User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
63 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: AYF TT vs TM Astra Turbo

birkan01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka deneme 2-3 hafta önce oldu benim siyah 106 ile çıktığım gece red 106 felan vardıya o gece.sinanın uzun şanzımanı 5. vitesibib olmadığı gece 2 de başlar 4 de biter diye latife yaptığımız deneme hatırladın mı?
    Kanka 5 de olsa o aksamda dedigim gibi bise farketmicekti 6 sonunda 300 u goruyorum ben
    Alıntı devolation Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birkan tt yi satip bi s2k al valla cok yakisir bence fast&furios tr versyonunda basrol bile alirsin
    TUNED BY POWERSHOP
    01 AYF 01 REVO STAGE3
    ROLL CHANNEL
    bknevran@hotmail.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka deneme 2-3 hafta önce oldu benim siyah 106 ile çıktığım gece red 106 felan vardıya o gece.sinanın uzun şanzımanı 5. vitesibib olmadığı gece 2 de başlar 4 de biter diye latife yaptığımız deneme hatırladın mı?
    hea tamam bro benım megane ile dip gaz gidip arkamdakı elemanın abi gaza neden basmıyon dediği gece
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı birkan01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka 5 de olsa o aksamda dedigim gibi bise farketmicekti 6 sonunda 300 u goruyorum ben
    yok yavrum o anlamda yazmadım zaten.. senin araba hızlı bariz, ama şöyle bir durum var sinan kısa şanzıman taktı şanzımandan bişey alıp almadığını görmek açısından denk gelirseniz denemeniz iyi olur tamamen benim fikrim bu acaba kısa şanzıman kaç boy verdi yada verdimi. :s

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hea tamam bro benım megane ile dip gaz gidip arkamdakı elemanın abi gaza neden basmıyon dediği gece
    evet kanka normalde senin megane hızlı ama nedense o gece yürümedi sanki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AYF TheBlackMurselBasket tebrikler... adanadan selamlar.... auauhuahua

Gürkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FuKu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AYF TheBlackMurselBasket tebrikler... adanadan selamlar.... auauhuahua
    Gel artik sensiz olmuyo kanka
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah..
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    maşallah araçlara tt güzel yürümüş
    sinan bence artık sanzuman fantazisinden çık artık başka seylere yönel hızlanmak için
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

SDR_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşşallah tt hem çok karizma hemde giderli kazasız belasız

Dr.Ecu sinansimbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah güzel deneme olmuş 3 hafta oldu deneyeli bozuk şanzımanla denedim dedim 5. vites yok dedim ama kimseye video koymayın demedim niye bu kadar bekleyip koydunuz videoyu ona anlam veremedim birkan maşallah tt hızlı ve güzel araba güle güle kullan...
    Tm Astra Turbo
    Emeği geçenlere sonsuz teşekkür

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hey masallah be Birkan TT cok iyi oldu eksiklerimizi tamamliyalim daha da hizli olucaz

aren hasta yatagında öpülür diye bi tabir vardır bilirmisin ben o akşam oraya denemeye gelmedim bunu sende herkesde çok iyi biliyo başkaları denicekti olmadı bizde birkanla hadi bari biz çıkalım basalım dedik aracın arızalı olduğunuda cümle alem biliyodu...

şimdi gelelim asıl konuya ben duymicammı sandın whatsapp grubunda ''sinan yalvardı video koymayın diye ama koyucam amk'' dediğini ben kime yalvardım lan hanginize video koymayın dedim.. delikanlı ol biraz bu forumun mikseri olmuşsun ortalık karıştırmaktan başka bişeye yaradığın yok yüzümüze gülüp arkamızdan konuşuyosun o akşam ayrılırken elimi sıkıp abi hürmetler saygılar diyosun sonra arkanı dönüp nasıl pompaladık diyosun videoda.. aren sen pompa görmemişsin bir daha benim hakkımda konuşursan bozuşuruz haberin olsun ne beni tanı nede selam ver senin gibi azı boş insanlarla işim olmaz bunuda böyle bilesin. varsa başka derdin ara konuşalım 0532 415 22 12
    burda cvp yazıpta gereksiz yere adamın beni geçtiği videoyu p.ç etme bırak adam keyfini sürsün. millette hakkıyla maşallah desin.

maşallah birkan tekrar diyorum araban çok güzel gidiyo benide hakkıyla geçtin.
    Tm Astra Turbo

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Adana bro's

Maşallah canlar.

vlkn07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah iki aracada güzel deneme olmuş
    VW TİCARİ ARAÇ-ANTALYA

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı sinansim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aren hasta yatagında öpülür diye bi tabir vardır bilirmisin ben o akşam oraya denemeye gelmedim bunu sende herkesde çok iyi biliyo başkaları denicekti olmadı bizde birkanla hadi bari biz çıkalım basalım dedik aracın arızalı olduğunuda cümle alem biliyodu...

