User Tag List

Sayfa 3/9 İlkİlk 12345 ... SonSon
162 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Fa cupra tsİ & clİo rs 172

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rs ci arkadas buyutmeye gerek yok.arabani kucultugumuz falan da yok.senin aracinla senden fazla rol yapmisimdir en sewdigim rs bunuda belirteyim.dun gece 200 km yol geldik ben 1400 kilo mini ile herkesle bastim gelmeden oncede vidyo muhabati dondu isterseniz 10 boy gecin paylasin sikinti yok dedik konuda yazio.
    220 hp rocco 200 hp czt 2.5 wrx impreza farkli 3 172 1 182 hepsiyle denedik denk gidiorz cogu aracla denemelermz forumda mewcut aracin bu speclerle iyi gidio.
    Bu arada kardesim yurtdisina cikio cupra bende olucak ortak nokta corlu'ya gelin istediginiz zaman dener muhabetimizi yapar cayimizi icersiniz.
    Gecilmek gibi bi dert kesinlikle soz konusu deil
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

cnatkr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim elimde de videolar mevcut birazdan atıcam onlarida.Gecilmek benim icin hic onemli degil hırs yapmiyorum yoksa gecildigim videolari atmam zaten polo gti ve rs gebzeden zaten biz herzaman deneriz ama sunu net belirtiyim 208 dun 4 5 boy gerideydi büyük bi ihtimal sensör arıza verdi gene.halledince haberlesiriz zaten tartismaya gerek yok serhan yakın arkadasim tekrar bulusuruz muhabbet ederiz deneriz.Bu arada 106 gti polo gti clio rs ibiza cupralar herkesin videosu var bende atıcam birazdan gayet keyifli denemeler olmus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah cupra güzel gitmiş kazasız belasız .

ERTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün gece Rs, 208 ve rc nin sıkıntıları oldu gelenler biliyor.Kalp kırmaya boş laf yapmaya gerek yok

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yine bir 2013 Cupra, yine tartışma.
    Her iki aracada maşallah.
    Serhan seninle benim denemem lazım, bakalım tüm 2013'ler öyle mi

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi saol tesekkur ederim.Abi deneyelim ben denedim daha once ayni agirlikta oldugu surece evet hepsi boyle
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Desc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi saol tesekkur ederim.Abi deneyelim ben denedim daha once ayni agirlikta oldugu surece evet hepsi boyle
    Bende downpipe + bilstein b12 + bmc intake var ama, hiç mi farketmez

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecersin donuste haberleselim deniyelim abi senlede bakalim
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

tılsım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cupra çok güzel gitmiş,Her iki araca da maşallah.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecersin donuste haberleselim deniyelim abi senlede bakalim
    Seni piste bekliyorum Serhan, Cupra'nın olması gereken yer orası
    İyi yolculuklar kardeşim

tılsım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Orçun, ikinizin güvenli bir şekilde denemesini bende merak ediyorum.
    2013 çiçek gibi 2 adet cupra

Throttle
    Misafir
    tüm yorumları okudum arkadaşlar tartışmak anlamsız sorun olabilir video çekilir konulur anlaşılır tekrar denenir falan bunlar sıkıntı değil. Emre ss rs i sen almışsın sanırım sen kullandığına göre öncelikle hayırlısı olsun rs i tanıosun ediosun çok daha iyi yapacağından eminim şuan açıkçası ben daha sorun muhabetlerini okumadan rs in çok altlarda vites değiştirdiğini gerçekten anlayabiliyorum bu yüzden hem yavaş geçiş hem en az 500-600 devir erken vites atışlar 10 boy geri düşürmesede aracı gerçekten ciddi anlamda geri düşürür o işin ayrı kısmı ama o şekilde böyle gitmesi gerçekten şaşırtıcı o aracın şaşırtmak ruhunda var zaten Biz serhanın cuprayı burda bir çok rs le denedik. yazılımlı polishli filtreli egzoslu 182 bile serhanın cuprayı geçemedi. Keza aynı speclerde 172 de geçemedi. Ben her zaman söyledim ss rs bu speclerde buraya gelen rs lerden hızlı diye nitekim Sen filtre egzosla bu kadar sorunla ve erken vites geçişi geç vites atış falan gerçekten mükemmel yürümüş diğer rs lerde aynı şekil gidiyorlardı zaten 2013 cupralar ciddi yürüyor serhanınki hatta stock 2013 cupradanda hızlı diye biliyorum onlar hesaplamasını yapmışlar bence takılmayın çok tekrar denersiniz hatta getir ss i özledim burda yanımda yapın birdahaki denemeyi cam carınızda ss f7r

