Bende denemek isterim ortak yerde buluşup denenir gecmıs gecılmıs mevzu değil vdo koyarız herkezde gorur kım hızlı ben gecerım dıyede degılım arabamı gorurum ama emin yanlış sözler soyledı.
Benim arabam sokuk roll de kullanıyorum sadece sokuk arabayla denemem dedı emın
Emin abi normalde bisey demez gunay yanlis anlasilma olmustur denemeyi gectim gel istersen tanistiririm adam gibi adamdir yani ismi kotuye cikmasin bosyere denemeye gelincede senin aracin girtlak sokuk kartopu takili onu atladim kartopu vh kadar sokulmesi imkansiz hani sende takmassin herhalde kilolar esit olmasi gerekir mantik olarak ama biliyosun herzaman kapim acik sana emin abimi yanlis anlama gercekten cok iyi bir insan klavye basinda gereksiz gerginlikler oluyor bazen.
16-03-2014, 18:28
JDM VTİ
atilla kardeşim nasılsın? :)
kartopu normal 52li gibi gitmiyor dedi sahipleri, bu kadar güveniyor madem aracına sökük olan kendi speclerinde ki vh ile denemeli bence kardeşim :) dedikleri gibiyse geçilmez veya ezdirmez kendini.
ayrıca biri sökük diğeri değil diye belirtilir.
iddia havada kalmasın derim :)
16-03-2014, 18:30
ggtoker
Alıntı:
atilla54 Nickli Üyeden Alıntı
Emin abi normalde bisey demez gunay yanlis anlasilma olmustur denemeyi gectim gel istersen tanistiririm adam gibi adamdir yani ismi kotuye cikmasin bosyere denemeye gelincede senin aracin girtlak sokuk kartopu takili onu atladim kartopu vh kadar sokulmesi imkansiz hani sende takmassin herhalde kilolar esit olmasi gerekir mantik olarak ama biliyosun herzaman kapim acik sana emin abimi yanlis anlama gercekten cok iyi bir insan klavye basinda gereksiz gerginlikler oluyor bazen.
ati sen orta yolu bulursun.... :icon_tup:
16-03-2014, 18:37
aLperTunga
Alıntı:
Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı
alperim lafı bile olmaz ne yaptık.herzaman kardeşim araba için değil normaldede beklerim.araba benim diil ben söylerim cocuklara denerler heralde sorun yok.ozamanda konuştuk kartopuyla ilgili hatırlıyorsan kondüsyonu hala aynıdır büyük ihtimalle extradan hiç bişi yapılmadı zannediyorum varsada öğreniriz yazarız.ama klimasına kadar takılı diye bililiyorum daha sökülmedi onu ayarlasın araç sahipleri.lan olum emmiyet amiri dayın var sakaryada niye tanıştırmıyosun:)
eyw abim sağolasın.biz arabamızın setupunu yeni bitirdik.ve deneye deneye eksiklerimizi ve arabamızın kondisyonunu görüyoruz.o yüzden denemek bizim için sıkıntı değil videoda koyula bilir.yanlız bizim arabamız sadece rolling yaptığı için sökük gündelik olarak kullanmıyoruz.. arabamızı takmamız, toplamamız imkansız. zaten arkadaşların en baştanda söylediği kartopunu normal bir 52 li aracla kıyaslamayın,bizim aracımızda normal bir 52 li arac dolayısıyla sökük olmamızın sıkıntı olacağını düşünmüyorum.ayrıca aracımız eski sizin aracınız bilecikten gelen 11 plaka. orjınalden klimasız airbagsiz ve sunroofsuz bir araç. bu arada seninle tanıştığımız zamanlar dayım baş komiserdi istiklal karakol amiriydi. 1 senedirde emiyet amiri.sizin gibi güzel insanları tabiki tanıştırırım ne demek.
eski bir haber.. Özkılıç polis teşkilatının 167. yılını kutladı - Medyabar
16-03-2014, 18:38
GünAY'
Alıntı:
Tşk. sağolasın zaman bulursak gerizir
Alıntı:
JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı
kartopu normal 52li gibi gitmiyor dedi sahipleri, bu kadar güveniyor madem aracına sökük olan kendi speclerinde ki vh ile denemeli bence kardeşim :) dedikleri gibiyse geçilmez veya ezdirmez kendini.
