ezmiş.....
Maşallah çok iyi çok güzel. Sıfırdan kalkışlarda ve ışıklarda azıcıkda olsa kopartmak istemenize rağmen araç genede tutunmaya çalışmış. Açı vermemiş. Lastik ne kullanıyorsunuz. Coilover felan vardı zaten sizde yanlış hatırlamıyorsam ama lastikleriniz baya iyi galiba.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Masallah arabaniz cok guzel ses goruntu ve gidis anlaminda. İnsallah ankarada denk gelirsem ciplak gozle de gorurum gaza fazla basmazsaniz![]()
Masallah araban gercekten cok basarılı.. Sesıde muazzam yalnız ben bıraz kıl bir insanım sol arka stop mu yanmıyorbana mı oyle geldi
![]()
CMMotorsport
Maşallah Armi
Sol stobun sağ tarafı yanmıyor![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Evet arkadaşlar stop lambalarından biri yanmıyormuş ben de videoyu izleyince gördüm, iyi oldu![]()
komprasöre binince egzostta mısır patlatıyor beyler=))) , neyse canım mısır çekti patlatıyımda videoyu bikaç kere daha izliyim =(((
MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH ............................
Armağan pistte ilk çıktığında 2 turda bi soğuttunmu araç ayarsızmıydı anlamadık canlı zaten güzel videolarla dahada iyi oldu. Diğer araç duruyormu
süper sport denince aklıma gelen ilk arabadır ve güzel upgrade'ler ile fevkaladenin fevkinde olmuş![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Gidişi , duruşu , sesi ile komple bir araç olmuş gerçekten. Kazasız belasız. Maşallah.
Fren kitini de görseydik iyi olurdu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)