Adam arabasının videosunu koymuş ,herkesin yorum yapma zorunluluğu yok, video ortada boy boy aça aça gitmiş helal olsun .,sahibinden daha mı iyi biliyosunuz..
Printable View
Adam arabasının videosunu koymuş ,herkesin yorum yapma zorunluluğu yok, video ortada boy boy aça aça gitmiş helal olsun .,sahibinden daha mı iyi biliyosunuz..
Allah'tan Polo'nun GTi olduğunu kabul ettiniz. Ben, ona da şükrediyorum.
Polo aslinda 1.2 bluemotion ama biz bizim arabalarmiz hizli gorunsun diye gti diyoz.
ozan sen mümkünse konu açma birdaha kardeşim
Inadina yarin aksam yine konu accam polonun icinden videolar gelsinde bi
allah akıl fikir versin ne diyim
Bu araba stage 2 degil sirf yazilimli anladigim kadariyla. Istanbula yolunuz düşerse denemek isterim kendi stage 2 gti aracim ile. Maşallah araclara kazasiz belasiz
Konu saçma sapan yerlere gitmiş.
Emin sende yazdıgın şeylere dikkat et amk felan hiç hoş değil.bu lafın yüzünden cinayet cıkar. Ettiğin küfürün anlamını biliyorsundur herhalde.. Burada yapılan yorumları kafana takacaksan video yüklemeyeceksin.. Bende 106 cıyım şunu söyliyim ss in sadece koltukları sökük olurda denerseniz ss kartoponu çok gecer. Ortalığı sikiştirenler lafım size ss i bilmeden yorum yapmayın!
He benden size teklif bizde 52 li sökük 106 mız var ortada buluşup basalım ve ss le tam olarak ne olacağını size söylerim. Şu yıllardır yere göğe sıgmayan kartopu ile denemek istiyorum??
Kartopunu speclerindeki 106 larla bir tutmayin.uzulursunuz
Bırazdan bu konuda pazar temızlıgı baslar :)
106 nın kaderi bu ne yapalım... hangı araçla denesen ve geçsen illaki bir problem vardır yürütemiyordur yok korumaya alır yok ısık yakar bir düzünede eksiği wardır.... araç sahibinin soyledıklerı yazılıyor buraya.. o yuzden gereksız polemiğe gerek yok... konu gti konusudur başka araçları araya sıkıstırmanın manası yok kımsede kımsenin avukatlığına soyunmasın...
tekrardan araçlara maşallah iki araçta sakaryanın giderli araçlarıdır...
Polo yavas filan degil. Poloda bizim sayilir. Polo egzoz filte yazilim duz boru olan 106 yi her denemede cok gecen bi polo.
Tekrar yaziyorum. Kartopu suan eray kardesimde. Aracini gormek isteyen , kartopu nasil farkli gidiyo gormek isteyen cikar gelir adapazarina arar beni emin abiyi erayi yada bi baskasini ben geldim kartopuyla denicem der giderim. İstanbula gebzeye antalyaya mersine hakkariye kusura bakmayinda gidemem. Biz gayet nasil bi araba oldugunu biliyoruz. Boyle olduguna inanmayan gelsin ogrensin. Hem bizde goruruz baska araclarla nasil oluyo.
SS i kimse gecerim ederim yazmadi. Ben sizi cok gecerim dedi gel deneyip gorelim dedim. Gelsin SS yada bi baskasi misafirimiz olsun oturup yiyip icer dener geri doneriz ;)
Ama tekrar diyorum kimseyle denemek icin oraya buraya goturmem arabayi. Canini almak icin almadik eraya tekrar arabayi ;) huseyinler denemek istedi denedik garaja gectik.
Biz oraya araç getirince canını almış mı oluyoruz? Kartopu çok güzel bir gti olabilir, çok farklı gidiyor da olabilir. Ama siz de çok iddialı konuşuyorsunuz. Gerek yok böyle bir tutuma, hele ki hırsa hiç gerek yok. Deneriz, sizin eksiğiniz neyse dilim döndüğü kadarıyla ben anlatırım, siz de aynı şekilde bana anlatırsınız. Zaten olayın özü dostluk değil miydi? :)
Kartopu 106 nin speclerini bilmiorm.okududugum kadariyla itb-beyin yok.