Bence şartlar eşit olmalı biri sökük diyeri dolu olmaz farkı göremeyiz
16-03-2014, 18:40
Talih.b16
Alıntı:
alican araç coğu araçtan az malzemeli.ama nasıl gittiğini ben biliyorum öyle pek kuru gürültüye papuç bırakmaz.bazı işler sunu taktık bunu taktıkla olmuyor biliyorsun..aynı setupta 2 araç deniyoruz arada afaki farklar oluyor,buda öyle bi araç cok sağlıklı.bizimkilerdeyken yağ değişimi dışında sanayi yolu görmedi 2 gazlamada bir lifte cıkmıyor yani kıçı başı kopmuyor
16-03-2014, 18:40
aLperTunga
Alıntı:
atilla kardeşim yukardaki postumda da belirttiğim gibi kartopu normal değil dediler bizimki de normal bi 106 o yüzden denemenin sizin için sıkıntı olacağını düşünmüyorum. biz taa gebzeden çıkıp 200 km yapıcaz denemeye gelicez.
16-03-2014, 18:41
atilla54
Alıntı:
Alican kardesim iyiyim sende iyisin :) ozaman havalar duzelsin kartopunun sahibine soylerim bir organizasyon duzenlenir nekadar iyi insanlar oldugumuzda gorulur kardesim :) biri takili biri sokuk basar ozaman dedigin gibi belirtilir videoda
Not:deneme olmasa arayip soracagin yok ayip ayip :))
16-03-2014, 18:45
ggtoker
Alıntı:
aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı
atilla kardeşim yukardaki postumda da belirttiğim gibi kartopu normal değil dediler bizimki de normal bi 106 o yüzden denemenin sizin için sıkıntı olacağını düşünmüyorum. biz taa gebzeden çıkıp 200 km yapıcaz denemeye gelicez.
gebze sapanca arası 90 km :D naptın 200km yaaa :D :D
16-03-2014, 18:48
aLperTunga
Alıntı:
ggtoker Nickli Üyeden Alıntı
gebze sapanca arası 90 km :D naptın 200km yaaa :D :D
gittisi geldisi sıktısı 200 üde geçer :D sen o 90 ı X2 yap :)
16-03-2014, 18:50
Talih.b16
Alıntı:
aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı
eyw abim sağolasın.biz arabamızın setupunu yeni bitirdik.ve deneye deneye eksiklerimizi ve arabamızın kondisyonunu görüyoruz.o yüzden denemek bizim için sıkıntı değil videoda koyula bilir.yanlız bizim arabamız sadece rolling yaptığı için sökük gündelik olarak kullanmıyoruz.. arabamızı takmamız, toplamamız imkansız. zaten arkadaşların en baştanda söylediği kartopunu normal bir 52 li aracla kıyaslamayın,bizim aracımızda normal bir 52 li arac dolayısıyla sökük olmamızın sıkıntı olacağını düşünmüyorum.ayrıca aracımız eski sizin aracınız bilecikten gelen 11 plaka. orjınalden klimasız airbagsiz ve sunroofsuz bir araç. bu arada seninle tanıştığımız zamanlar dayım baş komiserdi istiklal karakol amiriydi. 1 senedirde emiyet amiri.sizin gibi güzel insanları tabiki tanıştırırım ne demek.
eski bir haber.. Özkılıç polis teşkilatının 167. yılını kutladı - Medyabar
işallah iyi günlerde tanışırız dayınla beni iyi kötü bilirsin pek işim olmaz emniyetle ama tanışmak isterim eyvallah.kartopu dolu hersey var üstünde klima airbag falan.ben denerim bu haldeyken sorun etmem,işten anlayan kilo farkından ne olucağını anlar zaten denesinler cok güzel olur bence.ne kadar anlarım bilmem ama aynı stupta aynı ağırlıktaki bi 106 ya 4 5 boy atar.hee nasıl olur abi böyle dersen bende bilmiyorum polish bile yok araçta.yazdığım banada mantıksız geliyor ama durum bu.
