reşo yine veriyon küsküyü saane olum :D millet denemiş arabanın sahibi çıkıp bişi demiyo sen savunuyon çupraları :D
Printable View
reşo yine veriyon küsküyü saane olum :D millet denemiş arabanın sahibi çıkıp bişi demiyo sen savunuyon çupraları :D
Insan bazen yarisinida arabasini sikiyim diyor o kadar yoruyosunuz insani.
arabanın bırı atmosferık dıgerı turbo hala ne tartısılıyor anlamıyorum....
Ne kadar zor helal olsun tebrik ederim demek bizde...
Herkez bişeyler yazmış:) alan memnun satan memnun
Bmktyrer In Cupra ethanolle yürüyormuş söylemiş zaten. Yakıtsız plus lardan muhakkak hızlı olacak.
dbn ısıne bnm kafam basmıyor abı egımdır ruzgardır bırsuru yapılcak olayı var hasaa sen yaptın dıye demıyorum bu dıyalogu bırden fazladır yapıyoruz guncel bı arabayla gorsek tam ne demek ıstedıgını anlıycam yanı bı turlu kutuplarımız uyusmadı 2+ cupra konusunda..:)
2+ cupra göreceli kavram, bende kaçıran debriyajla geçmiştim efk20 ile ama zannetmiyorum k24 gibi gitsin efk20.
erola tebrikler arabayı amacına uygun kullanıyo :D maşallah bu arada.
istanbulda gören gördü boşver biz yalan söylüyoruz:) maşallah hondaya yanlış anlamada 2005-2009 arası iki typer bindim:) o dönemde hondalarla m3 gecıyoduk:) ahahaha daha dün hondacı olmuşlar yazan çizenler varya diyicek bişey yok:) lafım sana değil stg2+cupra istanbuldakı en iyi hondacılar Muharrem Hilmi şafak zaten gördü denemeleri mi bişey ispatlamaya gerek yok, sanada demiştim nos bağla gel o zamanda
abı nos baglayıp gelsem senı cok gecerdım ben senı dusundum sanın sohretın var saygımız sana..:) dogrudur abı senınkı en ıyısıdır ama gormeyınce gonul katlanıyor..:) sımdı tekrarda swap hazırlıyorum 2 lıtre yapınca ılk ısım ıstanbula ınıcem senı arıycam bırlıkte gezelım..:)
yaww niye kimse 14psi daki turbovtec e bişey demiyor :)
kaç kişi geçti yazın bakim :D
ben 12 psi ekk20 ile deneme cesaretini göstermiştim :D
maşallah araçlara sanki stg2+ cupra sonlarda geçmesi gerekirdi diye düşünüyorum