Yok abi okumadim ve 2013 oncesi kac bar basiyor bilmiyorum:)
Ben yazilimin ve coolerin farkli oldugunu biliyorum ama baska neler degisik bi fikrim yok
Saolasin haci:D:D.En kisa zamanda kismetse:icon_tup:
Printable View
Yok abi okumadim ve 2013 oncesi kac bar basiyor bilmiyorum:)
Ben yazilimin ve coolerin farkli oldugunu biliyorum ama baska neler degisik bi fikrim yok
Saolasin haci:D:D.En kisa zamanda kismetse:icon_tup:
Makyajsız 180 ler 0.8 basınç basıyor diye hatırlıyorum yanlışım varsa bilen birisi düzeltsin.
2013 ler 180 deil yada onceleri 180 deil :D
İlk sayfalardada yazdim daha oncede hep soylemistik ya 2013 ler 180 den fazla yada bir oncekiler 180 den az :):)
en iyi cem açıklar bunu :)
Vw ve Seattan bilgi alamiyormuyuz ne eksik ne fazlalari var bu araclarin
gidip sorsak, aynı canım 180 hp hiç fark yok dicekler :)
kardeşim maşallah cuprana yine şaşırtıyosun kazasız belasız gazlamalar ;):icon_tup:
benim araba 2011 full CTHE var yırttık ozaman :D
Masallah araclara cupra cok basarili
Eger stock 1.1 basiyorsa 2013 ler, limit yazilimda ikiside ayni yurur bende. Ust sinir nedir
Ben vagcom ve tork'tan okudum basıncı. 1.1 bardan eminim yani.
stage 1 cupra ile denemiştim Kurtköyde, Ayhan abi bilir. Her basışta önde gidiyordum.
Serhan bu arada mal çiçek kardeşim. DP'yi taktığın iyi olmuş :)
Kardeşim maşallah aracına :) gti da sadece stage 1 yazılım mi var ? Egzoz,filtre,dumpvalve vesaire yok mu ? Bide şu 2013 gti ve cuprasi olan arkadaslar fabrikasyon farklı özellikleriniz yuksek ihtimal yazılım çıkınca sizin icin artıya dönüşmeyecek :) yazılımınız çıksın da heyecan katın şu ortama ya :)
iki aracada maşallah.cupra güzel yürümüş..
Kardeşim FA yine iş başında maşallah valla doğrusunu söylemek gerekirse hiç şaşırmadım her zamanki sonuç işte FA yine yapmış yapacağını:D:D:D:D
:Dhadi yine iyisi kanka:D
eyv saolun tesekkurler.Aynen oyle bir olayda var suan zaten 2013 ler yazilimli gibi basinclari acik pek bisi farketmicek deniyor.
Eyv abi saolasin:) sorma ya bende cok ozlemisim dp egzosu:)
Abi saol tesekkurler:) aynen sadece stg 1 yazilim var gerisi full stock.Valla bizde heyecanla beklemedeyiz hissediyorum az kaldi :D
Saolun tesekkurlerr
:):) kardesim benim cok saol tesekkur ederimm