Tamam okan 3 boy geçtik
Sen eksiklerini yap gider ara bizi header ayar ne eksigin varsa herşeyin tam olsun ama
Ertuğrul senin honda aynı duruyorsa birkezde seninle deneyelim bizde cemin aracının farkını görmüş oluruz
Tamam okan 3 boy geçtik
Sen eksiklerini yap gider ara bizi header ayar ne eksigin varsa herşeyin tam olsun ama
Ertuğrul senin honda aynı duruyorsa birkezde seninle deneyelim bizde cemin aracının farkını görmüş oluruz
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Araçlara maşAllah öncelikle.Ben su sekilde yorumlarım 3 boyu içerden cekimleride izledim ilk gaza basışlarıda seyrettim megane gaza oturduğun cok cok erken arkaya düşüyor yani civicteki bu ivmelenme nerdeyse 6 vites'e kadar devam ediyor duymanız lazım ayrıca civic kendisi roll yapıyor gibi roll baslangıcından sonra suda var 3 boy olan fark orta aynada yan aynada ısık yansıması yapar bunlardan iz yok hal boyle olunca 3 boy cok cok ıyımser kalıyor.
Koydugunuz fotoğraf acı değişiklikleri hep goz yanıltır ayrıca ilk basıs anında cekilmiş olması cok mumkunku bu bence oyledir ama siz bence boyları tartısacagınıza arabanızı hızlandırıp kendinizi geliştirmeniz cok daha doğru olacaktır.
Cem abi , white Rs ile egk20 denemesi oldumu yada olsa durum ne olur
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
Egk20 masallah kesenize bereket![]()
Ordada soyledim okan araban iyi ama white ile ne olur bilmem dedim baskasi demis olabilir white tan daha hizlidir diye neyse 52 konusuna ve reg106 ya gelince reg te beyin yoktu suan reg yururunde beyinli olan bi 106 yi gecemez senin araban bunu ordada dedim hatta iner inmez dedim 52yi hafife alma diye ilk gaz tepkisi hicbiseye benzemez kacirdinmi elinden tavsan kac olur gecemez derken belki 106 da seni gecemez guzel savas olur ustlerde yakalarsin fln filan denemden belli olmaz ama yani 52 31 e benzemez onu soyliyim![]()
selcuk o araba 10 sonu 11 çıkartır yine söylüyorum bayır yukarı dbn mi olur
sen boşver dbn yi sorumu cevapla
white rs mi hızlı en iyi giden 52li mi bence üzerine çalışma yapılan araba hakkında yorum yapmam olmamış
o zaman bende yorum yapayım f7r rol 106 dan hızlı suan olurmu olmaz
kızman bana ama cagrı çocuk ugraşıyor arabasına bişey yapıp hiç mazaretsiz çıkmak için o yüzden kıstas vermen hoş degil
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
ilk gaz tepkimesini ben k20 içinde söylüyorum ilk gaz tepkisi önemli tabiki ama sonrası için o tepkimeyi devam ettircek güçte lazım oda k20 de olduğu için ara kapanmadı reg106 nın beyninivs bilmem sonuçta pt52 de takılı kaldın 52 li 106 52 lidir osu busu eksik dersen bendede çok şey eksik
şuda var 106 lar 52 li falan hard setup olduğu zaman çoğu kapıyı bagajıkaputu fiber yapıo reg106 da teneke misaliydi sende iyi biliosun
bir araçtan ortalama 100kg atılırsa ilk gaz tepkimesi ve 200kmh a kadar kaç boy iyileşir bununda bence bilincindesin söktürme bana kapıyı bacayı kaputum bile orjinal![]()
Okan -2.2 eğimde 11.9 yapmışsın. Dün geceki en iyi ölçümün bu. Yayınlayacağım.
Tebrikler.
Failure is not an option.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)