16-03-2014, 19:14
JDM VTİ
Alıntı:
Alican kardesim iyiyim sende iyisin :) ozaman havalar duzelsin kartopunun sahibine soylerim bir organizasyon duzenlenir nekadar iyi insanlar oldugumuzda gorulur kardesim :) biri takili biri sokuk basar ozaman dedigin gibi belirtilir videoda
Not:deneme olmasa arayip soracagin yok ayip ayip :))
kardeşim askerden 2 ay oldu geleli :) kendi halimdeyim o yüzden sana öyle gelmiştir. :) görüşürüz kardeşim
16-03-2014, 20:23
brs_odbs
Alıntı:
ferroo Nickli Üyeden Alıntı
ıyı oldu ALLAH razı olsun...araba yüzünden bırbırlerını gebertıcekler .erızekaglılar
Senin gibi insanların yüzünden zaten geriliyor ortam gerizakalılar demişsin ? Hayırdır ya bu cesaret özgüven nerden geliyor sabahları akşamları yürek mi yiyorsun ? Tanımadığın insanların hakkında bence böle bir cümle kurma ;)
16-03-2014, 23:18
Throttle
Alıntı:
işallah iyi günlerde tanışırız dayınla beni iyi kötü bilirsin pek işim olmaz emniyetle ama tanışmak isterim eyvallah.kartopu dolu hersey var üstünde klima airbag falan.ben denerim bu haldeyken sorun etmem,işten anlayan kilo farkından ne olucağını anlar zaten denesinler cok güzel olur bence.ne kadar anlarım bilmem ama aynı stupta aynı ağırlıktaki bi 106 ya 4 5 boy atar.hee nasıl olur abi böyle dersen bende bilmiyorum polish bile yok araçta.yazdığım banada mantıksız geliyor ama durum bu.
Alıntı:
konunun başında normal bir yazı yazıp sonucun pek normal olmadığını yazdık sonra arkdaşınız başladı keserim biçerim koyarım delerim demeye bu tür cevaplar gelecekse neden video koyuyorsunuz ben onu anlamıyorum herkes aa süper roket gibi falanmı desin bekliyorsunuz anlamadım sonuç olarak altımdaki araca bile kartopu şerri korusun falan filan böle boş muhabetler dönmeye başladı. Şu arkadaşın yukarda koyduğu kadran videosuna bakıyorumda Allah için alakamız varmı buda benimki..
ben 200 kmh a geldiğimde bu 106 daha 170 bile demiyor..
Anlıyorum orda belki bu 106 yı geçen araba yoktur falan ama neye atarlandığını bilmeli insan biraz mütevazi olur.. ha ben gene ezmedim istanbula gelince haberleşiriz deneriz dedim ama yok ..
Burda birsürü insan bişeyler anlatıyor alakamızın olmadığını anlatmaya çalışıyor hala asarım keserim vs vs böyle yorum olmaz teneke parçaları için yazık..
16-03-2014, 23:24
ferroo
Alıntı:
brs_odbs Nickli Üyeden Alıntı
Senin gibi insanların yüzünden zaten geriliyor ortam gerizakalılar demişsin ? Hayırdır ya bu cesaret özgüven nerden geliyor sabahları akşamları yürek mi yiyorsun ? Tanımadığın insanların hakkında bence böle bir cümle kurma ;)
ben sızın gıbı yurek yemıyorum sen canını sıkma olurmu bunun ıcın ;)
16-03-2014, 23:27
ferroo
adamlar vıdeo koyuyo herkesın ızlemesı ıcın tamam kartopumudur nedır cok guzel yuruyo olabılır buna bısıy dıyen yok ama ordan bırı olumsuz bısıy soledı adamın ustune cullandılar adama solemedıgı sey kalmadı ayıp denen bısıy var...bı teneke parcası ıcın bunlar solenırmı ?adamlar bulussan gebertıcekler sonra ben gerızekaglı yazınca hemen laf edılmıs...sahıs adına solemedım zaten ısım yazmıyo kım bırbırıne sovduyse...gerek yok boyle seylere...