Cok iyi gidiyodur dogrudur.adamda size polo stg2 demis burdaki tek problem polo'cu arabasini bilmiyor sanirim.
Ben gecemez diye kesinlikle iddiaa etmem ama ole stg 2 polonun yanindan bastigin gibi uzayamazsin.denk gidersin 1 boy gecersin hadi ondada eyw.
Sizde problem yok dedigim gibi adam stg2 demis sizde yazmissiniz hepsi bu.
Nazar degmesin araclariniza :icon_tup:
stage 2 230hp bi polo kusura bakmayın ama bu speclerde itb'siz bir 106nın içinden geçer
Bizde dostluk herzaman baki abi ondan yana hicbizaman sorun yok. Gecilme kaygimizda yok. Bi avuc civata bugun 5 boy gectigine yarin 10 boy gecilir sans isi.
Benim kizdigim nokta poloya yapilan yorumlar. Sanki biz yalan soyluyoruz sirf arabamizi gostermek icin stock poloya stage 2 diyomusuz gibi oluyo.
Adam 230 beygir arabam stage 2 diyo. Poloyu ben yuklemedim ben surmedim. 230 olmasa bile pasaoglund 215 dyno var. Uzerine ekstralari saymadan.
Bizim kendi tutumumuz bu abi. Eray zaten heryerde herkesle basmak icin almadik 106 yi geri. Hatta onceki gece yine roll vardi eray ben denemem kimseyle dedi huseyini kirmamak adina denedik. Sonucu netlestirmek icin 3 defa ciktilar hep ayni.
Huseyin yarin ankaraya ordan rusyaya gececek. Eger firsatimi bulursak baska arabalarlada basariz bu aksam poloya yeniden bakarsiniz.
Dedigim gibi biz kartopunu uzmek surekli gaz basip canini almak icin almadik. Ama ayni speclerde ayni sokuklukte arabasi olan buyursun gelsin misafirimiz olsun illa denemeye degil makara muhabbetede olur oturur egleniriz denenecekse deneriz.
konu nerelere gelmıs vay anasına yaa ayıp bı araba yüzünden neler solenmış
eğer dediğiniz gibi ise polo ve sıkıntı yoksa harbi gidiyor 106nız maşallah
videoyu izledim stock polo videodaki poloyu 5lik yapar...standart 106ile kartopu yarıssa ancak okadar fark atar zaten 220de kesiliyr 106lar,220ye kadar adam 15boy fark atıyor poloya böyle stage2 mi olur gözünüzü seveyim akli selim insanlarsınız.
Konuda bir tane aptal varmış oda banlandı zor girer bir daha. Devam edebilirsiniz. Temizledim mesajları. Net üstünden tehdit etmek ne demekse klavye tuşlarını söküp monitöre fırlatarak adam öldürcek sanki ergen.
Pazar şerifleriniz hayrolsun kızlar go go
ıyı oldu ALLAH razı olsun...araba yüzünden bırbırlerını gebertıcekler .erızekaglılar
REG 106 KARTOPU 106 percussionali - YouTube
Kartopu 60-220 - YouTube
KARTOPU GTİ - YouTube
kartopu siyah m3 1 - YouTube
deneyen araçlara maşallah öncelikle.bizim cocuklar atarlı biraz onların adına ben özür dilerim.özlerinde cok iyilerdir.emin zaten nickinin hakkını verir reelde:)neyse ben hondacıyım ama şimdiye kadar gördüğüm en sağlıklı giden 106 kartopu.izlediğiniz videolarda sökük değil klimasına kadar takılıdır.pt52 piston catback filtre var.yay şapka bile yok 14 60 var polish falan yok ..bukadar gidiyor.daha geçildiğini görmedim ben poloyuda tanımam yannış bilgi vermiyim.öle 180 190 da biten bi 106 diildir birkaç arkadaş yazmış demenek istiyorsa gelsinler denesinler yada ben onları ortada bir yere göndereyim sorun olmaz.2 hızlı araba yapan hemen atarlanıyor,baktı geçebilicek bu araba gitmez elin yumruğu falan anlatıyor.
