Tofasla ilgili bisey gorsem hemen aklima gelir acar izlerim her izledigimdede gulerim
TOFAŞ VE FERRAİ.mp4 - YouTube
İnstagram:
guven_arabacioglu
ALLAH bunların evlerine ateşler salın önlerini kessin , belasını versinnn ! en çokta bu lafa göldüm : '' Bu gitmiyo anasını sıktığım transportır olsa nasıl cekiyo öyleee '':
![]()
Araba süren davarlar
hayvanlıkları bir yanada gençler adamdaki kamera arkadaşının kulagındakı pislikleri bile gösteriyoarabasına 40 50 bin lira harcayıpda hala roolinglerı hesap makınesı ıle çekenlere ne dicez .
Mahşein üç atlısı
dmrc garaj
35 cvk 31 s2000
35 eu 122 vti
35 ke 9481 egk20
o kontağı açıp kapatıp eksoz patlatırken nezaman dreksiyon kitliycekte bi yere patlıycaklar diye tamamını izledim boşyere yaw![]()
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Herşeyi birakip Izlanda'ya goc basvuru mu yaptim ve nedeni de link yazdim altina..Hadi hayirlisi banko alirlar herhalde.
güzel bi gezinti daha = 2 - YouTube
Arkadaşlar burada da sanatsal çalışmışlar.Danslar,koreografi,müzikler benim diyen müzikalleri 99'a katlar.Muhakkak incelenmeli.
Gercekten tam barzolar, son saniyede sordugu soru kendine isabet olmus.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye