siteye konuyu açmak için girdim zaten açmışsın sabah bende işe gelirken hayvanın biri ters yonden yola öyle bir kontrolsüz çıktı ki son anda durabildim arkasına bakmadı bile sorsam motor ufak görmedim diyecek
siteye konuyu açmak için girdim zaten açmışsın sabah bende işe gelirken hayvanın biri ters yonden yola öyle bir kontrolsüz çıktı ki son anda durabildim arkasına bakmadı bile sorsam motor ufak görmedim diyecek
Sabah izledim facete agzima ne gelirse soylendim.cahil mi bu insanlar anlamdim ki
İnstagram:
guven_arabacioglu
Yok arkadaşlar, bizim çekimlerimizle olmuyor. Böyle kaç tane görüntü, fotoğraf gönderdim Egm 155 ihbar sitesine, baktım bir gelişme yok, işlem yapılıyor mu yapımıyor mu diye sordum mail ile, gelen cevap : Sayın vatandaş; gösterdiğiniz duyarlılıktan dolayı teşekkür ederiz ancak resmi ekipler haricindeki verileri işlem yapmak için kullanamamaktayız.
Yani diyor ki; sen de uğraşma, bizi de meşkul etme, bırak biz 10 ekip arabasıyla eksozu body kit i var diye civic çevirelim !
Cahillikten, birseylerin farkinda olmadan Allah'a emanet yasamaktan baska birsey degil.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Yapılan hareket şerefsizlik vede adilik adam motorundan düşse direkt cinayetden alırlardı bunu... motosiklet sürücüsü gereken yerlere gereken şikayetini yapmıştır zaten boşuna herkes kaskına go proyu laf olsun diye takmıyor...
ayrıca kardeşim senin yaptığında güzel birşey değilmilletin plakasından arattırıp milleti ifşa etmeler vs araç kullanıcı bilgilerini orta yerde dağıtmak felan senin iş ahlakın yok sanırım...
bende gideyim kanka olduğum muhtardan hepinizin tc kimliği ile hepinizin adresini telefonlarını burda ifşa edeyim ne güzel olur değilmi... özel hayat diye bir şey var, şikayetin varsa gidersin mahkeme veya karakol yoluyla gerekeni yaparsın... hemende herkes asıp kesme moduna linç etmeye hazır adamı... kusura bakmayında sizinde Audi kullanıcısından farkınız yok...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Asıl Böyle şerefsizi ifşa etmeyenin ahlakını sorgulamak lazım.
Tumucin konuyu okumadın galiba egm ye yapılan ihbara gelen cevap var konuda.
Dr.Ecu
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Yazın E5 de motorum ile seyahat ederken adam harfiyat kamyonunu bilerek ve isteyerek resmen üstüme sürdü gazı açıp kaçmasam muhtemelen ezilecektim. Artık şaşırmıyorum sadece bu ve benzeri konularda ülkemin sistemlerinin ne kadar aciz kaldığını görüp üzülüyorum.
totoş desek ayıp olur mu?
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
bu lavuğun yaptığıı gerçekten tam bi şerefsizliktirr
fakat ülkemizdeki BAZI motor sürücüleride melek diil
neredeyse duran trafikte sağınızdan solunuzdan nerdeyse arabya sürterek geçen mübarekleride hoşça anıyoruzz
İnşallah aynı hareketi tır veya otobüs bu ibneye yapar ebesinin ... nı görür karaktersiz![]()
RACE WERKS
A4u kullanani dogusa havale ediyorum
Doğuş Reis - YouTube
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)