Hilmiyede serhatada maşallah, hilmi serhatin koydugu 1.videoda akıtmanın kralını yapmışsınserhat gaza oturmadan arkadan sıkarak gelmişsin
sağlıklı denemelerde ne kadar fark var aralarında?
Hilmiyede serhatada maşallah, hilmi serhatin koydugu 1.videoda akıtmanın kralını yapmışsınserhat gaza oturmadan arkadan sıkarak gelmişsin
sağlıklı denemelerde ne kadar fark var aralarında?
bs uzun süredir zevkle takip ettiğim bir araç, maşallah
Muharrem ilk videoyu izlede öyle konuşalım, olabilir bende yapıyorum bazen o heycanla oluyo yan yana gelinmiyo, arkadaş arasında sorun olmaz ama çok avantajlı başlamış hilmi o videoda, başka denemeler varsa izleyelim bence, benim izledigim bu aynı videonun egk20den çekilmişide var bs ilk kalkarken kamerada bile gözükmüyo yan yana değiller eg bariz çamurlukta duruyosonuçta burda serhat erken basıldıgı halde devam etmiş
Birkaç eksiğim war tamamladıktan sonra BS typer ile bende denemek isterim
Powered and Map by PowerTune
D-16 TuRBo
34 ZZ 5235
Burada 250 kilo farkı var.35 hp fn 2 fazla olsa bile bu gayet net bir fark demektir.bence serhat bu kiloyla inanılmaz iyi tutunmuş tebrik ederim sonuçta swap makineyle yürüyor biraz bu açıdan bakmak gerek.her iki aracada tebrikler.tabanca gibi gidiyorlar.![]()
Team PAŞAOĞLU
MAGIC Performance
Her iki tarafada böyle bir seyir keyfi yaşattıkları için teşekkürü bir borç bilirim. Uzun zamandır bu tarz videolar ve tartışmalar görmüyordum izlemesi ve yorumları okuması da ayrı bir güzel. Allah tekerinize taş değdirmesin.
Özlemişiz la bu günleri, araçlarınıza maşallah arkadaşlar emeklerinize sağlık muhabbet mükemmel forum ortamında düz yazı okuğumuzdan bize atarlı geliyor bunlar,şu yazılanları bi normal rolling gecesinde sağa çekmiş konuşurken hayal edin anlayacaksınız.
tayfun ne güzel yazmışsın öyle
maşallah beyler araçlar 10 numara
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Maşşallah iki aracada Serhat abi araban gerçekten çok güzel gidiyor bs efsane oldu![]()
Uzun zamandır bu kadar keyifli rolling videoları izlemiyordum. Ben sadece şuna takıldım. Kameranın direk arkayı göstermesi ile yandan göstermesi arasında fark olduğunu biliyordum ama bu kadar mı fark oluyormuş. Vay anasını diyorum.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)