16-03-2014, 23:29
ahmet_NLS
Alıntı:
ıyı oldu ALLAH razı olsun...araba yüzünden bırbırlerını gebertıcekler .erızekaglılar
Bu sitede cogu zaman araba yuzunden bu tur tartismalar yasaniyor.
Gerizekali mi herkes senin gozunde ?
16-03-2014, 23:30
Throttle
Alıntı:
frefly1 Nickli Üyeden Alıntı
tartışma arabalar için olur
öldürürüm keserim biçerim ana avrat söverek olmaz
her tartışma yapanda bannlanmıo ztn demekki boku çıkmış bazı şeylerin bannlanmış ;)
16-03-2014, 23:31
ggtoker
Alıntı:
Throttle Nickli Üyeden Alıntı
konunun başında normal bir yazı yazıp sonucun pek normal olmadığını yazdık sonra arkdaşınız başladı keserim biçerim koyarım delerim demeye bu tür cevaplar gelecekse neden video koyuyorsunuz ben onu anlamıyorum herkes aa süper roket gibi falanmı desin bekliyorsunuz anlamadım sonuç olarak altımdaki araca bile kartopu şerri korusun falan filan böle boş muhabetler dönmeye başladı. Şu arkadaşın yukarda koyduğu kadran videosuna bakıyorumda Allah için alakamız varmı buda benimki..
ben 200 kmh a geldiğimde bu 106 daha 170 bile demiyor..
Anlıyorum orda belki bu 106 yı geçen araba yoktur falan ama neye atarlandığını bilmeli insan biraz mütevazi olur.. ha ben gene ezmedim istanbula gelince haberleşiriz deneriz dedim ama yok ..
Burda birsürü insan bişeyler anlatıyor alakamızın olmadığını anlatmaya çalışıyor hala asarım keserim vs vs böyle yorum olmaz teneke parçaları için yazık..
ya sen şimdi neyle neyi kıyaslıyorsun.....
bu videoda snn 100-200 10 sn civarı gozukuyor dbn ile ölçüldüğünde ne kadar çıkıor.. kadran videoları her zman yanıltıcıdır...
16-03-2014, 23:32
Talih.b16
Alıntı:
arkadaşım ben adamlar adına özür diledim.sen burda reklamını yapıyosun o kadar vtc söyle benim aracım böyle gider falan filan.madem anlıyosun bu işlerden iki aracın setupı aynı deniyolar fark olmuyormu?bu araba iyi gidiyor herkesi gecer demedik kartopuyuda gecicek araba var mutlaka.kimse senin aracınla kıyaslama yapmıyor.senin aracın iyi gider gider maşallah der geçerim beni ilgilendirmez.
16-03-2014, 23:32
Throttle
Alıntı:
ya sen şimdi neyle neyi kıyaslıyorsun.....
bu videoda snn 100-200 10 sn civarı gozukuyor dbn ile ölçüldüğünde ne kadar çıkıor.. kadran videoları her zman yanıltıcıdır...
