masallah arkadaslar bize güzel bir video izlettiğiniz için teşekkürler ax ciddi hızlanmış mustangımızda atmo olarakda sıkı oldugunu gösteriyor ısınma turlarında 1.2 tık geride gördüm sanırım yolu begenmedi hava sartları ve çiğlenen yolda güclu aktarma sıkıntı cıkardı tutunmada sarsıntıda cabası not olarakda sunu soyleyeyim bazı tatlı atışmalar bu işin tuzu biberi arkadaslar rakip olmak böyledir her zaman yanyana gelir otururuz konusuruz nasipse yakın zamanda white rsde sahne alacak keyifdaşlarımla deneyip zevkimi sürmeye bakacağım konudakı arkadaslardan daha yeni olabilirim bu işlerde ama bu işi sevenlerdenim herkeze kazasız gazlamalar... sinan sanada geçmiş olsun bro
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
her İkİ aracada masallah,ax gti cok keyifli bi alet , aracin İÇİndekİ ses harİka , kilo orantili devir cevirme mÜkemmel , mustangse vala beni cok sasirtmaya devam ediyor orcun gÜzel İsler basarmis .... Boyle farkli denemeler Çok
keyifli
eyvallah ustat inan suan istedıgım halinden çok çok yavaş bi türlü denk gelmiyor
bi yerde eksiklik kalıyor
bu sefere nos için geldik sistem çalıştı araba hiç tutunmadı vs..
daha hızlı haline izliyecegiz insallah hafta sonu allah nasip ederse bir daha çıkıcam bu sefer daha erken saat seçicem gece inanılmaz çig oluyor yolda bakalım bu sefer nasıl olucak
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
deneme zevkli olmuş tebrikler ve maaşallah diyelim, gelecektim gelemedim bu arada orçun kardeşim senle bi deneyelim istiyorum atmo vipec methanol ve 2871 siparişini verdim atmo olarak seni üzerim![]()
![]()
akıllı ol
![]()
![]()
![]()
NİSSAN 200SX S14A
AVK SERVİS
Orcunnn
Ecu Fast
THANKS
su arabanın içine bi binemedim bı manda bögürmesi sesını duymak ısterım , yazıda indigo blue yılın modasıEyv baskan sagolasin da bu nasil bi yazi rengi ya
ulan arabaya turbo takıcam sonunda herkez kaldırmış atmo atmo
arkadaşlar ben bu arabayı atmo gazlamak için yapmadımmmmmmm
artık anlayın eksantrik tipi kapak tipi emme tipi devir herşey bunun için
bundan herkez turbosunu söksün yakıt koymasın denemem bende
bu ne arkadaş valla bundan sonra babamın oğlu gelse basmam n/a
suanki stup n/a +75 shot 42 lik meme var isteyen denemeden önce söker kumpas getirir ölçer ve yerıne takar dener ona göre kıstas alır
havalar ısınır ısınmaz bu stup 175 200 shot olunca şimdi herkez bu şekilde idare etsin![]()
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
yavf kardeşim siz bu adamı neden yavaşlatmaya çalışıyorsunuz yok nos basma yok pistonlarını sök yok motorun birini sök eve bırak,siz gidin hızlanın nos basın basınc açın öyle mustangla deneyinadamın setupı nosa göre..sökün arabalarınızın intercoolerını ben 106 ile deneyecem kanka.. atmo 200sx le denemek istiyorum var mısın?
![]()
maşallah her iki aracada sahiplerinede.kazasız belasız bitmiş gece.2 araçta herkesi şaşırtmaya devam ediyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)