User Tag List

Sayfa 9/12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
221 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: KARTOPU 106 Gti - EZ Polo Gti

Throttle
    Misafir
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin yazdığını okudum ve tafafsız yorum yapıyımmı?ben onunla denedim böyle oldu,onunlada denedim böyle oldu bunun setupıda aynı böyle olur.okadar araba yapmışsın maşallahda yazdım konuna böyle düşünce şekli olmaz.dbn diyosun anlamıyormusun videodan denediği araçlardan araç full olan modeli sökülen parçası yok kliması airbagları herşeyi üstünde 14 60 lı port polishsiz 13 59 suz sökülmemiş 106mı kaldı?bu araba bu şekilde böyle gidiyor.varsa iddası olan aynı setupta 106nız takın ağırlıklar eşitleyin deneyin bak ne oluyor
    ben ilk mesajımda maşallahı iki araç içinde yazdım hala tarafsız bakamadığın apaçık ortada sana tek soru bu kadar arabacısın kalkıp bu konudaki 230hp stage 2 polo gti bu kadar geçeceğine inanıyorsan o aracı senle tartışmam zaten neyse kadranını izledim aracın gidişi belli emin ol aynı yazdığın specler kadar gidiyor fazlası değil yani neyse abartmaya gerek yok benim kıyaslama şeklim o şekilde sonuçta aynı speclerdeki araçlar üerinden gidiyorum aynı speclerde dağlar kadar fark olmaz iki araç arasında ama yinede maşalllah araçlarınıza

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya benim en garibime giden şey şu forumda birbirine dostum,arkadaşım vs diye hitap eden insanlar arasında ufak bi sürtüşme olunca hemen o dost,arkadaş kelimeleri 'birader' lafına dönüşüyor.

Birader diye hitap edince karşı tarafa daha mı sinirli gözüküyosunuz?
    Yıl oldu 2014 hala asarım keserim sokarım deşerim gibi kelimeleri duymak hakkaten çok gülünç.

17-18 yaşında olsanız tamam Kurtlar Vadisi'nin son bölümünü izlemiş konuşuyor derdim de kaç yaşında insanlarsınız arkadaş.

Zenciler falan hikaye,bizim Türkler'deki kimsede yok...

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Talih.b16;7379891]senin gibi modeller yüzünden insanlar birbirine giriyor.yazma diyorum hala yazıyosun..bek orda yaşıma hala sana terbiyesizlik yapmıyorum zorlama[/QUılk

ılk once konuyu bastan sona oku bak bkalım ben tek bısıy yazmısmıyım hatta masallah bıle demısım sonra bana senın gıbıler yuzunden tartısma cıkıyor de olurmu? ben baslattım zaten tartısmayıya.bende yasınızdan dolayı saygısızlık etmıyım dıye bısıy demıyorum zaten iyi geceler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Throttle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    11.9 çıkıyor
    adam kadranda bile 14-15 saniye görmüş kıyaslancak bişi yok zaten
    dbn olsa 20 ye yakın çıkaracak
    oda stock polo gti süresi zaten
    yalnız senden ricam kadran videosunun cekıldıgı tarihe bakman 2 sene oncekı video ile 2-3 ay önce cekılmıs videoyu kıyaslıyorsun ki orda kartopunda ne yakıt var nede bir civatası sokuk....

CaNeR54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ha bende karşılık verip klavye tuşlarını kullanarak sövünce geniş olmuyorum yani
    insan gibi cevap verince yada hiç cevap vermeyince geniş oluyor insan yani
    valla düşüncene hayran kaldım
    Küfürü savunacak değiliz ama forumda etiket olmaya da gerek yok senin numaranı istemiş madem geniş değilsin sorunu klavye tuşlarını kullanmadan da bu şekilde çözebilirsin.