11.9 çıkıyor
adam kadranda bile 14-15 saniye görmüş kıyaslancak bişi yok zaten
dbn olsa 20 ye yakın çıkaracak
oda stock polo gti süresi zaten
16-03-2014, 23:34
Talih.b16
Alıntı:
adamlar vıdeo koyuyo herkesın ızlemesı ıcın tamam kartopumudur nedır cok guzel yuruyo olabılır buna bısıy dıyen yok ama ordan bırı olumsuz bısıy soledı adamın ustune cullandılar adama solemedıgı sey kalmadı ayıp denen bısıy var...bı teneke parcası ıcın bunlar solenırmı ?adamlar bulussan gebertıcekler sonra ben gerızekaglı yazınca hemen laf edılmıs...sahıs adına solemedım zaten ısım yazmıyo kım bırbırıne sovduyse...gerek yok boyle seylere...
abisi sen işine bak bidaha bu konuya bişi yazma.
16-03-2014, 23:34
Throttle
Alıntı:
arkadaşım ben adamlar adına özür diledim.sen burda reklamını yapıyosun o kadar vtc söyle benim aracım böyle gider falan filan.madem anlıyosun bu işlerden iki aracın setupı aynı deniyolar fark olmuyormu?bu araba iyi gidiyor herkesi gecer demedik kartopuyuda gecicek araba var mutlaka.kimse senin aracınla kıyaslama yapmıyor.senin aracın iyi gider gider maşallah der geçerim beni ilgilendirmez.
hayır olay benim aracla ilgili değil zaten konunun başından okusan benim aracıma olayın nasıl geldiğini anlarsın aracın reklama falan ihtiyacı yok vtc dediğin araçta benim aracım değil zaten sen olayı reklam diye kavradığından tarafsız bakamıyorsun sanrım aynı şehirdensiniz birbirinizi tanıyorsunuz o yüzden doğaldır
16-03-2014, 23:35
ferroo
Alıntı:
frefly1 Nickli Üyeden Alıntı
tatısma tabıkı cıkar hatta yerı gelır zevklı hale bıle gelebılır ama ısın ıcıne yok keserım bıcerım yaparım ederım gırınce o ısın oku cıkar araba ıcın bole tartısma olmaz tartısmanında bı uslubu adabı var.
16-03-2014, 23:36
ahmet_NLS
Alıntı:
her tartışma yapanda bannlanmıo ztn demekki boku çıkmış bazı şeylerin bannlanmış ;)
Cogul kullanmis 'gerizekalilar' demek hos degil.
Ne hakla ?
16-03-2014, 23:36
CaNeR54
Alıntı:
Dip not olarak ;
Senin ailene yönelik bir küfür etmemiş şahsına etmiş.
16-03-2014, 23:37
Throttle
Alıntı:
CaNeR54 Nickli Üyeden Alıntı
Dip not olarak ;
Senin ailene yönelik bir küfür etmemiş şahsına etmiş.
hmm çok güzel yapmış tebrik edelim istersen bide :icon_tup:
16-03-2014, 23:39
CaNeR54
Alıntı:
hmm çok güzel yapmış tebrik edelim istersen bide :icon_tup:
O karakter meselesi. Bu kadar geniş isen benim için sorun yok
16-03-2014, 23:41
ferroo
oluyorum zaten ben bu konuya yazmaya :)
16-03-2014, 23:41
Talih.b16
Alıntı:
hayır olay benim aracla ilgili değil zaten konunun başından okusan benim aracıma olayın nasıl geldiğini anlarsın aracın reklama falan ihtiyacı yok vtc dediğin araçta benim aracım değil zaten sen olayı reklam diye kavradığından tarafsız bakamıyorsun
senin yazdığını okudum ve tafafsız yorum yapıyımmı?ben onunla denedim böyle oldu,onunlada denedim böyle oldu bunun setupıda aynı böyle olur.okadar araba yapmışsın maşallahda yazdım konuna böyle düşünce şekli olmaz.dbn diyosun anlamıyormusun videodan denediği araçlardan araç full olan modeli sökülen parçası yok kliması airbagları herşeyi üstünde 14 60 lı port polishsiz 13 59 suz sökülmemiş 106mı kaldı?bu araba bu şekilde böyle gidiyor.varsa iddası olan aynı setupta 106nız takın ağırlıklar eşitleyin deneyin bak ne oluyor
