Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
egk20 hızlı baya ama çok uçuk fark olmamış arada f7r beklediğimden daha iyi gitmiş bence gayet başarılı.eksiklerini hallederse epey bi tutunur geçmese bile
INFINITE PERFORMANCE
Ben geçiş anında 5-6 boy gibi gördüm ama ne yalan söyliyim daha fazla fark olur diye bekliyordum. Civic hiç 240 civarı gördü mü kadrana yada DBN'e göre. Ayrıca Okan sen kaç gördün kadranda ?
Bu arada bence Okan sen sadece eksiklerini giderme ile yani setup değiştirmeden en fazla 3 bilemedin 4 boy iyileşirsin bu Civic'e karşı. Yani gene arada bir 2 boy felan kalır.
Tabi bu benim görüşüm.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Masallah ! iki aracada sonucta ikisine de verilmiş bir emek var ortada. Bu denemeler sonucuna göre de megane sahibi okan arkadasmız da biraz daha geliştirir aracını heralde diye dusunuyorum aracı yaptıktan sonra ilk denemesi mi bilmiyorum ama aracını görmüş oldu yapılamayacak bisey değildir. Egk20 yide ayrıca tebrik ediyorum abi Masallah ikisinede
Dr.Ecu
bisi merak ediyorum mazur gorun suan cem abinin k20 sini su benim denedigim hliyle geceibilcek istanbulda atmosferik hangi araclar var? yada varmi gecebilen simdiye kdr? k24 disinda ?
Her iki aracada masallah.
Bana gore isin icinde swap olmazsa yani kprolu egz vs ep3 lerle rahat rahat yurursun bu halinle.daha ne olsun okan.bi dunya eksigin var kendi imkanlarla yaptiginiz bi arac bu ya.fazlasiyla tebrik ediyorum.
Bide o okadar denedigine gore en cok gecilen vidyo koyulmus sanirim. O arayada 4 arabadan fazla girmez.
K20 yede kocaman masallah onemli olan kazasiz belasiz kavgasiz bitmesi![]()
Sinir stres bize gore degil aga
Deneyen araclara masallah iki aracta guzel yuriyen arabalar butun vdo lari koyulsada yorumlar ona gore yapilsa tek vdo var bircok yorum
Neredenmi vardim bu kaniya?
Gunduz 8 saniyelerden bahsediodun simdi 10saniye kosan arabanin arkasindasin
Bu durumda ya video hizlandi yada egimin hat safhadaydi.
Arabana kimse yavas demiyor masallah benimkinden hizlisindir da
Suan senin yapacagin en iyi sey yatip uyumak
Selametle
dynojet w. Z1000SX
bu meganın hiç bir arkadaşı çekmedimi sizde koyun ben komple kesip biçmeden koyuyorum
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
ya ben anlatamadim ya sen anlamadin bu egk20 ninde kadrani 8 saniye falandir olcsen ama dbn de kadran tutmuo araclarla kadrana gore ewt 8 9 dbn ye gore 11 oke anlastik? ii geceler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)