User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
102 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: bursa ek sti vs ekk20 turbo civic

E0041 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizde laf ebesi olmaz arada bundan şüphen olmasın.
    Cem'e korktum basamadım demişsin benim 4. Vitesim bitene kadar arkamdan geliyodun fark açılıncamı korktun.
    Benim düşünecek bi sıkıntım yok bastık geçtik mi geçtik.Senin yanlışın benimle yarışmaktı kusura bakma ben bugüne kadar 100 tane yarış yaptım ama 1 tane video koymadım.Dedim ya hakedene hak ettiği gibi davranacaksın.
    Bu araba drag arabası varsa araban 4 Mayıs'ta izmitte yarış var hazırla aracını pistte görelim.Bidahada çıkıp yarışamam arabayı üzemem kusura bakma.

sen 4 e attında sorun ordaki ben 3 te sarıyor oluyorum 4 atınca savrulduda bıraktım 2 denemedede bunuda belirrttim ha ben diyeceğimi dedim madem çok hızlısınız fark çok oluyor ben ondan bırakıyorum burda böyle yazıp çizmekle olmuyo 2 araç tekrar dener düzgün video çekersiniz koyarsanız geçerseniz tebrik ederim. savrulduğumu görüp fırsat bu frsat bidaha denemeyelim diyosanız oda sizin sıkıntınız.. biz sorunlarımızı çözdük.
    OKAN YILMAZ

..MTM & PRO STOCK GARAGE..

akdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında işin hukuku olması gereken budur bidaha denenir istediğin kadar denenir ama denenicek kişilerle denenir.
    Ben mtm diye bi garajın arabasıyla denemem arkadaş bu kadar basit.
    Bu konuda burda kapanmıştır.
    Ben pistteyim drag yaparım varsa kalkıcak arabanız orda yarışırız.

F.Esen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Videoyu koyma niyetim bellidir ademe ben koy dedim zaten.
    Madem benimle masum bir deneme istiyodunuz neden fikri benimle konuşmadı gel kardeşim şu arabaları deneyelim biz yeni bişeyler yaptık arabamızı görelim vs.
    Amacınız o değildi çünkü.
    Ben 60 ta 2. Vites de bastım 90 da 3. Vites De bastım sen basarken ben ayrılıp gidiyorum zaten yok 5 e geçseydi arkadan gelip geçersin falan.
    Sizin burda yapmanız gereken tebrik etmek adamlık budur.

Akdem ben konuyu çok uzatmıycam bi önceki yazdığımdada aynı şeyi söyledim maşallah arabana çok güzel gidiyor ama şunu önce anlaşalım ben yada okan senle denemek istemedik arada başkaları laf çarpıttı sanırım....

Kimin kimle problemi varsa arasında çözsün benim arabamı kötülüyerek değil kaldıki ben seni yinede tebrik ediyorum geçmişsin arabayı bunu kabullendim ama fark çok açılıoda bırakıo falan ne bilim adam 4 e atıp bırakıyorum dedi bana...

He diyosanki senle bi sıkıntımız yok biz yine arkadaşız biz senle yine dener yine çözeriz benim kimseyle bi problemim yok...

Ama benimlede sorunun varsa söyle bende bileyim....
    imza...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında işin hukuku olması gereken budur bidaha denenir istediğin kadar denenir ama denenicek kişilerle denenir.
    Ben mtm diye bi garajın arabasıyla denemem arkadaş bu kadar basit.
    Bu konuda burda kapanmıştır.
    Ben pistteyim drag yaparım varsa kalkıcak arabanız orda yarışırız.
    denenecek kişilerin siz olmadığı çok açık ortada bize hayrettin abi dedi akdemle denetirim ben bunu diye fikoya sorarız abi dedim akşam otobandan döndük ceme akdeme söyle basamadık kusura bakmasın düzeltince tekrar deneriz dedim ben böyle davranırken sizin savrulduğumu gördüğünüz halde fark çok oldu ondan bıraktı diye video açmanız vede burda denenecek kişilerden bahsetmeniz tam isabet olmuş adam olan sizsiniz yani
    OKAN YILMAZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fikri beni az çok tanıyosundur ben isterdimki senin beni arayıp araçları deneyelimmi demeni beklerdim,benim seninle ne problemim ne sıkıntım var sen geçmişsin ben geçmişim video bile çekilmezdi yani.ama işin içine başka mevzular girdi kusura bakma.
    Tebrik içinde Sağol. Ben seninle herzaman denerim

F.Esen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fikri beni az çok tanıyosundur ben isterdimki senin beni arayıp araçları deneyelimmi demeni beklerdim,benim seninle ne problemim ne sıkıntım var sen geçmişsin ben geçmişim video bile çekilmezdi yani.ama işin içine başka mevzular girdi kusura bakma.
    Bende sana ne diyorum bak ben denemek falan istemedim adem abiylede konuş durumu anlattım... Bende aynı o şekilde düşündüm dedim akdem madem denemek istio bana nie bişey söylemiyoda sağdan soldan haber yolluo falan falan....

