User Tag List

Sayfa 13/14 İlkİlk ... 311121314 SonSon
250 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: egk20 vs Meganef7R 3boy :D

yasin_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya yeni yeni seyler uydurmayinn Allah askina Araba denerken onda o var bunda bu var bu hafta felanciii Sunu yapmiss bu stage 2 olmus diyip konusup muhabbetini yapip role cikiyoruz insanlar speck lere gore kistas almiyor muu ne kaput acmasi eski koye yeni Adet mi
    PowerTune

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    moruk varken yok demezsin ama var dersin kimseyi ilgilendirmez piston var kaç sıkıştırma sananne ..piston varmı yok valla stock bu kahpeliktir .aynı şeyi konuşuyoruz
    işte bizler birer lanet hondacılarız adamım yowww

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte bizler birer lanet hondacılarız adamım yowww
    üye oldum panpa hayırlısı be gülüm
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    honda baya iyi gidiyor sesinden belli, acıkcası f7r biraz daha yakın olur diye dusunmustum ama honda baya hızlıymıs
    bu arada arkadaslar her araba yapılır ama bu iş maddiyat işi
    okana biz malzemeleri alırken gunun kosullarında yapabilicegimizin alabilecegimizin en iyisi aldık
    aracta mevcut olan egzantrigin su an 5 yada 6 kalem ustu egzantrik mevcut lift veya derece olarak
    diyeceksiniz neden almadınız, almadık cünkü o an ole gerekiyordu yay sapka degişmeden kullanılabilcek en yuksek egzantrigi aldık, bu aracın yayları cift yay seklinde ve yay ve sakaları asagı yukarı 1 egzantrik parasıydı
    2.si okanda bahsetmemiş ama arabada ayarlı kasnak yok, ben egzantrikleri alırken detaylı konusmalarım sonucu bu egzantriklere ayarlı kasnak gerektigi emmeyi belli bir derece one yatırmamız egsozuda onun yarısı kadar geriye yatırmamız bize guzel bir getiri saglayacagı soylendi
    bende sordum standart takarsak calısmazmı, calısır dediler ama ne verirse artık..
    bunlar tabi alıcıyı ilgilendiren seyler ama sonucta aynı egzantrik ve pistonla yurtdısında maksimum omex beyinle ve araca özel uretilmiş itb ile 215 222 hp arası gucler almıslar 99 oktan benzinle
    bence bu arac bekledigimden cok güzel oldu ama tabi bu paraya bu kadar iş yapacak birsey yok
    yurtdısındakilere gore ayarlı kasnak guzel bir headers belki beyin farkı benzin farkı gibi eksikler veya degişiklikler soz konusu
    sadece zannediyorumki kapak olayı biraz farklı oldu belki ordan bir avantaj saglamıs olabilir
    sonuc olarak minimum paraya maksimum getiri almaya calıstık
    he nolur ilerde alırsın üst seri bir egzantrik, ayarlı kasnak belki mekanik itici yayını sapkanı
    ona gore bir ayar ve bunu yakıtla beslersin zannediyorumki cok zalim bir makina cıkar ama bu seferde sanzıman dayanmaz
    neyse yani reno yuklemek sanıldıgı kadar zor degil birseyler yapmaya calıstık cogu sey el emegi goz nuru oldu zannediyorumki 3 asagı 5 yukarı basarılı bir arac oldu, ama tabi para harcamak lazım, renocu adam bir filtre alacagı zaman bile 3 ay dusunur e nasıl yuklensin bu arabalar

son oalrak megane 2 rs le megane 3 un motorları aynı degil belki sadece blok aynı
    içindeki krank kollar piston egzantrik subap hepsi farklı
    yakıt sistemi megane 2 nin bence verimsiz geri donusum olmadıgı için
    kapak zaten baya farklı megane 3 te vvt var
    vvt nin farkını sole dusunun cok benzer bir motor f7r la f4r clio rs
    birinde vvt var digerinde yok
    f7r da kapak bence daha guzel olmasına ragmen 20 hp daha dusuk clio rs e gore
    megane 2 le megane 3 üde ole degerlendirin

Aytug
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

Throttle
    Misafir
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    honda baya iyi gidiyor sesinden belli, acıkcası f7r biraz daha yakın olur diye dusunmustum ama honda baya hızlıymıs
    okana biz malzemeleri alırken gunun kosullarında yapabilicegimizin alabilecegimizin en iyisi aldık
    aracta mevcut olan egzantrigin su an 5 yada 6 kalem ustu egzantrik mevcut lift veya derece olarak
    diyeceksiniz neden almadınız, almadık cünkü o an ole gerekiyordu yay sapka degişmeden kullanılabilcek en yuksek egzantrigi aldık, bu aracın yayları cift yay seklinde ve yay ve sakaları asagı yukarı 1 egzantrik parasıydı
    2.si okanda bahsetmemiş ama arabada ayarlı kasnak yok, ben egzantrikleri alırken detaylı konusmalarım sonucu bu egzantriklere ayarlı kasnak gerektigi emmeyi belli bir derece one yatırmamız egsozuda onun yarısı kadar geriye yatırmamız bize guzel bir getiri saglayacagı soylendi
    bende sordum standart takarsak calısmazmı, calısır dediler ama ne verirse artık..
    bunlar tabi alıcıyı ilgilendiren seyler ama sonucta aynı egzantrik ve pistonla yurtdısında maksimum omex beyinle ve araca özel uretilmiş itb ile 215 222 hp arası gucler almıslar 99 oktan benzinle
    bence bu arac bekledigimden cok güzel oldu ama tabi bu paraya bu kadar iş yapacak birsey yok
    yurtdısındakilere gore ayarlı kasnak guzel bir headers belki beyin farkı benzin farkı gibi eksikler veya degişiklikler soz konusu
    sadece zannediyorumki kapak olayı biraz farklı oldu belki ordan bir avantaj saglamıs olabilir
    he nolur ilerde alırsın üst seri bir egzantrik, ayarlı kasnak belki mekanik itici yayını sapkanı
    ona gore bir ayar ve bunu yakıtla beslersin zannediyorumki cok zalim bir makina cıkar ama bu seferde sanzıman dayanmaz
    neyse yani reno yuklemek sanıldıgı kadar zor degil birseyler yapmaya calıstık cogu sey el emegi goz nuru oldu zannediyorumki 3 asagı 5 yukarı basarılı bir arac oldu, ama tabi para harcamak lazım, renocu adam bir filtre alacagı zaman bile 3 ay dusunur e nasıl yuklensin bu arabalar

