User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
102 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: bursa ek sti vs ekk20 turbo civic

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana göre öyle olabilir saygı duyarım,ama benim için geçerli değil.
    İşte yanlış tam burda başlıyo. Madem geçmişte sana karşı bi saygısızlık olmuş ozaman sana saygısızlık yapana sen saygısızlık yapacaksın. Hiç alakası olmayanları bi nevi tufaya getirip sonra etme bulma dünyası, onlar yapmıştı bende size yaparım demek sonra olayı adamlığa olacak şey değil. ekk20 yi de biliyo herkes, senin arabanında nası gittiğini biliyo. İki arabada ikisinin sahibide yabancı değil. Maşallahı var ikisininde ama olay yanlış olmuş biraz.

Ekk20 nin sorunuda çözüldüğüne göre güzel deneme videoları bekliyoruz ozaman, iğneleyici değil Maşallah ikisinede tekrar. Allah ikisinede sorunsuz sıkıntısız gazlamayı nasip etsin
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

akdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte yanlış tam burda başlıyo. Madem geçmişte sana karşı bi saygısızlık olmuş ozaman sana saygısızlık yapana sen saygısızlık yapacaksın. Hiç alakası olmayanları bi nevi tufaya getirip sonra etme bulma dünyası, onlar yapmıştı bende size yaparım demek sonra olayı adamlığa olacak şey değil. ekk20 yi de biliyo herkes, senin arabanında nası gittiğini biliyo. İki arabada ikisinin sahibide yabancı değil. Maşallahı var ikisininde ama olay yanlış olmuş biraz.

Ekk20 nin sorunuda çözüldüğüne göre güzel deneme videoları bekliyoruz ozaman, iğneleyici değil Maşallah ikisinede tekrar. Allah ikisinede sorunsuz sıkıntısız gazlamayı nasip etsin
    Benim tufaya getirme şansım olmadı maalesef çünkü teklif karşıdan geldi,anladınmı.
    Yanlış olan bişey yok bana göre doğrusu budur olması gereken de buydu ben nasıl ne şekilde yarışacağımı söyledim,bunu sıkıntı yapıyorsanız hala düzgün hazırlanıp gelicektiniz kullanmayı bilen birisi geçecekti direksiyona

ErT_ThM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E0041 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    k20 turbo 1.2 bar basıyordu ama yarış falan olmadı kimse yarışmışta böyle olmuş mantığında yorum getirmesin videoyu açan arkadaşlarda bunun farkında fakat acıları farklıymış h22 mevzusu varmış.

bugün çekilmiş 1 bar daki videosu subarunun ne kadar hızlı olduğunu hayal edebilirsiniz. aracın savrulduğundan dolayı değilde fark çok olduğu için bıraktığımı belirtmişler.

https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
    Vitesler biraz daha hızlı olsa lag olayı ortadan kalkıcak çok keyifli bi makina olmuş gerçekten maşallah kazasız belasız keyifli denemeler...
    Powered and Map by PowerTune
    D-16 TuRBo
    34 ZZ 5235

E0041 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ademsezer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman sti stoktu

bir buna çok güldüm stock sti la msuprayı geçmeyi hayal etmişsiniz demekki

Benim tufaya getirme şansım olmadı maalesef çünkü teklif karşıdan geldi,anladınmı.
    Yanlış olan bişey yok bana göre doğrusu budur olması gereken de buydu ben nasıl ne şekilde yarışacağımı söyledim,bunu sıkıntı yapıyorsanız hala düzgün hazırlanıp gelicektiniz kullanmayı bilen birisi geçecekti direksiyona
    birde buna

sıkıntı çıktı basamadık sıkıntıları giderdik OTOBAN ORADA ARABANADA ŞÖFÖRLÜĞÜNEDE GÜVENİYORSAN çıkar denersin geçersin tebrik ederiz geçilirsen tebrik edersin güvenemiyorsan buraya daha yazma suyunu çıkartıyorsunuz.

bu kadar basit.
    OKAN YILMAZ

..MTM & PRO STOCK GARAGE..

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah akdem reis

Sesi muazzam
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir buna çok güldüm stock sti la msuprayı geçmeyi hayal etmişsiniz demekki

birde buna

sıkıntı çıktı basamadık sıkıntıları giderdik OTOBAN ORADA ARABANADA ŞÖFÖRLÜĞÜNEDE GÜVENİYORSAN çıkar denersin geçersin tebrik ederiz geçilirsen tebrik edersin güvenemiyorsan buraya daha yazma suyunu çıkartıyorsunuz.

bu kadar basit.
    Sen olayı anlayamadın heralde yada psikolojin bozuldu.
    Benim şöförlüğüm yok korkuyorum basmaya dediğim gibi adam olanlarla herzaman heryerde denerim ama bu sizin için geçerli değil.
    Sen gülmeye devam et ağlanıcak haline