şimdi gelelim asıl konuya ben duymicammı sandın whatsapp grubunda ''sinan yalvardı video koymayın diye ama koyucam amk'' dediğini ben kime yalvardım lan hanginize video koymayın dedim.. delikanlı ol biraz bu forumun mikseri olmuşsun ortalık karıştırmaktan başka bişeye yaradığın yok yüzümüze gülüp arkamızdan konuşuyosun o akşam ayrılırken elimi sıkıp abi hürmetler saygılar diyosun sonra arkanı dönüp nasıl pompaladık diyosun videoda.. aren sen pompa görmemişsin bir daha benim hakkımda konuşursan bozuşuruz haberin olsun ne beni tanı nede selam ver senin gibi azı boş insanlarla işim olmaz bunuda böyle bilesin. varsa başka derdin ara konuşalım 0532 415 22 12
    burda cvp yazıpta gereksiz yere adamın beni geçtiği videoyu p.ç etme bırak adam keyfini sürsün. millette hakkıyla maşallah desin.

maşallah birkan tekrar diyorum araban çok güzel gidiyo benide hakkıyla geçtin.
    neye sinir yapıyon kanka boşver adamlıktan behsediyor o vtecle denediğim akşamda kardeşim ben aren memnun oldum diyo araban çok hızlımış diyor
    forma geliyor efendi gibi takılıp veriyor ayarı inceden bizim tabirimizle ağır k.....
    kusura bakma aren ama yanlış cizgidesin inan ayıp ve yanlış yapıyorsun
    denemenin videosunu nerde arkadan çekilen yok flanşlardan arkayı göremiyordum hepsi gözümü alıyordu

bu deneme konusunda sinanın sanzumanı sorunluydu bahane degil üstelerde tt yine geçecekti artık sinanında hızlanma vakti geldi diye düşünüyorum
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

Gürkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sinan sen denediğimiz gecenin sabahı birkanı arayıp video koymıcak kanka kimse sizde koymayın demedin mi 1 aradığın gün benim videomu konuya koydular bu 2 haftalar gecti niye koydunuz diyosun keyfim istedi koydum varmı bi sıkıntın buda 3
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gürkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sinan sen denediğimiz gecenin sabahı birkanı arayıp video koymıcak kanka kimse sizde koymayın demedin mi 1 aradığın gün benim videomu konuya koydular bu 2 haftalar gecti niye koydunuz diyosun keyfim istedi koydum varmı bi sıkıntın buda 3
    gürkan ben kendi denemem için birkanla konuşmadım bile sizin 106 ile denemeleriniz koymicaklar sizde koymayın dedim... gürkan daha tanıyamamışsın demekki benim geçilmek gibi bi korkum olsa zaten bozuk arabayla gaz basmam ben o gece birkan ile denemek için gelmedim oraya bunu hepiniz biliyosunuz tamamen spontane gelişti hadi denicek araba kalmadı o zaman biz basalım bari dedik çıktık yola video için bişey demiyorum tabiki koyabilirsin en doğal hakkın benim takıldığım tek şey ben yalvarmışım yaa koymayın diye onu anlayamadım kime ne demişim koymayın diye birkan konuya bi açıklık getirirsen sevinirim.
    Tm Astra Turbo

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araclara da burda astranın kotu gıttıgını falan dusunmeyın ıkı aracda cok ıyı gıdıyor yanlız tt ıle ılgılı pek vıdeo olmadıgı ıcın herkez astranın sahıbı de dahıl yanyana gıdıcegını dusundu tartısmada bu yuzden cıkıyor cıkmasın gerek yok

işin aslı k4 lu tt 9 en fazla 10 yuruyordur 1.5 barda 100-200(orneklerı mevcut) bu sekilde dusunun astra ve tt ye tekrar maşallah
    aynı speclerdeki ttyı bizde zamanında e55 amg ile deniyorduk ornek olsun ona gore pay bıcın k04 ttler nasıl gıder dıyerekden koyuyorum
    gry tt E55 AMG by skate61 - Car Videos on StreetFire