kardesım senın 2+ıda beklıyoruz antalya bızım balıkla denıyelım bakalım..;)
Printable View
tamam kardeşim sen gelde sorun yok,memnun olurum, videoda attım sana izlersin:) bide şunu anlamıyorum dün cupradan çok k24 için yazdım neden yanlış anlaşılıyo onu anlamadım sonuçta dbn de hızlı k24den, araç 7sn lere düştüğünde zaten artıları eksiklerini tartışırız, yazılanları iyi okuyup tartışılsa olmuyo yanı hep gider varmış gibi bir video atılınca yorum yapılmıyıcak yani, benim fikrimdir saygı gösterirsin göstermessin,sanki k24 kötüledim her yönüyle saygıyı hak eden bi araç sonuçta prof hazırlanmış, cupra gibi stok değil kg belli, benim araç tamamen stoktu sadece basıç ve benzin farkı vardı, diğer stg2+ farkı (104oktan+100/100methanol) honda olunca araç neden böyle geriliyo insanlar onu çözemedim:)
sonuçta k24 en hızlısı en hızlıda stg2+ 7.8sec yapmış, stg2+ 1.25bar basanda cupra var 2.5bar basanda 95oktan koyanda var 105oktan koyanda var, 10sn yapanda var 7 sn yapanda:)
Ben Levent Honda bence baya basarili olmus tebrik ederim... Iyi gunlerde kullanin.
Resit abiyle heralde en hizli stage 2+ lari biz yapmisizdir. 10 sn giden de var 7.8 de . Bu da benim 0 dan launch yaparak olctugum dbn egim -2.6
http://i1162.photobucket.com/albums/...ps1ff3ad62.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=5o0EK6HYlIc
Sonucta stage 2+ var ++ var ikisini karistirmamak lazim...
k24 oldukca hızlı arac kocaman maşallah erol agbi emege ve maddi harcamaya ciddi emek var
ama aractan araca fark illaki olacaktir denenen araclar icin söylemekteyim
ama benim bildigim 9.5 altı saniyelerde yürüdüğü herkes güzel işler yapiyor art niyetsiz taktir etmek en güzeli
Haci abi erol atmosferik arabası sökük ve 2 kişi
çupra stg2+ izmirde onu bulmuş onla denemiş Bilmiyorum ama izmirde yakıtlı boklu püsürlü çupra varda erol ben denemem mi dedi ?
senin dediğin şartlarda olsa çupra geçebilir erolda eşşek değil yılların arabacısı adam makarasında karşısına bu çıkmış bunla denemiş
fikrini söyle çiçeğim benim epeydir görüşemiyoz kızdırmayı özlemişim :D
o zaman 2 plus lara devletın bı acalım getırmesı gereklı..:) abı herkesın emegıne saygı gosterılmesı lazım saygı duyulmassa en buyuk ayıp bu olur..asla ole bı nıyetım olmadı olmazda bnm demek ıstedıgım tek sey 20 tane ıkı plus warsa 2 tanesı 7-8 sn kosmustur belkı gerı kalanlarda asagı yukarı 9-10 sn ye kosuyor ve denemeler bu sekılde oluyor..resıt abı gecemez dıyor ama kendı aracına gore konusuyor onunkını belkı gecemez ama normal sartlarda gecılıyorlar..benım demek ıstedıgım sagdece buydu bnm konumdada aynı polenık oldu burdada aynı polenık oldu ondan yazdım ben surculısanettıysem affola herkeze hayırlı gunler..:icon_tup:
ooo yarış var izlemeye gelirim.
Ibo Konya'da buluşun etli ekmah yiyah:D
pardon ben mı sana atar yaptım? ben yusufa yazıyorum sen yusuf musun? yusuf bızım arabaya demıs denıyelım antalyaya gelım dıe bnde arac hazır dedım sen bnden alıntı yaptın yazdın stage mıtage.. ben anlamadım walla mılletın canı sıkılıyor techın basında herhalde..