Ben konuyu daha fazla uzatmıycam konu iice çingen pazarına dönmesin...
    imza...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E0041 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    denenecek kişilerin siz olmadığı çok açık ortada bize hayrettin abi dedi akdemle denetirim ben bunu diye fikoya sorarız abi dedim akşam otobandan döndük ceme akdeme söyle basamadık kusura bakmasın düzeltince tekrar deneriz dedim ben böyle davranırken sizin savrulduğumu gördüğünüz halde fark çok oldu ondan bıraktı diye video açmanız vede burda denenecek kişilerden bahsetmeniz tam isabet olmuş adam olan sizsiniz yani
    Evet kardeşim bizimle araba denenmez denemiycez zaten.çok ta memnun olurum.

jdm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okan bana muhabbet arasında yokmu abi kanatlılar arasında deneyebileceğimiz araba dedi bildigim kadarıyla akdemin araba iyi gidiyo dedim akdeme söyledim gerisiyle ilgili bilgim yok yarışın olduğundan bile haberim yok

LUTFU CNGNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede olması gereken buydu zaten öyle olsaydı olay buralara gelmezdi
    ama herkez böyle düşünmüyor tabi. o akşam ek k20 geçseydi biz ozaman başlıkları videoları hep beraber görürdük
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jdm76 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okan bana muhabbet arasında yokmu abi kanatlılar arasında deneyebileceğimiz araba dedi bildigim kadarıyla akdemin araba iyi gidiyo dedim akdeme söyledim gerisiyle ilgili bilgim yok yarışın olduğundan bile haberim yok
    senle alakası yok hayrettin abi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LUTFU CNGNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bencede olması gereken buydu zaten öyle olsaydı olay buralara gelmezdi
    ama herkez böyle düşünmüyor tabi. o akşam ek k20 geçseydi biz ozaman başlıkları videoları hep beraber görürdük

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jdm76 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayrettin abi sen bana demedinmi denedinizmi arabayı diye ben sana ne dedim denemedik abi aşağıki tayfa ile aramız iyi orda kanatlılar var bitince işleri deneriz biriyle dedim sende akdemle denetiriz sıkıntı çıkmaz dedin bende durumu fikoya aynen ilettim 2 saat sonra Cem aradı denemek istiyormuşsunuz dedi dedim Cem biz denemek istemiyoruz Hayrettin abi böyle dedi fikoyada ben böyle söyledim sonradan biz akdemle denemek istiyoruz oldu bir kişi çıksın konu böyle değildi desin duruma bak nerelere geldi
    OKAN YILMAZ

ardacngns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Akdem abi tebrik ederim konuyu cok uzatmayın bence de fiko drag a gircek mı bılmıorm resmi sekılde halledersiniz aranızdaki yarışı drag ta kategori ayrı ama gormek için olabilir roll de yaparsınız hayırlısıyla
    S2000 turbo

jdm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E0041 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayrettin abi sen bana demedinmi denedinizmi arabayı diye ben sana ne dedim denemedik abi aşağıki tayfa ile aramız iyi orda kanatlılar var bitince işleri deneriz biriyle dedim sende akdemle denetiriz sıkıntı çıkmaz dedin bende durumu fikoya aynen ilettim 2 saat sonra Cem aradı denemek istiyormuşsunuz dedi dedim Cem biz denemek istemiyoruz Hayrettin abi böyle dedi fikoyada ben böyle söyledim sonradan biz akdemle denemek istiyoruz oldu bir kişi çıksın konu böyle değildi desin duruma bak nerelere geldi
    doğru söylüyosun ben akdeme söyledim cem le falan konuşmadım bile ondan sonraki
    olaylar benim dışımda gelişti siz cem le falan konuşmuşsunuz haberim bile yok kardeşim

Fatih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapılan bir ayıba , ayıpla karşılık vermek..

'' Adam değil '' diyerek gördüğünüz karşı taraftan ne farkınız kaldı.

Ki bence yapılan bir ayıbı bütün garaja mal etmek te konunun diğer bir boyutu.
    Mtm hakkında konuşmak istemem ama pro stock olarak ele aldığımızda okan abi vs gayet kaliteli insanlar mtm nin ayıbını bu kişilere mal etmek te yanlış.
    34 TE 3516

Para için değil , mutluluk için çalış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ardacngns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Akdem abi tebrik ederim konuyu cok uzatmayın bence de fiko drag a gircek mı bılmıorm resmi sekılde halledersiniz aranızdaki yarışı drag ta kategori ayrı ama gormek için olabilir roll de yaparsınız hayırlısıyla
    Eyvallah ardacım,hayırlısı artık bakalım görücez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yapılan bir ayıba , ayıpla karşılık vermek..

'' Adam değil '' diyerek gördüğünüz karşı taraftan ne farkınız kaldı.

Ki bence yapılan bir ayıbı bütün garaja mal etmek te konunun diğer bir boyutu.
    Mtm hakkında konuşmak istemem ama pro stock olarak ele aldığımızda okan abi vs gayet kaliteli insanlar mtm nin ayıbını bu kişilere mal etmek te yanlış.
    Sana göre öyle olabilir saygı duyarım,ama benim için geçerli değil.

ErT_ThM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    K20 turbonun basınç ne ?
    Powered and Map by PowerTune
    D-16 TuRBo
    34 ZZ 5235

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    k20 turbo 1.2 bar basıyordu ama yarış falan olmadı kimse yarışmışta böyle olmuş mantığında yorum getirmesin videoyu açan arkadaşlarda bunun farkında fakat acıları farklıymış h22 mevzusu varmış.

bugün çekilmiş 1 bar daki videosu subarunun ne kadar hızlı olduğunu hayal edebilirsiniz. aracın savrulduğundan dolayı değilde fark çok olduğu için bıraktığımı belirtmişler.

https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
    OKAN YILMAZ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)