@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Tesekkürler![]()
4lü videoda;
1 - Astra SFI Turbo
2 - MCS
3 - Clio RS
4 - TypeR
Clio RS ve Astra Coupe Turbo arasında da Clio RS geciyor.
Dizellerde de ben Puntoyla Astra CDTI geciyorum.
cdti stock ve manuel mi?
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Evet stock ve 16'' var üzerinde...
Benim arabada 17'' + gaz yeme ile ilgili bir problem var, yoksa fark daha fazla olurdu.
3 tane 1.6 TDCI focus ile denedim, onlar daha fazla fark yemisti, düsününce focus astrayı rahatlıkla gecer.
Dynoya cıkacagım bakalım biyerlerde bi kayıp seziyorum.
anladım abi. dediğin gibi focus astrayı rahatlıkla geçer. hatta ben 1.4 otomatik fiesta ile astrayla aynı gitmiştim o yüzden merak ettim. benim arabanın durumu ne diye![]()
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
güzel geceydinvl iyi yürüyodu daha da baya yolu varmış denilene göre
type r da güzeldi üstünde ne olduğunu tam bilmiyorum ama iyi gidiyodu eğer o kadar az şey varsa4 te 1.5 boy filan önümde oluyordu 1 kere geçtim ama orda da bi karışıklık olmuş sanırım
kornalarda anlaşamadık ama pek onun için bende genelde geç çıktım.. ben çaldığımda kornayı hemen hemen yan yanaydık
onur benim ercanla denerkenki videom var mı? kamyoncu spec ağızda sigarayla![]()
ercanla mcsnin ayrintili sonuclarla beraber guzel bi videosunu izlesek iyi olurdu![]()
net bi deneme değildi ercanın arabası daha ağırdı 3 kişiydi (ikisi onur k) benim motor cayır cayır ısınmıştı filan
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)