll yapcan 1-1.5km basıcan yada 0-400 yapcan dunyada bu boyle saxo 230 ındırıyodıye yarıs 230 bıtmez, ozaman roll degıl drag yapcak.
Portekizli heriflerin typerlarla yaptığı gibi 260-270 gidilecek kadar uzun düzlükler olursa denenir ama ..ben 240 dan sonra tırsıyorum :)
60-130mph pull en guzeli ;)
Konunun corsa ile alakası yok ama o corsada dizel adına yapılabilecek hersey vardı, turbosu ve basıncına kadar herseyi maximumdaydı...
Iyyn -rs rollinglerini streetfire dan takip ediorum allah kaza bela vermesin denemelerinin dewamını beklioruz ayrıca güzel güzel tartışmak varken biraz gergin bir ortam oluşmuş ben derim ki bu muhabbetlerden kırgınlık oluşmasın güzel güzel tartışılsın reşit abi sana da ayrıca sewgiler beni unuttun aramadın biliosun:)
Arkadaşlar Yorum Yapmışsınız Ama Hiç Sıfırdan Kalkıp M3 'ü Geçme Şerefine Nail Olabildinizmi?Sıfırdan Kalkmak İsterseniz Tekrar Kalkarız...Eğer Geçerseniz O Akşamki Verdiğiniz 100'ER €'ları Geri Vercez...Saygılarımla RECEP İVEDİK..............
m3 cabriomuzda geldiii :)... hoş geldin birader ;)
Sıfır videosu varda çok gülersiniz diye koymadım :) Neyse ekleyem biara :D
çok iddealı bir cevap gelmiş Videoya Type R güzel yürümüş kazasız belasız bol gazlamalar maşşallah