Cok basarili gorunuyor kazasiz belasiz cezasiz insallah :)
Printable View
Cok basarili gorunuyor kazasiz belasiz cezasiz insallah :)
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Uydurduk :) Büyük pompa ve etanolle azcık birazcık daha giderimizde var :)
Bildiğimiz 160 lık manueul rocco :)
240 hp'lik 2.0 tfsi turbosu. Teşekkürler.
240 hplik cupra turbosu. Proje bölümündeki araçların yanında benimki çok ufakj kalır o sebeple açmadım açıkcası :)
Çok teşekkür ederim.
Çok saolun.
Görkemcim çok teşekkürler. Video olmadan anlaşılmıyor haklısın.
Teşekkür ederim çok. Araç manuel ve 25000 km'lik orjinal baskı balata var üzerinde.
Allah hiçbirimize kaza bla vermesin. Teşekkür ederim.
maşallah çok şık bitiyor
zx-10rr´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
araç harika hızlanıyor,yukarıdaki sorunun aynısını bende soruyorumaracının proje konusunu açmanı rica ediyoruz.o zaman çok daha iyi bilgi paylaşımı olur..tekrardan MAŞALLAH..
240 hplik cupra turbosu. Proje bölümündeki araçların yanında benimki çok ufakj kalır o sebeple açmadım açıkcası
alçak gönüllü olduğun için çok teşekkür ederim ama kesinlikle konuyu açmalısın.k04 nasıl uydurdunuz detaylarıyla anlatmalısın bence:))manuel 160 lık tsı lar için ilaç olur:))ki proje konusunu fazlasıyla hakediyor bu araç çok güzel hızlanıyor çok güzel:))
Muratcım maşallah gerçekten, çok güzel olmuş
Kazasız belasız kullan...
Murat azmin ve başarın için tebrik ederim kardeşim, k04 tsi örneğini de şehrimizde görmüş olduk sayende.
Yine birbirimizin kalemi araçlara sahibiz. Hava güzelleşsin, yazlıkları takar takmaz arıyorum :)
metanol+yakıt+basınç açma girişimleriniz oldumu??
Çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. Vakit bulduğum bir zaman açmaya çalışacğaım.
Abi çok teşekkür ediyorum.
k04 tsi örneğini yapan tekim sanıyorum. Yurt dışında hibrit k04'ler var direk takanını görmedim. TEşekkür ediyorum. Senin typeR'dan bahsediyorsun sanıyorum ne yaptın en son?
Henüz olmadı. ZAten şu anda k04 orjinal wg ile cont 1.4 isterken 5000 sonrasında 0.2 kaybımız var. Kesinlikle basınç tutamıyor. Tamamen kapattığımda da boşaltımıyor. forge wg alıp 1.4 cont yürüteceğim. Biraz daha hızlanacaktır.
Bu setup sonrasındaki amacım etanol + Avans açmak olacak.
Biraz para durumlarını ayarlayıncada kol piston ve pompa alıp 2.0 bara yakın cont yürümek alah nasip ederse.
hey maşallah ne güzel olmuş alet ellerimize saglık yapınca olurmuş desene güle güle bin kardeşim agız tadıyla
aslan gibi maaşallah Allah nazardan korusun
Gayet iyi olmuş tebrikler.
Murat abi masallah , sure cidden cok iyi eminimki yakin zamanlarda dahada gelistirceksiniz.tebriklerrr
Şaşkınlıkla izledim içine golf r kaçmış sanki :)
Maşallah Allah kaza bela vermesin. Murat inşallah gönlüne göre olur. Gerçekten son derece iyi gittiği belli. Emeği geçen herkesi tebrik ederim... :)
Maşallah Allah kaza bela vermesin çok güzel ceviriyor.