User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
87 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 106 GTI-Astra SFI

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olsa sçylerdi heralde sökülmüştü onlar daha önce bi konuda bahsi geçmişti ztn yani en azından egzantiriği ben okumuştum
    Team PAŞAOĞLU

Şahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bi kaç arkadaşa sordum piston ve dereceli oldugunu söylediler.

bende arabayı aldığımda pt 51 muamması mevcuttu eski sahibide bilmiyordu..üst kapağı söküldüğünde bi ustası var demiş diğeri yok demiş..bende benim üst kapak söküldüğünde bozuk timing ayarı nedeniyle düzgün çalışmadığından huylanıp orjinal egzantriklerin taktırmıştım ama ustam çıkanlarında pt51 olmadığını söylemişti. Piston durumuna gelindiğinde ise, el yapımı gibi bir piston mevcut fakat ölçtüğümüzde herhangi bir genişlik göremedik, yani piston çapı ölçümü 86.5mm orjinal genişliğinde..üstünde ince conta vardı fakat ince conta takıcaz diye bir önceki usta orjinal contanın bir yaprağını kopardığından dolayı 5 para etmez bir hal almıştı. bende bunun üzerine orjinal kalınlığında çelik conta taktım başım ağrımasın diye.. Piston olayını Mertcana tarif ettiğimde, Mahle olabilir tepeli ise dedi, fakat gerçekten bilemiyorum.. Bu yüksek sıkıştırmalı bir araç gibi gittiğini dşünmüyorum benim arabamın normal 106lı arkadaşlarımla denediğimden dolayı..Yani kısaca bende bana göre işe yarayacak bi parça yok bu arada hiçbişey saklamıyorum dediğim gibi denemek isterseniz deneriz amacım "oooo ben clio RS geçtim şöyle böyle" tadında adam değilimdir..araba hakkında bilgi aldığın arkadaşlara sorabilirsin..
    Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olsa sçylerdi heralde sökülmüştü onlar daha önce bi konuda bahsi geçmişti ztn yani en azından egzantiriği ben okumuştum
    evet cem egzantrik söküldü fakat çıkanları alan bir çocuk vardı ustam satmıştı çocuğa, söylemesini tembih etmiştim orjinal olabilir diye, sanırım içine sinmedi çocuğun ve parasını geri vermiştik..

Fır@t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sahan abı yanlıs anlama olmasın varda soylemıyosun anlamadında sormadım sana saygım var bılıyosun ne oldugunu ogrenmek amacında sormustum cvpda geldı zaten ...
    '' Menfaatlerinin esiri olanlar, Şereflerini hiçe sayarlar ''

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fır@t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sahan abı yanlıs anlama olmasın varda soylemıyosun anlamadında sormadım sana saygım var bılıyosun ne oldugunu ogrenmek amacında sormustum cvpda geldı zaten ...
    walla aracı bende başka birinden aldığımdan dolayı bende herşeyine emin olamıyorum ama ustayla gördüklerimiz bu yönde..arabam kötü yürümüyor ama pistondan dolayı mı ciğerden dolayımı hakkaten bilmiyorum..çünkü pistonlu gibide yürümüyor sanki herneyse kısmet olursa deneriz bende merak ediyorum ne olacak ne bitecek

Fır@t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Şahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla aracı bende başka birinden aldığımdan dolayı bende herşeyine emin olamıyorum ama ustayla gördüklerimiz bu yönde..arabam kötü yürümüyor ama pistondan dolayı mı ciğerden dolayımı hakkaten bilmiyorum..çünkü pistonlu gibide yürümüyor sanki herneyse kısmet olursa deneriz bende merak ediyorum ne olacak ne bitecek
    yaniii
    full mods kısacası
    '' Menfaatlerinin esiri olanlar, Şereflerini hiçe sayarlar ''

Serkan.S
    Misafir
    Sen emp ıle aramızda bu gıbı olaylardan kaynaklı sorunları bılmedıgın ıcın yersız bı cıkıs yapmıssın.Bız ozelden konusup kapattık gıttı zaten sen nıye tekrar dan acma gereksınımı duydun onuda anlamadım???
    bu konuda kı postlarıma bı daha bak bakalım sfı da sorun yok,yada kesınlıkle sorun yktur dıe bı ıdda da bulunup kımseyı terslemısım mı
    Ne empyi tanırım nede seni.Aranizdaki de beni ilgilendirmez zaten sadece yaptın çıkışlar hoşuma gitmedi.

