yok yok 13 sipek
gizli nos ıst de olmaz
ankara işi o :D
Printable View
tayfun allahını sevıorsan sustur şu sonradan olma rs ciyi sana guvenıom:D ne var ne yok sök:D
2 hafta sonra çıktığında deneriz kardeşim ayıp ediosun. tırcı arkadaşlarımıda çağırcam mesafeyi onla ölçeriz puhahahah
Yettiği kadar Kamercim, durup bakıyorumda hepimizin gönlüne göre ve piyasadaki pek çok araçtan hızlı arabaları var. Allah bu hobiye gönül veren şuan arabası olmayan arkadaşlarımıza kardeşlerimize daha iyilerini nasip etsin.
Geç geçme hırsını zevkini yaşa ama az çok beni tanıdınız kimle rolling yaptıysam mevzu olmamıştır.
Allah isteyen her arkadaşıma güzel araçlar nasip etsin.
4 longgg un longu gelcek selçuk.... 2. bi burhan faciası yaşamayalım gerisi yalan ;) önce sağlık
tatilden döndüm herkez yeni projeler peşinde, artık denemelerede izleyici olarak gelicem gibime geliyo :D
kiralarım 14lkeri :D:D:D tatil dönüşü çok zarar ettim. geceliği 10ykr sınırsız km. sınırsız patinaj hakkı :D
siz anlaşmışsınız:D
şu ataşehire denemeye gelmeden 1-2 gün önce hayrına biri bana pm atsın sosyal hayattan uzak pc başında araştıtma yapıp duruyorum rollingleri kaçırıyorum video seyretmektense çekmek daha mantıklı bu arada çekip koyan arkadaşlara teşekkürler emeklerine sağlık:)
tamam ercan bende seni ÖNDEN alırım videoya:D:D