Fikirler ÖLMEZ
    M.Kemal ATATÜRK

Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
    Şamil BASAYEV

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben ilk mesajımda maşallahı iki araç içinde yazdım hala tarafsız bakamadığın apaçık ortada sana tek soru bu kadar arabacısın kalkıp bu konudaki 230hp stage 2 polo gti bu kadar geçeceğine inanıyorsan o aracı senle tartışmam zaten neyse kadranını izledim aracın gidişi belli emin ol aynı yazdığın specler kadar gidiyor fazlası değil yani neyse abartmaya gerek yok benim kıyaslama şeklim o şekilde sonuçta aynı speclerdeki araçlar üerinden gidiyorum aynı speclerde dağlar kadar fark olmaz iki araç arasında ama yinede maşalllah araçlarınıza
    hala taraf diyosun yazdığımı okumuyosun sonra arabacılığımı sorguluyorsun..bak ne yazmışım ilk postumda poloyu bilmem tanımam.yani stage2 mi paşa yazılımlımı bilmem hp sinide stokdur belki.bilmediğim şeye yorum yapmam.bende sana veya burdakilere herkese acık yazdım bu araba üzerindeki malzemeye göre cok cok iyi gidiyor.yazdığım specler de hangi araç videolardaki araçlarla yürüyor?yürüyorsada sökmeden yürüyor?varmı öle bi 106 gti varsada bizmi bilmiyoruz

Throttle
    Misafir
    Alıntı ggtoker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yalnız senden ricam kadran videosunun cekıldıgı tarihe bakman 2 sene oncekı video ile 2-3 ay önce cekılmıs videoyu kıyaslıyorsun ki orda kartopunda ne yakıt var nede bir civatası sokuk....
    spec lerde bir farklılık yoksa sorun yok yakıtla falan uçmuo yani araç
    o kadranda bendede yakıt yok sadece koltuk sökük dbn de aynı şekilde
    herneyse bence kapatalım bu konuyu kendine göre iyi gidiyor olabilirde bana göre şahsi fikrim çok geride kalır üstüne bişi sölemek istemiyorum reklam diye algılanıyor artık o yüzden en iyisi kapatmak maşallah aracınıza kendine göre iyi gidiyor inş dahada iyi olur yolu açık olsun

Throttle
    Misafir
    hala taraf diyosun yazdığımı okumuyosun sonra arabacılığımı sorguluyorsun..bak ne yazmışım ilk postumda poloyu bilmem tanımam.yani stage2 mi paşa yazılımlımı bilmem hp sinide stokdur belki.bilmediğim şeye yorum yapmam.bende sana veya burdakilere herkese acık yazdım bu araba üzerindeki malzemeye göre cok cok iyi gidiyor.yazdığım specler de hangi araç videolardaki araçlarla yürüyor?yürüyorsada sökmeden yürüyor?varmı öle bi 106 gti varsada bizmi bilmiyoruz
    doğrudur abicim benden büyüksün konuyu uzatmak istemiyorum düşüncemi yazim
    106 nızın birkaç videosunu koymuşlar konuya kadranlarını izledim
    eğer kadranı eksik göstermiyorsa ki hiç sanmıyorum araç 180 lik dp dw filtre ibiza cupra kadar gidiyor zaten olması gerekende o ortada abartılcak bir durum yok araç uçmuyor yani herkese iyi akşamlar

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=ferroo;7379899]
    senin gibi modeller yüzünden insanlar birbirine giriyor.yazma diyorum hala yazıyosun..bek orda yaşıma hala sana terbiyesizlik yapmıyorum zorlama[/QUılk

ılk once konuyu bastan sona oku bak bkalım ben tek bısıy yazmısmıyım hatta masallah bıle demısım sonra bana senın gıbıler yuzunden tartısma cıkıyor de olurmu? ben baslattım zaten tartısmayıya.bende yasınızdan dolayı saygısızlık etmıyım dıye bısıy demıyorum zaten iyi geceler
    veriyim eminin tel nosunu arada yüzüne de aynılarını söylesene?itici itici yazıp gülücük koyma sonuna.sen bana terbiysizlik edicek biri olamassın seninle ne konuşur ne polemiğe girerim ne muhattap olurum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    spec lerde bir farklılık yoksa sorun yok yakıtla falan uçmuo yani araç
    o kadranda bendede yakıt yok sadece koltuk sökük dbn de aynı şekilde
    herneyse bence kapatalım bu konuyu kendine göre iyi gidiyor olabilirde bana göre şahsi fikrim çok geride kalır üstüne bişi sölemek istemiyorum reklam diye algılanıyor artık o yüzden en iyisi kapatmak maşallah aracınıza kendine göre iyi gidiyor inş dahada iyi olur yolu açık olsun
    ng ile specleri tabiki kıstas değil ama

takılı ve pompa benzini

sokuk ve yakıtlı hali...