maşallah tekrardan ikinizede

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Throttle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tüm yorumları okudum arkadaşlar tartışmak anlamsız sorun olabilir video çekilir konulur anlaşılır tekrar denenir falan bunlar sıkıntı değil. Emre ss rs i sen almışsın sanırım sen kullandığına göre öncelikle hayırlısı olsun rs i tanıosun ediosun çok daha iyi yapacağından eminim şuan açıkçası ben daha sorun muhabetlerini okumadan rs in çok altlarda vites değiştirdiğini gerçekten anlayabiliyorum bu yüzden hem yavaş geçiş hem en az 500-600 devir erken vites atışlar 10 boy geri düşürmesede aracı gerçekten ciddi anlamda geri düşürür o işin ayrı kısmı ama o şekilde böyle gitmesi gerçekten şaşırtıcı o aracın şaşırtmak ruhunda var zaten Biz serhanın cuprayı burda bir çok rs le denedik. yazılımlı polishli filtreli egzoslu 182 bile serhanın cuprayı geçemedi. Keza aynı speclerde 172 de geçemedi. Ben her zaman söyledim ss rs bu speclerde buraya gelen rs lerden hızlı diye nitekim Sen filtre egzosla bu kadar sorunla ve erken vites geçişi geç vites atış falan gerçekten mükemmel yürümüş diğer rs lerde aynı şekil gidiyorlardı zaten 2013 cupralar ciddi yürüyor serhanınki hatta stock 2013 cupradanda hızlı diye biliyorum onlar hesaplamasını yapmışlar bence takılmayın çok tekrar denersiniz hatta getir ss i özledim burda yanımda yapın birdahaki denemeyi cam carınızda ss f7r

maşallah tekrardan ikinizede
    Arabanın sahibi benim.Ancak bi o kadarda emrenin sayılır sıkıntı yok o konuda
    Ben daha önce rs de 3 kişi ve 1.6 son susturucumla ibiza cuprayla denedim 2013 filtre egsozlu.Kafa burun gittik o arabayla hatta yarım boy kadar geçmeye başlamıştım bıraktık.Tabiki her araç aynı gitmez eyvallah hiç lafım yok.Dün gece denemeye gelenler gördü ki bende videosu da var egsoz ortadan koptu manifold kaçırıyordu.Ona rağmen denedi emre arabayı.Kaldı ki rs kullanmış olupta rs in kaçta basması gerektiğini bilmeyen arkadaşlar burda yorum yapmış Sıkıntı yok eksikleri giderir tekrar deneriz.

tayreep_john - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşşallah burakçım o sıkıntılara rağmen yine iyi gitmiş
    eksikleri giderdikten sonra yine denenir nekadar kaybettiğini görmüş olursun egzosdan ... deneyen her iki aracın da tekerine taş değmesin tekrardan maşallah..
    SM PERFORMANCE

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakCengizhanoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabanın sahibi benim.Ancak bi o kadarda emrenin sayılır sıkıntı yok o konuda
    Ben daha önce rs de 3 kişi ve 1.6 son susturucumla ibiza cuprayla denedim 2013 filtre egsozlu.Kafa burun gittik o arabayla hatta yarım boy kadar geçmeye başlamıştım bıraktık.Tabiki her araç aynı gitmez eyvallah hiç lafım yok.Dün gece denemeye gelenler gördü ki bende videosu da var egsoz ortadan koptu manifold kaçırıyordu.Ona rağmen denedi emre arabayı.Kaldı ki rs kullanmış olupta rs in kaçta basması gerektiğini bilmeyen arkadaşlar burda yorum yapmış Sıkıntı yok eksikleri giderir tekrar deneriz.
    Cupra'yi kullanmakta onemli.s moduna almazsan esp yi dewre disi birakmazsan dewir donersen cupra en az 2-3 boy geride.bu onemli !

Siz eksiklerinizi giderin hem size kistas olmus oluruz ne aldiniz ne verdiniz gormus olursunuz.
    Madem arabanin sahibiysen sana sorayim rs in speclerini net olarak yazarmisin ?
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Deneyen araçlara maşallah
    Renault sportları yollarda görmek güzel
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cupra'yi kullanmakta onemli.s moduna almazsan esp yi dewre disi birakmazsan dewir donersen cupra en az 2-3 boy geride.bu onemli !

Siz eksiklerinizi giderin hem size kistas olmus oluruz ne aldiniz ne verdiniz gormus olursunuz.
    Madem arabanin sahibiysen sana sorayim rs in speclerini net olarak yazarmisin ?
    Filtre egsoz her zamanki specleri

cnatkr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elimdeki videolar bunlar 106 ve polo ile onden gittigimiz icin herkesi çekemedim.Polo ile ilk basmamda çok denk gittik daha sonra araç hic yürümedi belli zaten videolardan.aorunu düzeltip tekrar deneriz müsait bi zamanda.Tüm araçlara maşallah

http://m.youtube.com/watch?v=bUn7CrTjUJs#
    http://m.youtube.com/watch?v=w9vBBHWBelk#

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeş hem alttan bastım hem erken attım hem yavaş attım dedinarabamı görmek istiyorum kurmuşsun kamerayı gelip video atıyosun kendinimi yükseltiyosun rsimi dülşürüyosun onu anlamadım zaten anlayan yazmış erken attığımı arabada sıkıntı vardı düzeldimi diye görmüş oldum ama sen hemen video falan bu yüzden tanımadıklarımla denemeyi pek istemiyorum hemen gelin güvey sen inandınmı şimdi beni geçtiğine he birde egzost borusu yerinden çıktı araba geri düştü bütün gecede öyle bastım sonlarda yere sürtmeye başlayınca daha basmadım
    Kardeş bu muhabbet yapılmasın diye konunun başında özellikle belirttik.
    Video çekmek isteyen çeksin koysun problem yok dedik. Baştan belirttik bunu zaten.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)