458 in geçişi o downshift sesi felaket
Araca maşallah ses müthiş bence çok daha iyi süre çıkarmış hiç kasmamışsınız
458 in geçişi o downshift sesi felaket
Araca maşallah ses müthiş bence çok daha iyi süre çıkarmış hiç kasmamışsınız
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
maşallah harika. işte bana da böyle bir alet lazım pist için.olmadı e36 yı bu uğurda feda edecem -)
M. The most powerful letter in the world.
Supercontact 5 lastıkler, 458 o gün 2.13 yaptınormal değil mi sencede
![]()
Acemilik diyelim.Teşekkürler
Teşekkürler murat abi, Seneye kısmetse katılımı dahada aktiv hale getiricez![]()
Teşekkürler..
Eyw kankacımCaddelerden pistlere artık
![]()
Ewet bencede daha iyi süre çıkabilir ama dediğim gibi amacım arabamı tanımaktı.
Valla Supercharged la daha keyifli olacağına eminimSeninde aracına maşallah..
Gördüğüm en güzel e36 lardan biri![]()
CMMotorsport
o nasıl bı pistte araba kullanısı batu , bıraz direksiyona yaklaş kolun dirsek açısı dıreksıyon duz ıken 45 derece olsun manevra kabiliyetin artar , fsm de turlayan corwette çiler gibi kullanıyosun![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Bence direksiyonun gayet güzel, aracı tanımak için fazla kasmadığın belli kısa zaman sonra çok daha iyi zamanlar yaparsın aynen devam![]()
Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi
Maşallah gerçekten aracınızın sesi çok güzelSüre olarakta eminim daha çok gelişttirirsiniz bu süreyi.
Sormak istediğim soru bende sport contact aldım geçen hafta ama super contact ile arasındaki farklar nedir bilmiyorum
Lastik konusunda cok ciddi bir bilgiye sahip değilim, ben tavsiye üzerine aldım, özellikle ıslak zeminde cok başarılı.
M3 gibi 400 beygirlik bir canavarın arkası dsc kapalıyken 2.viteste stabil kalabiliyorsa.. Benim için başarılı bir lastik.. Soğuk havada tutunmama gibi bir sıkıntısı var sadece..
CMMotorsport
Maşallah Batuhan, subarudan sonra CLS güzel bi tarcih olmuş SC falan düşünüyomusun buna? her iki araçlada cıktın piste sanırsam piste ne gibi farklılıklar var sence?
Videoyu okulda anfi de acip izliyordum ses full acik kalmis birde uzerune ferrari gecince , sagolsun finansman hocasi dersten atti
M3 cok basarili iyi gunlerde kullanin
Valla alp öncelikle teşekkürler , ikiside birbirinden çok farklı araçlar,
Subaru istanbul park arabası kesinlikle değil, yağ ısısı olsun pistin arabayı zorlaması adına gerçekten CSL tam bir pist arabası, yaklaşık 20 turun üstünde döndüm yol tutuşu ve viraj kabiliyeti kesinlikle subarudan üstün, ayrıca 20 tur subaruyla o pisti dönmeye çalışmasının sonuçu baya baya sıkıntılı olabilir![]()
CMMotorsport
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)