iyi seyirler...

prof dr. Mami makinen
    https://www.youtube.com/watch?v=N48S-3wENVI

Throttle
    Misafir
    Alıntı ggtoker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ng ile specleri tabiki kıstas değil ama

takılı ve pompa benzini

sokuk ve yakıtlı hali...

iyi seyirler...

prof dr. Mami makinen
    https://www.youtube.com/watch?v=N48S-3wENVI

tamam iki kadran arasında 1 saniye fark var 100-200 de
    arkadaşınızın 106 da 14,5 saniye falan kadranda 100-200 görmüş
    oda 13 olsun kadranda en iyi çıkaracağı süre.. (yakt koyup sökse)
    benim 9 saniye kadranda 100-200 üm yakıtsız ve takılı dbn de ise 11.9 saniye çıkıyor
    sizin 106 kadranda yakıtlı sökük olsa 13 görmüş olcak dbn de ne görür orasınıda sana bırakıyorum
    iyi geceler herkese araçlara tekrardan maşallah

Yalcin54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara
    LOJ Team

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam iki kadran arasında 1 saniye fark var 100-200 de
    arkadaşınızın 106 da 14,5 saniye falan kadranda 100-200 görmüş
    oda 13 olsun kadranda en iyi çıkaracağı süre.. (yakt koyup sökse)
    benim 9 saniye kadranda 100-200 üm yakıtsız ve takılı dbn de ise 11.9 saniye çıkıyor
    sizin 106 kadranda yakıtlı sökük olsa 13 görmüş olcak dbn de ne görür orasınıda sana bırakıyorum
    iyi geceler herkese araçlara tekrardan maşallah
    allah carsına göre pazar versın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah araclara
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben sızın gıbı yurek yemıyorum sen canını sıkma olurmu bunun ıcın
    Aynen biz yürekle ciğer yiyoruz napalım ama sen akıllı ol o lafı sana yürek diye yedirtirim ..

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya kac gundur bos muhabbetten baska bsy yok bu nedir iki aracada massallah polo ne kadar gider bilmem 106 gecmis iste videoda görünen bu ama konu nerden gelmisse renoya gelmis sunu soyliyim bu kadar yazan cizen kac kisi hard bi setup 106 yapmista konusuyor ne biliyor yani? Suan o 106nin okanin arabasini gecmesi imkansiz 2. Vites tutunur 3. Vitesten sonra fark acilmaya baslar her viteste lutfen az bilincli seyler yazalim ya

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brs_odbs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen biz yürekle ciğer yiyoruz napalım ama sen akıllı ol o lafı sana yürek diye yedirtirim ..
    belli belli cok yurek yedıgın sabah aksam yurek yıyosun sanırım...neyse daha fazla yazmaya gerek yok.

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya kac gundur bos muhabbetten baska bsy yok bu nedir iki aracada massallah polo ne kadar gider bilmem 106 gecmis iste videoda görünen bu ama konu nerden gelmisse renoya gelmis sunu soyliyim bu kadar yazan cizen kac kisi hard bi setup 106 yapmista konusuyor ne biliyor yani? Suan o 106nin okanin arabasini gecmesi imkansiz 2. Vites tutunur 3. Vitesten sonra fark acilmaya baslar her viteste lutfen az bilincli seyler yazalim ya
    selçuk arkadaşlar okanın meganı bilmedikleri için öyle yazdılar. birde geçmiş konularda miniks, okanın arabaya 52 li 106 yeter dediği için birazda oradan cesaret alıp öyle yazdılar.okanın şuanda sadece koltukları sökük koltuklarını da taksa bu 106 ancak bir süre tutunur megane'a.3 başı ortaları gibi fark sürekli açılır. sadece 52-piston-kısa-polish ile bir 106 nın okanın meganla yürümesi imkansız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    belli belli cok yurek yedıgın sabah aksam yurek yıyosun sanırım...neyse daha fazla yazmaya gerek yok.
    Abisi hadi bak işine

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)