16-03-2014, 23:42
Throttle
Alıntı:
CaNeR54 Nickli Üyeden Alıntı
O karakter meselesi. Bu kadar geniş isen benim için sorun yok
ha bende karşılık verip klavye tuşlarını kullanarak sövünce geniş olmuyorum yani
insan gibi cevap verince yada hiç cevap vermeyince geniş oluyor insan yani
valla düşüncene hayran kaldım :icon_tup:
16-03-2014, 23:43
Talih.b16
Alıntı:
oluyorum zaten ben bu konuya yazmaya :)
senin gibi modeller yüzünden insanlar birbirine giriyor.yazma diyorum hala yazıyosun..bek orda yaşıma hala sana terbiyesizlik yapmıyorum zorlama
16-03-2014, 23:44
Throttle
Alıntı:
senin yazdığını okudum ve tafafsız yorum yapıyımmı?ben onunla denedim böyle oldu,onunlada denedim böyle oldu bunun setupıda aynı böyle olur.okadar araba yapmışsın maşallahda yazdım konuna böyle düşünce şekli olmaz.dbn diyosun anlamıyormusun videodan denediği araçlardan araç full olan modeli sökülen parçası yok kliması airbagları herşeyi üstünde 14 60 lı port polishsiz 13 59 suz sökülmemiş 106mı kaldı?bu araba bu şekilde böyle gidiyor.varsa iddası olan aynı setupta 106nız takın ağırlıklar eşitleyin deneyin bak ne oluyor
ben ilk mesajımda maşallahı iki araç içinde yazdım hala tarafsız bakamadığın apaçık ortada sana tek soru bu kadar arabacısın kalkıp bu konudaki 230hp stage 2 polo gti bu kadar geçeceğine inanıyorsan o aracı senle tartışmam zaten neyse kadranını izledim aracın gidişi belli emin ol aynı yazdığın specler kadar gidiyor fazlası değil yani neyse abartmaya gerek yok benim kıyaslama şeklim o şekilde sonuçta aynı speclerdeki araçlar üerinden gidiyorum aynı speclerde dağlar kadar fark olmaz iki araç arasında ama yinede maşalllah araçlarınıza
16-03-2014, 23:46
Merthan
Ya benim en garibime giden şey şu forumda birbirine dostum,arkadaşım vs diye hitap eden insanlar arasında ufak bi sürtüşme olunca hemen o dost,arkadaş kelimeleri 'birader' lafına dönüşüyor.
Birader diye hitap edince karşı tarafa daha mı sinirli gözüküyosunuz?
Yıl oldu 2014 hala asarım keserim sokarım deşerim gibi kelimeleri duymak hakkaten çok gülünç.
17-18 yaşında olsanız tamam Kurtlar Vadisi'nin son bölümünü izlemiş konuşuyor derdim de kaç yaşında insanlarsınız arkadaş.
[QUOTE=Talih.b16;7379891]senin gibi modeller yüzünden insanlar birbirine giriyor.yazma diyorum hala yazıyosun..bek orda yaşıma hala sana terbiyesizlik yapmıyorum zorlama[/QUılk
ılk once konuyu bastan sona oku bak bkalım ben tek bısıy yazmısmıyım hatta masallah bıle demısım sonra bana senın gıbıler yuzunden tartısma cıkıyor de olurmu? ben baslattım zaten tartısmayıya.bende yasınızdan dolayı saygısızlık etmıyım dıye bısıy demıyorum zaten iyi geceler :)
16-03-2014, 23:49
ggtoker
Alıntı:
11.9 çıkıyor
adam kadranda bile 14-15 saniye görmüş kıyaslancak bişi yok zaten
dbn olsa 20 ye yakın çıkaracak
oda stock polo gti süresi zaten
yalnız senden ricam kadran videosunun cekıldıgı tarihe bakman 2 sene oncekı video ile 2-3 ay önce cekılmıs videoyu kıyaslıyorsun ki orda kartopunda ne yakıt var nede bir civatası sokuk....