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen olayı anlayamadın heralde yada psikolojin bozuldu.
    Benim şöförlüğüm yok korkuyorum basmaya dediğim gibi adam olanlarla herzaman heryerde denerim ama bu sizin için geçerli değil.
    Sen gülmeye devam et ağlanıcak haline
    benim psikolojim bozulmaz birader sen rahat ol ben ilk defa rolling yapmıyorum geçmek geçilmekte sıkıntı olmadı hiçbirzaman yapılan adiliklere kızarım sadece ama kendi lafınla kendin düşüyorsun kimin psikolojisi bozulmuşsa artık vede h22 nasıl yerleştirmişse 3 senedir unutamamışsın konuyu ona bağlamışınız

allah yolunuzu açık etsin
    OKAN YILMAZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Semii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Masallah akdem reis
    eyvallah semih abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben konuyu oraya bağlamış olabilirim ama bana yerleştiren olmadı malesef.
    Sana iyi yerleştirdimki çok bağırdın.Ağzını bozma sakin ol demişsin ya geçmekte var geçilmekte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben konuyu oraya bağlamış olabilirim ama bana yerleştiren olmadı malesef.
    Sana iyi yerleştirdimki çok bağırdın.Ağzını bozma sakin ol demişsin ya geçmekte var geçilmekte
    videoları hala var senin arabanın içinden çekilen videolarda var h22 basan subaruyu geçiyor kuyruk acısı yapıyorsun yerleştirmedi diyorsun istersen videoları tek başlıkta toplarız sen basmayan civici geçtim diye seviniyosun serdar lar tam arkamızdan izliyordu onlara sor delikanlı adamlardır civic in neden bıraktığını sana söylesinler benim bağırmamın sesimin cıkmasının nedeni budur.

civic in subarudan hızlı olduğunu bildiğimiz için tekrar çıkalım diyoruz ama bunu bilen sadece biz değiliz sanırım gelemiyorsun
    OKAN YILMAZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    videoları hala var senin arabanın içinden çekilen videolarda var h22 basan subaruyu geçiyor kuyruk acısı yapıyorsun yerleştirmedi diyorsun istersen videoları tek başlıkta toplarız sen basmayan civici geçtim diye seviniyosun serdar lar tam arkamızdan izliyordu onlara sor delikanlı adamlardır civic in neden bıraktığını sana söylesinler benim bağırmamın sesimin cıkmasının nedeni budur.

civic in subarudan hızlı olduğunu bildiğimiz için tekrar çıkalım diyoruz ama bunu bilen sadece biz değiliz sanırım gelemiyorsun
    He kardeş sen hızlısın ben korktum için rahatlasın.

LUTFU CNGNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

civic ile daha önce denenecekti olmadı siz lastik değiştirdiniz veya aracınızı hazırladınız hiçmi otobana çıkıp gazlamadınız araba olmuşmu gezme yapıyormu diye hiçmi bakmadınız.
    yok kuyruk acısı var yok yerleştirdim yok adamlık değil bu sözler güzel hoş şeyler değil.ne olucak sti geçseydiniz bizde başka arabamı yok onu geçerseniz daha güçlü şeylerle geliriz sorun yok
    DR.ECU

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah deneyen araclara.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

131mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ekk20 nin bir sıkıntısı olmasa o subaruyu geçeceğini herkes biliyorken neden bu kadar uzatıyorsunuz ki...

Ayrıca Akdem abi kimdir bilmem ama otobanda öyle gazlayan adam her seferinde çıkar gazlar...

facebook a yüklenen video izlenmiş anlaşılan ondan sonra bi tırsma olmuş ufaktan kimse kusura bakmasın...
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    itin köpeğin maskarası değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi, askeriyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 131mirafiori Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ekk20 nin bir sıkıntısı olmasa o subaruyu geçeceğini herkes biliyorken neden bu kadar uzatıyorsunuz ki...

Ayrıca Akdem abi kimdir bilmem ama otobanda öyle gazlayan adam her seferinde çıkar gazlar...

facebook a yüklenen video izlenmiş anlaşılan ondan sonra bi tırsma olmuş ufaktan kimse kusura bakmasın...
    Sıkıntısı olan arabayla niçin yarışa geliyorsunuz bende seni tanımam tırsılcak bişey yok ortada biz her zaman gazlıyoruz
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LUTFU CNGNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    civic ile daha önce denenecekti olmadı siz lastik değiştirdiniz veya aracınızı hazırladınız hiçmi otobana çıkıp gazlamadınız araba olmuşmu gezme yapıyormu diye hiçmi bakmadınız.
    yok kuyruk acısı var yok yerleştirdim yok adamlık değil bu sözler güzel hoş şeyler değil.ne olucak sti geçseydiniz bizde başka arabamı yok onu geçerseniz daha güçlü şeylerle geliriz sorun yok

sen en hızlı arabanı getir bizde her araca göre araba var rahat ol. konuyuda kapatın artık don lastiği oldu.
    OKAN YILMAZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen en hızlı arabanı getir bizde her araca göre araba var rahat ol. konuyuda kapatın artık don lastiği oldu.
    Valla bende evo9 ben hazırlarım arabamı sende getir arabanı ama ruhsatta adın yazsın başkalrının değil
    DR.ECU

civelek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konudan benim tek anladığım konuyun açan isime bu hesapta rol videosu olan konu yakışmamış !!
    '' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v

ademsezer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazo varken çitiniz cikmiyodu sikinti yok 1 ay a hazir olur. En hizlinizin hizlisi gelsin
    BAZOOKA CİVİC
    TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
    732 hp 660 tork
    KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
    DR ECU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)