Ax'e masallah selcuk cok guzel gidiyor ustlerde mustangn gecmesi de normal 200 e kdr onde gibisin galiba orco ilk bastıgında nos basmayıp araba yolunu aldıktan sonra basamıyor muydun tutunduktan sonra sarmazdın die dusunuyorm
Ax'e masallah selcuk cok guzel gidiyor ustlerde mustangn gecmesi de normal 200 e kdr onde gibisin galiba orco ilk bastıgında nos basmayıp araba yolunu aldıktan sonra basamıyor muydun tutunduktan sonra sarmazdın die dusunuyorm
S2000 turbo
maşallahh selcuk o nasıl bi 2-3 tur yaaa cidden süper sesi var kazasız belasız....kardeşim...
gariban 106 gti....
İkinizede Maşallah
seyri güzel olmuş![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Sikinti yok kanka keremde kankamiz adamin dibidir
Eyv kardesim
Atar fln yok okan renoyami atar yapicam sen pat diye girip alakasiz bir yorum yapmissin ben ona istinaden yazdim ok
Eyv abi
Eyv kardesim
Eyv kanka
Sagolasin kankacim keyf aldik valla pasimiz gitti![]()
bende öyle bir sistem yok kanka ya basıcan ya basmayacan
ana salter gaz altı swich artı metonol hattını devreye sokman gerekiyor basmadan önce
3 attıktan sonra 3 bi arada yapamam yapana kadar deneme biter
ve hadi salter açık başladım avans geri düşüyor aracın sıcaklıgını beyin 0 dereceye çekiyor bu sefer n/a gitmiyor
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
orcun sende sistemi kendi elinle devreye sokacak şekilde yapsana öteki daha zahmetli
birde methanolu sürekli NA da niye kullanmıyorsun ?
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
bilmiyorum ki abi n/a güç alınmıyor diye söyleniyor volkan abide gerek yok dedi
söyle anlatayım abi kısaca nasıl bir sistem
araç n/a normal afr düzeyinde varsayalım
13.00
şalteri kaldırınca avans geri geliyor fahrenheit derecesi motor sıçaklıgını sıfır algılıyor ve afr zengine geliyor
nos bunu fazla fakire çekerse ben bunu methanolle geri zengine çekiyorum vs...![]()
DR.ECU
Bak selçuk şunu aklından çıkarıosun sen aracına emek masraf harcıyorsan unutma burda herkes o emeği masrafı harcıyor kimisi hızlı oluyor kimisiistediklerini alamıyor daha fazla emek harcıyor benim aracım senin aracını geçer yada sen beni geçersin olayı değil bu söylediğin lafa takıldım fazlada yorum yapmadım üstüne ama hala kurcalıosun.. benim aracım yada başka bir reno farketmes milletin arabasına yada başka markalara *** atar gibi yorum yapmanı gerektircek şey nedir ? bu mustang e 1-2 vites tutunabilmek mi sana bu özgüveni veriyor ? Pejo reno honda murat 131 ne fark eder burada önemli olan marka mı ? Ha şunuda söylemeden edemicem madem okadar kurcaladın emin ol ben bile şu koyduğun videoyu koyma gereği duymazdım adam tutunamadım 10 afr ile yürüdüm araba sorunluydu diyor sen birde kalkıp 140-150 ye kadar bu haline bile zor tutunduğun bir video koyuyorsun gerçekten emeğe saygın olsa zaten o adamı zor durumda bırakıp video koymazdın. sonra kalkıp düzgün bir yoruma bile atarlanıyorsun falan filan sorunun benmiyim yoksa başka bişimi anlamadım ama çok fazla özgüven iyi bişi değil en azından başkasının araçlarını küçümseyecek kadar özgüven.. bilmem anlatabildimmi. kolay gelsin. sağlıcakla kal
Kum var okan oyniycanmi hadi bak isine benim konumada girip yazma sen tamammi?
Bi sikintin bi problemin varsa yüzyüze gelelim anlat derdini he ben 2 3 vites tuttundum sevindim senide arabanida kucuk gordum bozuk araba ile denedim egomu tatmin ettim varmi diyecegin sana ne sana giren cikan ne sen daha iyilerini yaparsin video atmassin kirmadan gazlarsin ok hadi selametle
maşallah iki aracada, ax fena olmuş ya emeğinize sağlık![]()
RACE WERKS
Ne var ya yakismayan? hayir okanla ne pronlemim olucak neden bakmak istenilen yerden bakiliyor birakin bu marka fanatikligini adamin anadolumu var tofasimi hondasimi yada audisimi renosu yokmu bunun benim pejom oldugu gibi? Evet bende renoylami dedim ne var bunda ben marka kucumsiycek son adamim burdaki bnmde bi ferrarim yok yani neyizki neyi kucumsiycez reno kucumsesek white ile denemezdik kadir abiyle denemezdik ben gecildim videoyu yine atmadimmi? Kucumseme nerde
He sunuda soyliyim herkez az cok bu isleri ve arabasini bilir ben bi meganin beni gecicegine ihtimal vermiyorum zaten ne var bunda herkezin kendi oz fikri
beyler konuyu abartmayın ax bence mükenmel 180 lere kadar kalması çok çok iyi selçuk hakkını sonuna kadar veriyor afr 13 olunca 10 boy ileri gidecek halimizde yok
200 kadar zıpkın gibi olmuş maşallah kardeşimin arabasına selçuk takılma icriat lazım
suan benim araba için aa bu kadar mı gidiyor diyen varsa hava sıcaklıgı yükseldiginde deneyebilirim hiç sorun degil
keşke bi kaç renk katıcak araba olsaydıda ax 200 kadar ne kadar hızlı oldugunu kestirseydiniz![]()
DR.ECU
neoluyooooo sakınnn olunnnnn yaaa beylerrr okannnnn kımse kımseyı kucuk gordugu falan yok kurban oldugum adas bozuk olan araba denemez kııı orcunda bızım adamımz ztn keyfıne denemıslerrr sorun ne kıııı konuyu sorun halıne getırıuonuz ben araba yaptım turkıyeeyee gıder yaptım herkes emek 8 ay gece gunduz gaazladım kıme sorsak proje ıslerı var beyınde sıkıntı var bılmem nee oyuzden herkesın emegı var saygı var ama masallah dıyın gecın opuyorum sızı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)