Ben istanbula kasım gıbı gelıcem ama geldıgım zamanda beyın de dahil dolu olacak deneyemeyeceğiz galiba ;)
Printable View
biz bozada satmıyoruz şıracıyada ihtiyacımız yok memlekette varsa stock typer hodri meydan alın kameraları gelin:) klawye delikanlılığı yapmıyorum beni çok kişi ataşehirde ağaç etti daha dün gc8 etti şu meşhur subaru impreza dedikleri araç güldüükkkk:)
passat sıkıntı nedır?
senın araç stock mu?
nıye ctr ıle denemk istiyorsun?
eger stock ıse sonuna kadar da denerız sıkıntı yok ;)
cheers gelin sefa gelin hoş gelin başımızın üstünde yeriniz var kprolu birsürü typer mevcut tanıdık ist de olmazsa onlarla denersiniz saygılar....
geldiğinizde eğer stock iseniz deneriz stock passatla stock typer ı denemek gibi bişi saçma olmaz mı 200hp 1145 kg yanlış hatırlamıyorsam 150hp 1350kg 8200rpm stock limitoru saymıorum bile benim lim 6800 yaniiiiii...
tmm dolu passat ıle denerız stock ctr yı :)
tabi ne kadar dolu oldugunu da yazarsan sevınırım :)
Ben inatla aracın setupını "çok bişi yok arabamda ufak tefek şeyler" diyerek geçiştirip inatla açıklamamanızı anlayamadım :) Bence ufak tefek şeyler yok da "av"'a çıkmışsınız gibi geldi bana, yoksa "ufak tefek" şeyler de olsa aracı modlayıp "stock" rakipler arıyorsunuz kendinize o garip bence :)
ufak tefek derken boyutsal olarak dusunulurse "chip" olabilir :)
Hayırlısı olsun :p
tmm gırtlakta anlaşalım :)
:icon_tup:
Türkiye'deki çoğu Type-R soft tuning yani bolton parçalarla yürüyor :) Genelinin liste belli header+komple egzoz+cai+kpro bu mu gırtlak şimdi ? O zaman yurtdışındaki 300+hp'lerdeki K20'ler ne oluyor onu merak ediyorum :beuj:
konu atmosferik olarak gidilcek yolsa s52 ninde baya bi yolu var :) ama işte geçiyo beyinli k20 yapcak bişey yok :)
sanırım kpro spec k20---- 1200kg lık beyinli headerslı komple egzostlu caili bi m3 le denemek istemez :)
typer sıkıntısı ne anlamadım:D tamam passat 50-260 basalım kabul mu? 2. vıtes 50 ıle gıderken yaklasık 3500 dewır gıbı olurum sende 2000 dewırde olursun;) vtı denemsınde de aynısını yaptın stock dedın...chıp fıltre fln fısman cıktı...1 kere gectın gectıgın vıdeoyu koydun;) bı kurnaz sensın heralde...