son oalrak megane 2 rs le megane 3 un motorları aynı degil belki sadece blok aynı

Aytug

abim nerdesin ya senin yorumun lazımmış en başından bu konuya valla helal olsun anlatmak istediklerimin çoğunu çıkarmışsın üşendim ben

Bu arada arkadaşlar ss f7r benim olduğu kadar Aytuğ abimindirde araçta en az benim kadar emeği var diyebilirim ne kafalar patlattık her gece o piston olsa kaç mm olsa hangi egzantrikle yay şapkamı koysak lifti kaç olsa hangi egzantrkle itb verim alır sıkıştırma nereye kadar olur olmalı vs vs vs

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Aytug

Wayyy aytug abim nerdesin ya adamin dibi
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En sonunda siyahı us'yi satıp dv ile yürüyücem piyasaya.
    .

shero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah araclara

osman 1.8t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay arkadaş ondan sonra niye motora geçtin diyorlar işte bu yüzden hiç kimse birbirinin arkasından konuşmuyor sen geçtin ben geçtim yok güçler belli alayına gider en güzeli dostlar düşman olmuyor herkeze motora geçme daveti

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı osman 1.8t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vay arkadaş ondan sonra niye motora geçtin diyorlar işte bu yüzden hiç kimse birbirinin arkasından konuşmuyor sen geçtin ben geçtim yok güçler belli alayına gider en güzeli dostlar düşman olmuyor herkeze motora geçme daveti
    Haklisin valla hic motorla denemedik
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Throttle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eren bahsettiğim eksikleri giderdiğimde kapatılmıcak bir fark yok geçme geçilme olayını bilmem
    headers-avans-yakıt-hafifletme

bu fark kapanacak kafaya koydum
    BORKED
    Ben hala zor diyorum ama tabiki hedefinden şaşma. Azim insanlara karşı kırıcı olmadıkça iyidir 😊

R5 swap paklar seni hafiflik konusunda😃

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Throttle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abim nerdesin ya senin yorumun lazımmış en başından bu konuya valla helal olsun anlatmak istediklerimin çoğunu çıkarmışsın üşendim ben

Bu arada arkadaşlar ss f7r benim olduğu kadar Aytuğ abimindirde araçta en az benim kadar emeği var diyebilirim ne kafalar patlattık her gece o piston olsa kaç mm olsa hangi egzantrikle yay şapkamı koysak lifti kaç olsa hangi egzantrkle itb verim alır sıkıştırma nereye kadar olur olmalı vs vs vs
    Kasnak için sana pm attım.

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah deneyen araclara
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araclara ethanol analyzer i tam okuyamadım ne nedir diye bs typerdaki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aytuğ kim ? Selçuk üzerinde yazılar vs ? Üyelik beleşken

Maşallah araçlara..
    172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FeaTuRiNG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Maşallah araçlara..
    adını bende çok duydum o vatandaşın ne ayaktır bilmem yırtık dondan çıkar gibi çıkıyor ara ara

Throttle
    Misafir
    Alıntı FeaTuRiNG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Maşallah araçlara..
    Alıntı PULAT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adını bende çok duydum o vatandaşın ne ayaktır bilmem yırtık dondan çıkar gibi çıkıyor ara ara
    yaw sizin iş güç yokmu loooowww

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana göre

Fully built araçlarda.

arabanın hacmini söylersin , kaputu açarsın nos kontrolunu yaptırırsın.

Kimse setup listesini söylemek zorunda değil. isteyen dener isteyen denemez.
    bu aralar nos ne kadar takıldın muharrem

bence iş geçmeye gelmekse kimde ne oldugunun hiç önemi yok

yoksa herkes kontrole başlarsa bizde o iş boka sarar bence

artı bakılacak denir havada kalır gibime geliyor
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu aralar nos ne kadar takıldın muharrem

bence iş geçmeye gelmekse kimde ne oldugunun hiç önemi yok

yoksa herkes kontrole başlarsa bizde o iş boka sarar bence

artı bakılacak denir havada kalır gibime geliyor
    eğer aşırı besleme araçlar deniyorsa nosun bir önemi yok, ama atmosferik 2.0 araçlar deniyorsa ve biri nos basarsa aşırı beslemeye girer ki denemenin bir anlamı yok o zaman.

ama zaten üst sınıftaysan (outlaw gibi diyelim) kimsenin bişey bilmesine gerek yok, sen kaç shot nos basarsan basabilirsin, turbo araç kaç bar basabiliyorsa basar, hacimde keza öyle.

bence ileride roll yaparken vites kaçırmada geçme geçilme olayına dahil olacaktır amerikadaki gibi. Amerikada yapılan ciddi rollarda yok vites kaçırdım, yok çok sardım falan yok, fodepar olmadığı sürece yarış durmaz, umarım bizde öyle olur
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)