Sen yasiyo musun olm :D
Printable View
Reşit 7.9 yaptıgı zamanlardan bir video koyiyim
missfire - YouTube
Kemalcan sen nos bağlayıp niye geçtin öyle reşiti ?
200e kadar kafakafaya
kemalcan dbn ye inanmıyor bi inansaydın :) punısher süresini ciddi merak ediyorum-dum.
Dbn muhabbeti ruzgar egim yol durumu tutunma vs vs durumlarla cok belirgin olmakta ruzgar arkadan esse zaten 0.3 oynar -2.80 egim olsa 0.1 0.5 arasi oynayabilmekte ama ne sure taktir edilmenin baska yolu herkes en iyi kosulu yakalamakta cabalarsa hersey farkli olur birde yazilim arac durumlari var saglik kondisyon vs faktor cok sürücü dahil ego tatmininden ziyade Türkiye de sayili insanlariz 100 bin kisi cikmaz bu isle ciddi ugrasan 10 bin zor
biz en iyisi 1000 lerle ifade edelim objektif olalim erol agbi nasil iyi guc cikarip sonuçlar aldiysa x kiside alabilir farkli aracla ama herkes objektif net yaziyor mu bence hayir ben 8 cikardim sen 9 10 muhabbeti dönüyor benim arac soyle yapardi su olurdu demek yerine gitcen yada ortada buluscan geccen yada gecilcen taktir edilcen yada gorecen ama konu uzar gider
en güzeli draga gidin orda ak kara *** çıkar.
Abi bole kinayeli laflarla ne demek istedin anlamadim.burdaki 2+ larin en hizlisini gectim wideolari mevcut sure falan kafam basmaz bnm bi drag suresi bilirim nos la suc la yarisabilicek duruma gelebilcegimi dusunuyorum onuda zamaninda konustuk gulduk eylendik bitti gitti espirisi kaldi..?
Kinayeli falan yazmadım kemalcan nos bassan benide geçersin işte
Suc la yurudugum video 500 550 hp falanımdır orda
Sen noslu 300 hp ile geçicegini iddia ediyorsun
Araç kilona gelsek benden hafiflik farkın olsa olsa 50 kg olsun sürücü kg farkıda 50 olsun 100 kg
Yani denemeden etmeden yorumda bulunmanıza karşılaştırma yapmanıza şaşırıyorum
Esas kınayeli yazan sensin
Erol cuprayı böyle geçmiş bende böyle geçiyordum ozaman k24 ü geçerimi ima ediyorsun
Yap bitir aracını git dene gör
Reşitin mevzuya gelince
Kaçtane stage 2 cupra gördüm hiçbiri 9 saniye altına inemedi
Bir reşitin cupra gibi yürüyeninide hiç görmedim
Sen kalkmış 7.8 koşan araçla 9 altına inmeyen cuprayı karşılaştırıyorsun birde reşite kalkmış bilmişlik yapıyorsun
Başkalarının yaptıklarına saygı göstermiyorsun sonra saygı bekliyorsun öyle birşey yok
bız aramızda konustuk anlastık reso abıyle onada soledım gormedıgım ıcın bılemem senın aracın bı tanedır dedım saygı gosterdım hıc bı zamanda saygısızlık etmedım..asıl sen bu sekılde yazılarınla saygısızlık yapıyorsun bole ezıntı cabalarınla falan bı tek arabayı sız yapmıyosunuz herkes bısıler yapıyor ıyı yada kotu bı yerlere gelıyor kendıne gore sagol zamanında cok yardımcı oldun Allah razı olsun ama bole yaparak kendıne duyulan saygıyı yıtırtıorsun.
erol abı bnm abım gıbıdır canım cıgerımdır bı laf solıcek veya bısı derken cekıncek halım yok abı kımseye bısı kanıtmalaya ıhtıyacımda yok hala n/a dragta en hızlı benım.dedıgın gıbı dedım onada aracımı hazırlıyorum bol bol sıkarız abı dedım tmm kardesım dedı bıttı gıttı kapandı sen bu yazalarınla ne demek ıstıyorsun ona anlam veremıyorum..ben bnde ıkı plus la denedım gectım dememım sebebı resıt abının postu yuzundendı.
eyw. kemalcan sende aynısın benim için kardeşim.
klavyede yazılanlar yanlış anlaşılabiliniyor. bir birinizi o yüzden kırmaya gerek yok.
herkez aracını hazırlarken özen,itina gösteriyor herkezin emegine saygı..
ama alıcam o rekoru senden aehauehauheau :D :D
drag rekoru 12,8 le uzun pistte h22 de değilmiydi yaw ben mi yanlış hatırlıyorum :beuj:
edit: 12,8 miş
yeni rekor 11:xx :D
Araba yapmakla bu yazıların ne alakası var şimdi
Ben artık araba falan yapmıyorumki konuyu nerden nereye saptırıyorsun
Şu forumda zaten bana saldırmak için sürekli konu saptırılıyor :)
Reşite yazdıkların geçmiş postlar herkes okusun kimin neyi ima ettiğini neye karşılık yazdığını herkes anlar
Sen ya yazdıklarını unutuyorsun yada aptala yatıyorsun
Yaarak ima ettiklerini buraya yazıncada savunmak için konuyu çarpıtıyorsun çok ilginç gerçekten
Bizim bilgimiz sizlerin yanında çok eskide kaldı artık sizin gibi varsayımlarla araba geçemiyoruz siz daha iyisiniz
Artık biz varsayımla araba geçmek istersek sizi ararız kardeşim
Siz biz die bisi yok ben we resit abi bn we erol abi war onlarin bisi demedigi yerde sen neden bna bi yorum yapmaa istegi duydunu anliyamadim aptala bi yere yattigim yok delikanli gibi her zaman durdurgum yerde sozleriminde arkasindayim..polenik yapmiycam gercekten agada sensin pasada nasil olsa kimin ne oldugunu biliyor herkes hayirli gunler..