REG 106 KARTOPU 106 percussionali - YouTube
Kartopu 60-220 - YouTube
KARTOPU GTİ - YouTube
kartopu siyah m3 1 - YouTube
deneyen araçlara maşallah öncelikle.bizim cocuklar atarlı biraz onların adına ben özür dilerim.özlerinde cok iyilerdir.emin zaten nickinin hakkını verir reelde:)neyse ben hondacıyım ama şimdiye kadar gördüğüm en sağlıklı giden 106 kartopu.izlediğiniz videolarda sökük değil klimasına kadar takılıdır.pt52 piston catback filtre var.yay şapka bile yok 14 60 var polish falan yok ..bukadar gidiyor.daha geçildiğini görmedim ben poloyuda tanımam yannış bilgi vermiyim.öle 180 190 da biten bi 106 diildir birkaç arkadaş yazmış demenek istiyorsa gelsinler denesinler yada ben onları ortada bir yere göndereyim sorun olmaz.2 hızlı araba yapan hemen atarlanıyor,baktı geçebilicek bu araba gitmez elin yumruğu falan anlatıyor.
bu mevzu daha önce tartışıldı,madem takip ediyorsun iki araç arasındaki stup farkını niye yazmıyorsun da hemen debriyaj kaçırıyor yazıyosun.
Deneyen araçlara maşallahh
Reg ile deneme cok keyifli olmuşş:)
kanka ben ati arabanın eski sahibi :) denemek istersen misafir edebiliriz seni kartopuyla zevkli olur burda sürekli denediğimiz yol var sıkıntısız.yazılanlara bakma buralarda atışma olmuş normalde hepsi iyi insan istersen kartopunun sahibine söylerim denersin deneyecek araba bulmuş olursun :icon_tup:
vay talih abim :D Benim eski siyah 106ım abi SK plakalı olan baya bi emek harcadı günay kartopuyla denemesi çok zevkli olur bencede artık onada uyarsa bekleriz bakalım teklif var ısrar yok bizde :) gereksiz atışmalar olmuş bence hiç gerek yok herkesin aracı kendine hızlı denenir görülür abi kalp kırmaya hiç gerek yok teneke parçası için.
talih abi naber nasılsın?seninle ilk tanışdığımız günü hiç unutmuyorum unutmamda allah sizden razı olsun. jb 106 ile yolda kaldığımızda hiç tanımadığınız halde otobandan geldiniz arabamızı adapazarına kadar çektiniz misafir edip karnımızı doyurdunuz vs.. o günden sonrada bir tülü iş güç denk gelemedik. sen bu denemeyi ayarla bizim aracımız her daim hazır izmitte otobanda buluşup adapazarına sıkarız sonrada bir güzel mangalımızı yakar muhabbetimize bakarız. :) biliyorsun dayım sakaryada eminet amiri, gelmişken birde onu ziyaret eder geri döneriz. şu yağmurlar bitsin haberleşelim.
Bende denemek isterim ortak yerde buluşup denenir gecmıs gecılmıs mevzu değil vdo koyarız herkezde gorur kım hızlı ben gecerım dıyede degılım arabamı gorurum ama emin yanlış sözler soyledı.
Benim arabam sokuk roll de kullanıyorum sadece sokuk arabayla denemem dedı emın
bilen bilmiyen yazıyo ati ondan sorun cıkıyor.yazanlarda bizimkilerde suçlu onun için fazla uzatmaya gerek yok.senin araba olduğunu bilmiyodum,ortada buluşsun denesinler bence kafalardaki soru işaretleri gider.
alperim lafı bile olmaz ne yaptık.herzaman kardeşim araba için değil normaldede beklerim.araba benim diil ben söylerim cocuklara denerler heralde sorun yok.ozamanda konuştuk kartopuyla ilgili hatırlıyorsan kondüsyonu hala aynıdır büyük ihtimalle extradan hiç bişi yapılmadı zannediyorum varsada öğreniriz yazarız.ama klimasına kadar takılı diye bililiyorum daha sökülmedi onu ayarlasın araç sahipleri.lan olum emmiyet amiri dayın var sakaryada niye tanıştırmıyosun:)