motorda ne gibi degisiklikler yapildi acaba
Printable View
:D saol kankaa:)
Hayir denemedim hic
Tesekkurler saol:) yaniltici var ariza isigi yok suanda. Egzos ve dp ta custom garage yapimi
Aynen katiliyorum.stockken sadece vw racing deneme kullanma sansim olmustu o bile inanilmaz fark ettirmisti:)stage 2 2013 ler ciddi can sıkacak bencede.olur valla denemek isterim tabi:))
Valla bildigim kadari ile cooler daha büyük,yazilim farkli daha fark var deniyor ama tam olarak bende bilmiyorum
maşallah abi cupra çok iyi gitmiş :)
2013 cupraların motoru CTHE mi? dün nette gezinirken bu videoya denk geldim. 2013 model cupra ve 2013 model polo drag yarışı.
Drag – Seat Ibiza Cupra vs VW Polo GTI (Part 1) | Otomobil Dünyam
lan sen hep hızlı olmak zorundamısın :) yazılımı çıkmadımı daha bunların serhanım :)
Maşallah kanka FA Cupraya her zamanki gibi atesli :)
Maşallah Fa cupraya.
tebrikler Serhan :)
Canım Kardeşim Maşallah "FA" ya :) yazılımı çıksa hiç göremeyeceğiz herhalde seni :)
bizde 2013 stock polo gti var. denemek istiyoruz.
Maşallah deneyen araçlara.
Polo dn plakamı?
maşallah araçlara. bnm poloda acayip gidiyordu :) ama tahmin ettigimiz ve az çok çödüğümüz olay 2013lerin basıncı çok az daha fazla açık muhtemelen o yüzden böyle gidiyor ve motorun içinde revize var diye duymuştuk hepsi birleşince olay bu :)
Saol kardesim:)
Her gun surekli olarak bakip kodlari karistiran bi insan olarak suanda hatirlamiyorum:)
Ahahahh:) yok be kankacim cikmadi iman gucuyle araba yurutmeye calisiyoruz:)
Saol kardesim benim :):)
Orhan abi saolasin tesekkurler
Hocam saol tesekkurler:)
Abim benim cok saol tesekkur ederim:):)
Anlayamadim ama:soru:
Saolun tesekkurler
Saolun tesekkurler:) aynen kesinlikle cok farklilar ama soyle bi durum var ya 2013 ler 180 hp degil yada 2012 ve oncesi degil:)
Üstte bir link paylaşıldı gti ile cupra drag yaptırılıyor ona yorum attım izlersen eğer yorumum havada kalmamış olur:D maşallah bu arada aracına ...