User Tag List

Sayfa 3/10 İlkİlk 12345 ... SonSon
190 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: AxGTi vs Mustang gt orcunnn

ardacngns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ax'e masallah selcuk cok guzel gidiyor ustlerde mustangn gecmesi de normal 200 e kdr onde gibisin galiba orco ilk bastıgında nos basmayıp araba yolunu aldıktan sonra basamıyor muydun tutunduktan sonra sarmazdın die dusunuyorm
    S2000 turbo

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masllah iki aracada ax gercekten cok iyi gitmis
    C R M performance

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallahh selcuk o nasıl bi 2-3 tur yaaa cidden süper sesi var kazasız belasız....kardeşim...
    gariban 106 gti....

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İkinizede Maşallah

seyri güzel olmuş
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İki aracada maşallah

Tork üstlerde dengeyi değiştirmiştir o hacimle çok normal

Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eyvallah ben oraya selçuk kardeşim arabasını görmeye gittim selçukla arada hırs da olmaz nos basmada sıkıntı vardı onu düzeltim ve denemek istedim

selçukla denemek yada geçmek için degil fakat bastıgım an boşa çıkıyor araba 2 kere denedim 2direk bariyerlere döndüm

en son bütün sistemi kapatıp basalım bari olduk dedik zevk alalım diye ondada afr 12 de başladı 6 devirlerinde 10 yapıp kapattı araba stop ediyor videonun sonunda kenara çekip diyolag yaşanıyor dinlerseniz boş muhabbete gerek yok
    Sikinti yok kanka keremde kankamiz adamin dibidir
    Alıntı Alper_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İkisine de maşallah selçuk ax ın sesi gidişi gidişi çok güzel
    Eyv kardesim
    Alıntı WilliamsRenault Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selçuk kardeşim maşallah o iki aracınada ne dedim böle atarlandın bilmem ama merak etme kendi aracıma bakıyorum ben yakında sende bakarsın oke
    Atar fln yok okan renoyami atar yapicam sen pat diye girip alakasiz bir yorum yapmissin ben ona istinaden yazdim ok
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İkinizede Maşallah

seyri güzel olmuş
    Eyv abi
    Alıntı wekoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallahh selcuk o nasıl bi 2-3 tur yaaa cidden süper sesi var kazasız belasız....kardeşim...
    Eyv kardesim
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Masllah iki aracada ax gercekten cok iyi gitmis
    Eyv kanka
    Alıntı ardacngns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ax'e masallah selcuk cok guzel gidiyor ustlerde mustangn gecmesi de normal 200 e kdr onde gibisin galiba orco ilk bastıgında nos basmayıp araba yolunu aldıktan sonra basamıyor muydun tutunduktan sonra sarmazdın die dusunuyorm
    Sagolasin kankacim keyf aldik valla pasimiz gitti

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ardacngns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende öyle bir sistem yok kanka ya basıcan ya basmayacan

ana salter gaz altı swich artı metonol hattını devreye sokman gerekiyor basmadan önce

3 attıktan sonra 3 bi arada yapamam yapana kadar deneme biter

ve hadi salter açık başladım avans geri düşüyor aracın sıcaklıgını beyin 0 dereceye çekiyor bu sefer n/a gitmiyor
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

WilliamsRenault
    Misafir
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Atar fln yok okan renoyami atar yapicam sen pat diye girip alakasiz bir yorum yapmissin ben ona istinaden yazdim ok
    oke

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orcun sende sistemi kendi elinle devreye sokacak şekilde yapsana öteki daha zahmetli

birde methanolu sürekli NA da niye kullanmıyorsun ?
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşşallah dedigim gibi her araban yürüyor kazasız belasız

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orcun sende sistemi kendi elinle devreye sokacak şekilde yapsana öteki daha zahmetli

birde methanolu sürekli NA da niye kullanmıyorsun ?
    bilmiyorum ki abi n/a güç alınmıyor diye söyleniyor volkan abide gerek yok dedi

söyle anlatayım abi kısaca nasıl bir sistem

araç n/a normal afr düzeyinde varsayalım
    13.00
    şalteri kaldırınca avans geri geliyor fahrenheit derecesi motor sıçaklıgını sıfır algılıyor ve afr zengine geliyor
    nos bunu fazla fakire çekerse ben bunu methanolle geri zengine çekiyorum vs...
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oke
    Hay Allahim ya ne oldu simdi kalin kalin yazdinda aman cok korktum okan arabayi saticam hmn sen yapican edicen beni gecicen bu lafi hatirlaticam dimi tamam kardesim tamam sensin

WilliamsRenault
    Misafir
    Hay Allahim ya ne oldu simdi kalin kalin yazdinda aman cok korktum okan arabayi saticam hmn sen yapican edicen beni gecicen bu lafi hatirlaticam dimi tamam kardesim tamam sensin