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serkan.S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fırat şurda delifişek muhabbeti yapma araba karşılaştırıyoruz adam gibi.İnsanları küçümseme.Herkes sfi da sorun var bu kadar fark olmaz diyosa vardır birşey.Hala neyi idda edip insanlara ters cevaplar veriyosun anlamadım.

Sen emp ıle aramızda bu gıbı olaylardan kaynaklı sorunları bılmedıgın ıcın yersız bı cıkıs yapmıssın.Bız ozelden konusup kapattık gıttı zaten sen nıye tekrar dan acma gereksınımı duydun onuda anlamadım???
    bu konuda kı postlarıma bı daha bak bakalım sfı da sorun yok,yada kesınlıkle sorun yktur dıe bı ıdda da bulunup kımseyı terslemısım mı .

Alıntı Serkan.S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne empyi tanırım nede seni.Aranizdaki de beni ilgilendirmez zaten sadece yaptın çıkışlar hoşuma gitmedi.
    araba karsılastırıyoruz dıyosun konuya ılk mesajınla tartışmaya dalıyosun
    araba karsılastıracaksan konu hakkında yorum yapmka yerıne nıye baskasının tartısmasına takılıyosun.bırak tartıssınlar.sen konuya bak.

senin çıkışında benim hoşuma gitmedi ama tutup sana bişiler yazıp konuyu değiştirmedim.(bu mesaja kadar)

adam sana demiş EMP ile aramda sorun var ondan ona ole sert cıkıs yaptım.
    sen aradan 1 gun geçmiş postu alıntı yapıp cevap yetıstırmeye calısıyosun.
    emp ile aralarındaki sorun senı ılgılendırmıyosa sert çıkış yapması senı nıye bukadar ılgılendırıyo.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende arabayı aldığımda pt 51 muamması mevcuttu eski sahibide bilmiyordu..üst kapağı söküldüğünde bi ustası var demiş diğeri yok demiş..bende benim üst kapak söküldüğünde bozuk timing ayarı nedeniyle düzgün çalışmadığından huylanıp orjinal egzantriklerin taktırmıştım ama ustam çıkanlarında pt51 olmadığını söylemişti. Piston durumuna gelindiğinde ise, el yapımı gibi bir piston mevcut fakat ölçtüğümüzde herhangi bir genişlik göremedik, yani piston çapı ölçümü 86.5mm orjinal genişliğinde..üstünde ince conta vardı fakat ince conta takıcaz diye bir önceki usta orjinal contanın bir yaprağını kopardığından dolayı 5 para etmez bir hal almıştı. bende bunun üzerine orjinal kalınlığında çelik conta taktım başım ağrımasın diye.. Piston olayını Mertcana tarif ettiğimde, Mahle olabilir tepeli ise dedi, fakat gerçekten bilemiyorum.. Bu yüksek sıkıştırmalı bir araç gibi gittiğini dşünmüyorum benim arabamın normal 106lı arkadaşlarımla denediğimden dolayı..Yani kısaca bende bana göre işe yarayacak bi parça yok bu arada hiçbişey saklamıyorum dediğim gibi denemek isterseniz deneriz amacım "oooo ben clio RS geçtim şöyle böyle" tadında adam değilimdir..araba hakkında bilgi aldığın arkadaşlara sorabilirsin..

sorun değil deneriz genede.ilk mesajında açıklasaydın daha ıyı olurdu.kafalarda soru işareti olusmazdı. sen ne diyosan odur gene.bı ıkı arkadasa sordum daha oncekı sahıbınden bılolarmıs derecelı ve pıston var dedıler.soktum dıyosan bıtmıstır.

şu anki sıkıştırma nedir araçta.
    dynoya flan soktunuzmu.

Serkan.S
    Misafir
    araba karsılastırıyoruz dıyosun konuya ılk mesajınla tartışmaya dalıyosun
    araba karsılastıracaksan konu hakkında yorum yapmka yerıne nıye baskasının tartısmasına takılıyosun.bırak tartıssınlar.sen konuya bak.

senin çıkışında benim hoşuma gitmedi ama tutup sana bişiler yazıp konuyu değiştirmedim.(bu mesaja kadar)

adam sana demiş EMP ile aramda sorun var ondan ona ole sert cıkıs yaptım.
    sen aradan 1 gun geçmiş postu alıntı yapıp cevap yetıstırmeye calısıyosun.
    emp ile aralarındaki sorun senı ılgılendırmıyosa sert çıkış yapması senı nıye bukadar ılgılendırıyo.
    Her gun giremiyorum foruma 2 gun sonra girdiysem 2 gun sonra cevap yazarım ne zaman cevap yazdığım sanamı kaldı.İnsan gibi arabalar hakkında konuşsanız araba hakkında yorum yapmak gelicek içimizden ama böyle devam edin siz.

