vay be nasıl bi gaddar adammış motor sürücüsü sakin olamasa ani bişey yapsa muhtemelen kaza yapıcak bununda farkında ama umurunda değil insanlıktan nasibini alamamış cahil
Allahtan şu trafikte bazı şeylere önem veren insanlar var bizim gibiler olmasa eyvah eyvah
Bu ülkede dana kıyma 30TL , Cana kıyma bedava arkadaş. Aynı duruma maruz kalır inşallah.
Variable valve Timing and Electronic Lift Control
hayvan be abi napıcan düşüncesiz şerefsiz motorcu diye hiç trafik saygısı göstermiyolar sonra motorcular niye trafikte kavga ediyo eder tabi hakkıdır !
Konunun tamamini okumadim ama plaka acik sikayet edilebilir. Harun tastanmidir nedir o gerizekalinin videolarini sikayet etmistim emniyete gerekli islemler yaoilacaktir diye mail atmislardi birkac hafta sonra da adli islem baslattiklari ile ilgili bilgilendirmislerdi.
Videonun öncesi yok ve muhtemelen geride bir mevzu olmuş olabiir ama be beyinsiz bu kadar kolay adam öldürmeye teşebbüs edilirmi. Resmen cehalet aklı sıra korkutmak istemiştir.
İnsan mı? İnsanlıkla alakası olmayan mahlukat..
sanırım sağ şeridi kapatıyor diye uyuz olmuş ve bile isteye motorcunun üstüne kırmış. Allah korumuş bu motorcuyu. şöyle bir konu da var ki (mutlaka iyi sürücüler de vardır, sözüm emclisten dışarı) bir çok motorcu arkadaş sanki durmak, yavaşlamak onlara harammış gibi, kırmızı ışık, sıkışık trafik vb demeden sağdan soldan aradan her yerden geçip hem kendilerini hem de araç sahiplerini ciddi riske atıyorlar.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
yakalayıp evire çevire döveceksin..
Crm performance
Yorumları okurken bir an audi şoförünün vesikalık resmini görecem hissine kapıldım.![]()
Radar olsun yakıt sıkıntısı olsun trafik olsun hep orta yada sağ şerit kullanırım ve her zaman motorcuları görünce yolunu açarım, genişletirim. Ben insansan, yaptığım insanlıksa bu adam katil! Ulan racing, naked bile değil adamın motoru scooter be, senin rüzgarınla düşer ölür oracıkta... Allah yukarda bir tır'da onun üstüne çıkar böyle.
Saygılarımla
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)