Bak selçuk şunu aklından çıkarıosun sen aracına emek masraf harcıyorsan unutma burda herkes o emeği masrafı harcıyor kimisi hızlı oluyor kimisiistediklerini alamıyor daha fazla emek harcıyor benim aracım senin aracını geçer yada sen beni geçersin olayı değil bu söylediğin lafa takıldım fazlada yorum yapmadım üstüne ama hala kurcalıosun.. benim aracım yada başka bir reno farketmes milletin arabasına yada başka markalara *** atar gibi yorum yapmanı gerektircek şey nedir ? bu mustang e 1-2 vites tutunabilmek mi sana bu özgüveni veriyor ? Pejo reno honda murat 131 ne fark eder burada önemli olan marka mı ? Ha şunuda söylemeden edemicem madem okadar kurcaladın emin ol ben bile şu koyduğun videoyu koyma gereği duymazdım adam tutunamadım 10 afr ile yürüdüm araba sorunluydu diyor sen birde kalkıp 140-150 ye kadar bu haline bile zor tutunduğun bir video koyuyorsun gerçekten emeğe saygın olsa zaten o adamı zor durumda bırakıp video koymazdın. sonra kalkıp düzgün bir yoruma bile atarlanıyorsun falan filan sorunun benmiyim yoksa başka bişimi anlamadım ama çok fazla özgüven iyi bişi değil en azından başkasının araçlarını küçümseyecek kadar özgüven.. bilmem anlatabildimmi. kolay gelsin. sağlıcakla kal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak selçuk şunu aklından çıkarıosun sen aracına emek masraf harcıyorsan unutma burda herkes o emeği masrafı harcıyor kimisi hızlı oluyor kimisiistediklerini alamıyor daha fazla emek harcıyor benim aracım senin aracını geçer yada sen beni geçersin olayı değil bu söylediğin lafa takıldım fazlada yorum yapmadım üstüne ama hala kurcalıosun.. benim aracım yada başka bir reno farketmes milletin arabasına yada başka markalara *** atar gibi yorum yapmanı gerektircek şey nedir ? bu mustang e 1-2 vites tutunabilmek mi sana bu özgüveni veriyor ? Pejo reno honda murat 131 ne fark eder burada önemli olan marka mı ? Ha şunuda söylemeden edemicem madem okadar kurcaladın emin ol ben bile şu koyduğun videoyu koyma gereği duymazdım adam tutunamadım 10 afr ile yürüdüm araba sorunluydu diyor sen birde kalkıp 140-150 ye kadar bu haline bile zor tutunduğun bir video koyuyorsun gerçekten emeğe saygın olsa zaten o adamı zor durumda bırakıp video koymazdın. sonra kalkıp düzgün bir yoruma bile atarlanıyorsun falan filan sorunun benmiyim yoksa başka bişimi anlamadım ama çok fazla özgüven iyi bişi değil en azından başkasının araçlarını küçümseyecek kadar özgüven.. bilmem anlatabildimmi. umarım birdahada kırmadan gazlarsın bir arabaylada kolay gelsin.
    Kum var okan oyniycanmi hadi bak isine benim konumada girip yazma sen tamammi?
    Bi sikintin bi problemin varsa yüzyüze gelelim anlat derdini he ben 2 3 vites tuttundum sevindim senide arabanida kucuk gordum bozuk araba ile denedim egomu tatmin ettim varmi diyecegin sana ne sana giren cikan ne sen daha iyilerini yaparsin video atmassin kirmadan gazlarsin ok hadi selametle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah iki aracada, ax fena olmuş ya emeğinize sağlık
    RACE WERKS

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    renoyami atar yapicam

okanla aranızda daha önceden bı promlem oldudamı bu sekılde yazdın bılemıyorum ama şu kurduğun cümle sana yakışmıyor. az cok bılıyoruz senı forumda baya emek harcıyosun bu işlere. senin gibi adamlar bu sekılde konuşacaksa vay halımıze.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okanla aranızda daha önceden bı promlem oldudamı bu sekılde yazdın bılemıyorum ama şu kurduğun cümle sana yakışmıyor. az cok bılıyoruz senı forumda baya emek harcıyosun bu işlere. senin gibi adamlar bu sekılde konuşacaksa vay halımıze.
    Ne var ya yakismayan? hayir okanla ne pronlemim olucak neden bakmak istenilen yerden bakiliyor birakin bu marka fanatikligini adamin anadolumu var tofasimi hondasimi yada audisimi renosu yokmu bunun benim pejom oldugu gibi? Evet bende renoylami dedim ne var bunda ben marka kucumsiycek son adamim burdaki bnmde bi ferrarim yok yani neyizki neyi kucumsiycez reno kucumsesek white ile denemezdik kadir abiyle denemezdik ben gecildim videoyu yine atmadimmi? Kucumseme nerde

He sunuda soyliyim herkez az cok bu isleri ve arabasini bilir ben bi meganin beni gecicegine ihtimal vermiyorum zaten ne var bunda herkezin kendi oz fikri

reddewill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara