kanka fena yuruyo senın makına kım nederse desın gectınmı sen olay bıttı
artık renault larda yuruyo
Printable View
kanka fena yuruyo senın makına kım nederse desın gectınmı sen olay bıttı
artık renault larda yuruyo
usta kim ne derse desin ur rs yürüyo typer da da hiçbir sorun yok sewgilerle şok olmanın anlamı yok el elden üstündür ......
hani yeni denemeler yokmu:)
Bu haftasonu çok sağlam bi gece olacağı bilgisi geldi. Ciddi Type R lar yürüyecekmiş.
typer typer typer adam clio rs le geldi geçti helal olsun hep geçilen typerlar yürümüyo olur zaten aslında typer modenayı geçiyoda bu arabada sorun var allah aşkına bikerede helal olsun deyin abi gözünüzü seweyim bu haftasonu diil her hafta gidioruz ağaç oluyoruz ne gelen vaar ne giden :) reşit abi şu 1.5 tır mesafesini bize bi göstermedin gitti:)
bu aracta fazladan toda conta var.... conta takılırken bu aracın ust kapagı acan arkadasın soledıgı su; pıstonlar oynuyor,arac etek vurmus....bu aracın yurumemesı cok normal,motor yapması gerekır....emınımkı sıbopta egmıstır...130k-140k da zmnında cok zorlanmıs nos basılmıs bı arac...akıbetı ortada...
erdemle geldıgınde dene 1.5-2 tırmı gorceksın:) benım araba ıcın konusmadım! bu arada benım arabayla denerken deme yok 30 40 da basalım dıye:) 2de 60-65 sonra boşuna konusmayalım,
bu arada o typer kırmızı vtc se, saxola yanyana gıdıyodu? 6ay once:) fazla uzatmaya gerek yok bence gecıldıyse gecıldı ama rs typerı gecmedı ur rs vtc typerı gectı:) bu boyledır,
"yuruyen" type r larla istanbulda denemek isterim. asıl deneme kadir type r la eds arasında olmalı belki de...
Yaw neden böyle şeyler yazıyorsunuz anlamıyorum kardeşler. Şimdi videodaki fark belli tırmı trenmi neyse. O halde normal ciğeri olan hatta kpro destekli bir type r ile yürüyen HULK ile bu RS denesin o halde.
Tarafsız yazıyorum genelleme yapmadan.RS bu TPR yi geçti tamam ok ama araba yürümüyor bi type r bu kadar geride kalamaz.
şimdiye kadar Clio RS i geçip te ben RS i geçtim ama sonucun böyle olmamaması gerekir,RS te bi problem olabilir diyenini hiç görmedim.
2.vites 60-65 vtec altı vtec üstü porsiyon pilav üstü güldük diyorum m3 e de yürümediği devire getirip geçiolar sonra typer m3 geçio oluo 321hp m3 i sözde 240hp typer geçio harbi güldüükkk:) 3. vites km 80 hodri meydan geçin m3 ü görelim.......