Maşallah güzel deneme olmuş.
Rocco bence filtresini değiştirsin öncelikle.
Kardeşim maşallah güzel yürüyor aracın.Allah kaza bela vermesin. 2013 cupra sürmedim ama bir yakın dostumuzda var. 2013 stock gti'da var aslında denk gelirse bi ara bizde denetelim. Farkı görmüş oluruz..
Vw Cc & Mk 5 Gti
Maasallah cok guzel ve dosthane denemeler olmus ruzgar tuneli muhabbeti falan olmamis ibiza ya ayrica maasallah bekledigimin ustunde bi performans
Tahminlerim dogru cikti yinescirocco da dv yokmus.bu sekikde gitmesi suan normal.
Dr.Ecu
araç sahibi söylemişti dv olduğunu hatta dp mı dv mi dedim dv dedi.Ama yanlış biliyor olabilir sorun değil ozaman![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Cuprada box var bence :P maşallah araçlaraaa
172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI
Bende şu an isko downpipe ve bmc cda var. Downpipe varken utku'nun 2013 GTI'yı ile kafa kafaya gidiyorduk. Şu an bmc cda'da var. Standart 2013 Cupra'ları 2-3 boy geçiyorum.. Ama GTİ zor![]()
downpipe arıza ışığı yakmıyor mu ?
172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI
Sen neden bu kadar savunmaya geçiyorsun? Aracın sahibi ne kadar efendi, sen öve öve bitiremedin. yeni ibiza cupraların ne kadar güzel gittiğini herkes biliyor zaten. stock rocco ile stock ibiza cupra arasında güzel bir fark olacağı zaten biraz düşünen adamın kabul edeceği bir şey. ama sağlıklı yazılım, dp+dv+filtre olan bir rocconun da nasıl gittiği biliniyor.
Kardeşim araban cidden çok güzel nazar değmesin. özellikle 2013 lerin motor sesine hayran kaldım.
Bu arada;
dv = dump valve
dp = downpipe
öncelikle saolun teşekkür ederim.Herşeye savunmaya geçmek değil kendisi benim abim.Eskişehirede çorludan kalkıp birlikte gittik o yüzden yazıyor.Bizim amacımız 2013 ün farkını göstermek yaklaşık 4 aydır falan.Herkes kabullenmek yerine aracın orj değil stock değil gibi şeyler deniyordu.Yani herhangi bir rekabet falan değil zaten hepimiz vag grubuyuz.Rocco en sevdigim araçlardan biridir hatta cuprayı satsam vag alsam direk gider rocco alırım.ve gidişleride bi okadar biliniyor katılıyorum.DP DV i biliyorum.o gün hatta özellikle downpipemı yoksa dump valve mi dedim söylenirken dil sürtüşebiliyor çünkü çok benziyor birbirine telaffuz ederken.DV cevabını aldık o yüzden.Tatsızlık veya tartışmaya hiç gerek yok varsın dv olmasın veya dp olsun maksat dostluk ve teknik şeylerin konuşulması paylaşılması.Ben tekrar teşekkür ediyorum saolun.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)