User Tag List

Sayfa 8/12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
221 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: KARTOPU 106 Gti - EZ Polo Gti

Throttle
    Misafir
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işallah iyi günlerde tanışırız dayınla beni iyi kötü bilirsin pek işim olmaz emniyetle ama tanışmak isterim eyvallah.kartopu dolu hersey var üstünde klima airbag falan.ben denerim bu haldeyken sorun etmem,işten anlayan kilo farkından ne olucağını anlar zaten denesinler cok güzel olur bence.ne kadar anlarım bilmem ama aynı stupta aynı ağırlıktaki bi 106 ya 4 5 boy atar.hee nasıl olur abi böyle dersen bende bilmiyorum polish bile yok araçta.yazdığım banada mantıksız geliyor ama durum bu.
    BORKED

konunun başında normal bir yazı yazıp sonucun pek normal olmadığını yazdık sonra arkdaşınız başladı keserim biçerim koyarım delerim demeye bu tür cevaplar gelecekse neden video koyuyorsunuz ben onu anlamıyorum herkes aa süper roket gibi falanmı desin bekliyorsunuz anlamadım sonuç olarak altımdaki araca bile kartopu şerri korusun falan filan böle boş muhabetler dönmeye başladı. Şu arkadaşın yukarda koyduğu kadran videosuna bakıyorumda Allah için alakamız varmı buda benimki..
    ben 200 kmh a geldiğimde bu 106 daha 170 bile demiyor..

BORKED

Anlıyorum orda belki bu 106 yı geçen araba yoktur falan ama neye atarlandığını bilmeli insan biraz mütevazi olur.. ha ben gene ezmedim istanbula gelince haberleşiriz deneriz dedim ama yok ..
    Burda birsürü insan bişeyler anlatıyor alakamızın olmadığını anlatmaya çalışıyor hala asarım keserim vs vs böyle yorum olmaz teneke parçaları için yazık..

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brs_odbs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin gibi insanların yüzünden zaten geriliyor ortam gerizakalılar demişsin ? Hayırdır ya bu cesaret özgüven nerden geliyor sabahları akşamları yürek mi yiyorsun ? Tanımadığın insanların hakkında bence böle bir cümle kurma
    ben sızın gıbı yurek yemıyorum sen canını sıkma olurmu bunun ıcın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamlar vıdeo koyuyo herkesın ızlemesı ıcın tamam kartopumudur nedır cok guzel yuruyo olabılır buna bısıy dıyen yok ama ordan bırı olumsuz bısıy soledı adamın ustune cullandılar adama solemedıgı sey kalmadı ayıp denen bısıy var...bı teneke parcası ıcın bunlar solenırmı ?adamlar bulussan gebertıcekler sonra ben gerızekaglı yazınca hemen laf edılmıs...sahıs adına solemedım zaten ısım yazmıyo kım bırbırıne sovduyse...gerek yok boyle seylere...

ahmet_NLS
    Misafir
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ıyı oldu ALLAH razı olsun...araba yüzünden bırbırlerını gebertıcekler .erızekaglılar
    Bu sitede cogu zaman araba yuzunden bu tur tartismalar yasaniyor.
    Gerizekali mi herkes senin gozunde ?

Throttle
    Misafir
    Alıntı frefly1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

tartışma arabalar için olur
    öldürürüm keserim biçerim ana avrat söverek olmaz
    her tartışma yapanda bannlanmıo ztn demekki boku çıkmış bazı şeylerin bannlanmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Throttle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konunun başında normal bir yazı yazıp sonucun pek normal olmadığını yazdık sonra arkdaşınız başladı keserim biçerim koyarım delerim demeye bu tür cevaplar gelecekse neden video koyuyorsunuz ben onu anlamıyorum herkes aa süper roket gibi falanmı desin bekliyorsunuz anlamadım sonuç olarak altımdaki araca bile kartopu şerri korusun falan filan böle boş muhabetler dönmeye başladı. Şu arkadaşın yukarda koyduğu kadran videosuna bakıyorumda Allah için alakamız varmı buda benimki..
    ben 200 kmh a geldiğimde bu 106 daha 170 bile demiyor..

BORKED

Anlıyorum orda belki bu 106 yı geçen araba yoktur falan ama neye atarlandığını bilmeli insan biraz mütevazi olur.. ha ben gene ezmedim istanbula gelince haberleşiriz deneriz dedim ama yok ..
    Burda birsürü insan bişeyler anlatıyor alakamızın olmadığını anlatmaya çalışıyor hala asarım keserim vs vs böyle yorum olmaz teneke parçaları için yazık..

ya sen şimdi neyle neyi kıyaslıyorsun.....

bu videoda snn 100-200 10 sn civarı gozukuyor dbn ile ölçüldüğünde ne kadar çıkıor.. kadran videoları her zman yanıltıcıdır...

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

BORKED

arkadaşım ben adamlar adına özür diledim.sen burda reklamını yapıyosun o kadar vtc söyle benim aracım böyle gider falan filan.madem anlıyosun bu işlerden iki aracın setupı aynı deniyolar fark olmuyormu?bu araba iyi gidiyor herkesi gecer demedik kartopuyuda gecicek araba var mutlaka.kimse senin aracınla kıyaslama yapmıyor.senin aracın iyi gider gider maşallah der geçerim beni ilgilendirmez.

