Arabayı pistte ilk kullanımım olduğu için tanımaya çalıştım. Bu sebeple öyle ciddi bir süre kasma durumum olmadı. Bir noktada lastik basınç lambası yanınca bende biraz yavaşladım.
Bu arada videoda emir'in 458 ile yanımdan nasıl geçtiğini görebilirsinizArabayı alma sebeplerimin başında pist geliyordu. Süre olarak 2.30.404 yaptım benim için kötü bir süre değil. Zaten ciddi anlamda debriyajımda kaçırma vardı videodada izlediğinizde sesten anlayacaksınız.
Orjinal Süspansiyon ve Conti Supercontact 5 ile elimden gelen budur. Olumlu ve olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.
Sıfır debriyaj geldi,semi slick lastik ve Fren kiti siparişlerini verdim geriye coilover kaldı. Önümüzdeki sene daha heyecanlı olacağı kesin
Istanbul Park ////M3 CSL - YouTube