benim aracım sökükmüymüş :D benim nie haberim yok pardon :D
gelsin yapsın bakalım nası yapıomuş şaka :D iğne bile sökmicem istediği kadar söksün :D
bekliyoreee :D
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...35629246_n.jpg
Printable View
benim aracım sökükmüymüş :D benim nie haberim yok pardon :D
gelsin yapsın bakalım nası yapıomuş şaka :D iğne bile sökmicem istediği kadar söksün :D
bekliyoreee :D
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...35629246_n.jpg
günay araç sökmeye karşıyız kıyamıyoruz bende teşekkür ederim
Tayyar hesabi yapcaksaniz burdan pay bicin
FN2 typer vs 106 gti kartopu - YouTube
Bos konusmanin anlami yok. Gelsin ayni speclerde ayni sokuklukte 106 basalim gorelim. Arabasini gormek isteyen alo yapsin kartopu garajda bekliyo .
egk20 ile denemeyi soruyosan stepne ile koltuk söküktü onun haricinde iğne bile sökülmedi kardeş bidahada bilip bilmeden yazma biz burda o kartopu dediğiniz aracınızın sökük itb lileriyle deniyoruz onlar bile üzemiyorda sana noluo üzücekmiş sökersede bilmem ne atar yapmadan önce iyi araştır karşındakini dalga geçerler sonra :icon_tup: el yumruğu yemeyen kendininkini balyoz sanarmış bilirmisin o lafı sen :)
arkadaşlar SS F7R ile klasik yüklü 106gti ları kıyaslamayın.
SS F7R çok üzer. aracın 100-200 verisini filan görmediniz heralde ondan fikir sahibi olamadınız.
Üzülmeye göre bişey yok bigun denk gelirsek SS ilede basariz goruruz kim nerde kac boy geciyo kim kac boy geciliyo gormus oluruz. Kartopuda klasik yuklu 106 gibi degil :) denemeden yorum yapmak anlamsiz olur ;)
Gayet duzgun yazdimda yaramiyomus.
KARTOPU herzaman garajda beyler. Arabasindan sogumak isteyen arayabilir .
ayrıca ben senin vtc typer ına yorum yaptım orda onuda anlamak ıstedıgın gıbı anladın megane bısey demedım ama sen cok ateşli bi delikanlıya benzıyorsun konuyu senın konun yaptın daha fazla konusmak ıstıyorsan sohbet konusuna canım sıkılıyor yaz konuscak bırılerını bulursun
benim yorumum ters değil bana kalkıp birisi yok kartopunun şerrrinden seni korusun bilmem ne tarzı saçma bişi yazarsa cevabını alır ben insan gibi daha önce bu speclerde 106 ile typer denemiştim dedim ona bakarak bu polo stage 2 olamaz dedim bunda ters olan ne ?
buda klavye delikanlısı çıktı
yorumları kaldıramıosanız video koymayın bu kadar basit hadi şimdid bakın dalganıza
106 efsane araç ona laf yok burdaki çogu insanın bir zamanlar hayalidir en azından benim için.
Polo gti sahibi oldugum için yazmıyorum ancak sonuçta hergün bindiğim araç ecu dv dp filtre olarak. bende bir sürü gti ile denedim ama bu araç sahibi 230 hp diyorsa söyleyin ona değil.
gtilara maşallah allah kaza bela vermesin.
Masallah deneyen araclara
Corsa ilede denemesi olan polo bu herhalde
Kullanimdan kaynakli sikinti var bu arkadasta
S modunda dipgazda vites kucultuyo geri dusuyo
normal bı polo hıc degılse kafa burun gıder gbı gelıyor.bana bıraz garıp geldı deneme hayırlısı olsun:)