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

senin arabanın üzerinde hıc bır zaman pt 51 olmadı sen takdıkysan bilmem ınce conta olsun dıe de sokulmedı bır yaprağı aracında her hangı bır capıyla vs oynanmadı sadece 4 tane piston takıldı baya bi eveliyatı var... o yüzden herhangı bı sıkıstırma mod ıcın vs ıcın o işlemler yapılmadı eski sahibi sana nededi bilmiyorum ne şekilde konustunuz ama biraz karışık
    et giren yere dert girmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorun değil deneriz genede.ilk mesajında açıklasaydın daha ıyı olurdu.kafalarda soru işareti olusmazdı. sen ne diyosan odur gene.bı ıkı arkadasa sordum daha oncekı sahıbınden bılolarmıs derecelı ve pıston var dedıler.soktum dıyosan bıtmıstır.

şu anki sıkıştırma nedir araçta.
    dynoya flan soktunuzmu.
    arabada dediklerim dışında bi modifiye olmadığına inandığım için bu karışık durumları yazmaya gerek duymadım..şu anki sıkıştırmasını bilmiyorum ama yüksek değildir çünkü ben orjinal contasını taktım ve piston çapı orjinal..dyno için burayada konu açmıştım ama gitme fırsatım olmadı hiç..müsait olursak bir ara deneriz dediğim gibi geçmek yada geçilmek gibi bir kaygım yok, amaç güzel vakit geçirmek..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin arabanın üzerinde hıc bır zaman pt 51 olmadı sen takdıkysan bilmem ınce conta olsun dıe de sokulmedı bır yaprağı aracında her hangı bır capıyla vs oynanmadı sadece 4 tane piston takıldı baya bi eveliyatı var... o yüzden herhangı bı sıkıstırma mod ıcın vs ıcın o işlemler yapılmadı eski sahibi sana nededi bilmiyorum ne şekilde konustunuz ama biraz karışık

bana dediği pt51 olabilir dedi, piston çapı genişletildi dedi..pt51 olmadığını öğrendik..söktüğümüzde de piston çapının geniş olmadığını orjinal ölçülerde olduğunuda gördük..kısaca bişey yok benim araçta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün akşam gördüm aracı bahçelidemaşallah.
    orjinal jantlar takılıydı galiba.

pistonlarda çap değilde sıkıştırma farkı var galiba.
    sıkıştırması ve gücü nedir şu an aracın?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün akşam gördüm aracı bahçelidemaşallah.
    orjinal jantlar takılıydı galiba.

pistonlarda çap değilde sıkıştırma farkı var galiba.
    sıkıştırması ve gücü nedir şu an aracın?
    dün bende seni gördüm eşimle ciğerci cabbarda oturuyoduk hatta kalktım yerimden tanışmak için sen gitmiştin walla gerçekten bilemiyorum güç ve sıkıştırma oranını...orjinal değilde 306 jantları vardı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jantlar değişik olunca dikkat etmedim.plakayı gorunce anladım.yavaşkadım aracın sagına soluna baktım kımse yoktu devam ettim.başka zaman tanışırız inşallah.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jantlar değişik olunca dikkat etmedim.plakayı gorunce anladım.yavaşkadım aracın sagına soluna baktım kımse yoktu devam ettim.başka zaman tanışırız inşallah.
    inşallah kısa zaman içinde dynoya giricem sonuçları koyarım buraya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    IMZA çok sık olmus sahan bu renk 106yıda severım da suprızlere acıktır beklıyoruz denemeyı
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    IMZA çok sık olmus sahan bu renk 106yıda severım da suprızlere acıktır beklıyoruz denemeyı
    eywallah serkan saolasın..pek bi süpriz yok bakalım ben hiç denemedim doğru düzgün anca arkadaşlarla aramızda denedik hep saxo-106..yolda denk geldiklerim haricinde farklı arabayla denemedim merak ediyorum ondan..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)