16-03-2014, 23:50
CaNeR54
Alıntı:
ha bende karşılık verip klavye tuşlarını kullanarak sövünce geniş olmuyorum yani
insan gibi cevap verince yada hiç cevap vermeyince geniş oluyor insan yani
valla düşüncene hayran kaldım :icon_tup:
Küfürü savunacak değiliz ama forumda etiket olmaya da gerek yok senin numaranı istemiş madem geniş değilsin sorunu klavye tuşlarını kullanmadan da bu şekilde çözebilirsin.
16-03-2014, 23:54
Talih.b16
Alıntı:
ben ilk mesajımda maşallahı iki araç içinde yazdım hala tarafsız bakamadığın apaçık ortada sana tek soru bu kadar arabacısın kalkıp bu konudaki 230hp stage 2 polo gti bu kadar geçeceğine inanıyorsan o aracı senle tartışmam zaten neyse kadranını izledim aracın gidişi belli emin ol aynı yazdığın specler kadar gidiyor fazlası değil yani neyse abartmaya gerek yok benim kıyaslama şeklim o şekilde sonuçta aynı speclerdeki araçlar üerinden gidiyorum aynı speclerde dağlar kadar fark olmaz iki araç arasında ama yinede maşalllah araçlarınıza
hala taraf diyosun yazdığımı okumuyosun sonra arabacılığımı sorguluyorsun..bak ne yazmışım ilk postumda poloyu bilmem tanımam.yani stage2 mi paşa yazılımlımı bilmem hp sinide stokdur belki.bilmediğim şeye yorum yapmam.bende sana veya burdakilere herkese acık yazdım bu araba üzerindeki malzemeye göre cok cok iyi gidiyor.yazdığım specler de hangi araç videolardaki araçlarla yürüyor?yürüyorsada sökmeden yürüyor?varmı öle bi 106 gti varsada bizmi bilmiyoruz
16-03-2014, 23:55
Throttle
Alıntı:
yalnız senden ricam kadran videosunun cekıldıgı tarihe bakman 2 sene oncekı video ile 2-3 ay önce cekılmıs videoyu kıyaslıyorsun ki orda kartopunda ne yakıt var nede bir civatası sokuk....
spec lerde bir farklılık yoksa sorun yok yakıtla falan uçmuo yani araç
o kadranda bendede yakıt yok sadece koltuk sökük dbn de aynı şekilde
herneyse bence kapatalım bu konuyu kendine göre iyi gidiyor olabilirde bana göre şahsi fikrim çok geride kalır üstüne bişi sölemek istemiyorum reklam diye algılanıyor artık o yüzden en iyisi kapatmak maşallah aracınıza kendine göre iyi gidiyor inş dahada iyi olur yolu açık olsun
16-03-2014, 23:58
Throttle
Alıntı:
hala taraf diyosun yazdığımı okumuyosun sonra arabacılığımı sorguluyorsun..bak ne yazmışım ilk postumda poloyu bilmem tanımam.yani stage2 mi paşa yazılımlımı bilmem hp sinide stokdur belki.bilmediğim şeye yorum yapmam.bende sana veya burdakilere herkese acık yazdım bu araba üzerindeki malzemeye göre cok cok iyi gidiyor.yazdığım specler de hangi araç videolardaki araçlarla yürüyor?yürüyorsada sökmeden yürüyor?varmı öle bi 106 gti varsada bizmi bilmiyoruz
doğrudur abicim benden büyüksün konuyu uzatmak istemiyorum düşüncemi yazim
106 nızın birkaç videosunu koymuşlar konuya kadranlarını izledim
eğer kadranı eksik göstermiyorsa ki hiç sanmıyorum araç 180 lik dp dw filtre ibiza cupra kadar gidiyor zaten olması gerekende o ortada abartılcak bir durum yok araç uçmuyor yani herkese iyi akşamlar