Throttle
    Misafir
    Alıntı ggtoker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya sen şimdi neyle neyi kıyaslıyorsun.....

bu videoda snn 100-200 10 sn civarı gozukuyor dbn ile ölçüldüğünde ne kadar çıkıor.. kadran videoları her zman yanıltıcıdır...
    11.9 çıkıyor
    adam kadranda bile 14-15 saniye görmüş kıyaslancak bişi yok zaten
    dbn olsa 20 ye yakın çıkaracak
    oda stock polo gti süresi zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamlar vıdeo koyuyo herkesın ızlemesı ıcın tamam kartopumudur nedır cok guzel yuruyo olabılır buna bısıy dıyen yok ama ordan bırı olumsuz bısıy soledı adamın ustune cullandılar adama solemedıgı sey kalmadı ayıp denen bısıy var...bı teneke parcası ıcın bunlar solenırmı ?adamlar bulussan gebertıcekler sonra ben gerızekaglı yazınca hemen laf edılmıs...sahıs adına solemedım zaten ısım yazmıyo kım bırbırıne sovduyse...gerek yok boyle seylere...
    abisi sen işine bak bidaha bu konuya bişi yazma.

Throttle
    Misafir
    arkadaşım ben adamlar adına özür diledim.sen burda reklamını yapıyosun o kadar vtc söyle benim aracım böyle gider falan filan.madem anlıyosun bu işlerden iki aracın setupı aynı deniyolar fark olmuyormu?bu araba iyi gidiyor herkesi gecer demedik kartopuyuda gecicek araba var mutlaka.kimse senin aracınla kıyaslama yapmıyor.senin aracın iyi gider gider maşallah der geçerim beni ilgilendirmez.

hayır olay benim aracla ilgili değil zaten konunun başından okusan benim aracıma olayın nasıl geldiğini anlarsın aracın reklama falan ihtiyacı yok vtc dediğin araçta benim aracım değil zaten sen olayı reklam diye kavradığından tarafsız bakamıyorsun sanrım aynı şehirdensiniz birbirinizi tanıyorsunuz o yüzden doğaldır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı frefly1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatısma tabıkı cıkar hatta yerı gelır zevklı hale bıle gelebılır ama ısın ıcıne yok keserım bıcerım yaparım ederım gırınce o ısın oku cıkar araba ıcın bole tartısma olmaz tartısmanında bı uslubu adabı var.

ahmet_NLS
    Misafir
    her tartışma yapanda bannlanmıo ztn demekki boku çıkmış bazı şeylerin bannlanmış
    Cogul kullanmis 'gerizekalilar' demek hos degil.
    Ne hakla ?

CaNeR54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dip not olarak ;
    Senin ailene yönelik bir küfür etmemiş şahsına etmiş.

Fikirler ÖLMEZ
    M.Kemal ATATÜRK

Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
    Şamil BASAYEV

Throttle
    Misafir
    Alıntı CaNeR54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dip not olarak ;
    Senin ailene yönelik bir küfür etmemiş şahsına etmiş.
    hmm çok güzel yapmış tebrik edelim istersen bide

CaNeR54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hmm çok güzel yapmış tebrik edelim istersen bide
    O karakter meselesi. Bu kadar geniş isen benim için sorun yok

Fikirler ÖLMEZ
    M.Kemal ATATÜRK

Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
    Şamil BASAYEV

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oluyorum zaten ben bu konuya yazmaya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayır olay benim aracla ilgili değil zaten konunun başından okusan benim aracıma olayın nasıl geldiğini anlarsın aracın reklama falan ihtiyacı yok vtc dediğin araçta benim aracım değil zaten sen olayı reklam diye kavradığından tarafsız bakamıyorsun
    senin yazdığını okudum ve tafafsız yorum yapıyımmı?ben onunla denedim böyle oldu,onunlada denedim böyle oldu bunun setupıda aynı böyle olur.okadar araba yapmışsın maşallahda yazdım konuna böyle düşünce şekli olmaz.dbn diyosun anlamıyormusun videodan denediği araçlardan araç full olan modeli sökülen parçası yok kliması airbagları herşeyi üstünde 14 60 lı port polishsiz 13 59 suz sökülmemiş 106mı kaldı?bu araba bu şekilde böyle gidiyor.varsa iddası olan aynı setupta 106nız takın ağırlıklar eşitleyin deneyin bak ne oluyor

Throttle
    Misafir
    Alıntı CaNeR54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O karakter meselesi. Bu kadar geniş isen benim için sorun yok
    ha bende karşılık verip klavye tuşlarını kullanarak sövünce geniş olmuyorum yani
    insan gibi cevap verince yada hiç cevap vermeyince geniş oluyor insan yani
    valla düşüncene hayran kaldım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oluyorum zaten ben bu konuya yazmaya
    senin gibi modeller yüzünden insanlar birbirine giriyor.yazma diyorum hala yazıyosun..bek orda yaşıma hala sana terbiyesizlik yapmıyorum zorlama

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)