Maşallah Murat çok iyi olmuş
Printable View
Maşallah Murat çok iyi olmuş
canli gormek nasip oldu masallah sesiyle gidisiyle cok guzel :)
maşallah murat zımba spec olmuş. tahmini güç nedir?
maşallah,böyle araçları gördükçe insanlar R almaktan vazgeçer
Maşallah gerçekten çok güzel yerlere gelmiş araba, şimdi gidip stock roccoya nasıl binecez:), izlemeyeydim keşke:)
Maşallah Murat fenalarda rocco :)
Tebrik ederim,çok keyifli olmuş :) Emeğinize sağlık.
Cok iyi olmus ya.facete paylastim vallahi dayanamadim :):).allah kaza bela vermesin ins.
Gerçekten böyle araçları görmek keyif veriyor insana.Hep düşünürüm uzun zamandır neden yapmazlar diye siz yapmışsınız iyide olmuş.k03 kullanan bir çok arkadaş k04 le neler olabileceğini anlasın artık.k04 le çok ciğerlenmiş resmen stg 2 golf r gibi olmuş :) biraz daha basınç açarak neler olacak o 1.4 makineyle .... :) çok eğlenceli olacağı kesin.bravo tüm emeği geçenlere.
Hayırlı olsun, emeği geçen herkesin eline sağlık bence gayet başarılı olmuş
Çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. BAsınç açma işlerini internal'lara girdikten sonra yapacağım. Riske girmek istemiyorum. Forge wg sonrasında 5000 devirde düşen basıncımıda halledeceğim. O biraz daha hızlandıracaktır. BElki sabit basınç büyük pompa yada etanol ile avans açma yollarına gideceğim. Ama dediğim gibi önemli olan sağlıklı olması benim gündelik aracım olduğu için riske girmeyid üşünmüyorum. :)
Çok teşekkür ediyorum.
Alt devirler nasil oldu murat? Sc tam boost gelene kadar yeterli verim saglayabiliyormi yoksa lag varmi ?
aracı dsg sandım. siz daha hızlı atıyorsunuz. tebrik ederim mükemmel :)