uymaz abi her iki arabada 3. vites madem vtec açık yürüyo typer m3 te 3 vites 3000 de yürüyo bana gel deneyelim deyip vtec açık km sölüolar hadi benim turbomun peak vurduğu devirde yürüyelim 1.5 tır diil 1 memleket boy açmazsam istediğinizi söleyin.....
senin peak vurdugu(k03) devirde, taypar istedigi viteste olsun gene bisey yapamazsin..
Experience is what you get when you don't get what you want.
Ne ateşli mevzu ya oku oku bitmedi az yazında motorunuz soğusun.![]()
maaşallah allah kaza bela vermesin rollerin dewamını seyretmek dileğiyle deseler biticekte yok typer yürümüo yok conta yanık yok dip çekti 95octan aldı![]()
Kusura bakmayın da kimse olmayan birşeyi savunmaz, Clio RS'in de Type-R'ın da ne olduğunu herkes biliyor... Nasıl bir Type-R bir Clio RS'i geçtiğinde "typer bütün clio rsleri geçiyor" diyemez isek aynı durum burda da geçerli ama şu da bir gerçek genel Type-R vS. Clio RS olarak bakarsak olaya skor kaç kaç ve kimin aleyhine acaba ? Bu tür karşılaştırmalarda genele bakmak lazım, bugüne kadar kaç tane Clio RS kaç tane Type-R geçti, kaç tane Type-R kaç tane Clio RS geçti ?
Ayrıca böyle vites oranları tutmayan araçları karşılaştırırken ya drag yaparsın ya da bir sürat aralığı belirtirsin isteyen istediği yerde basar...
Not: Konunun tamamını okumadım ama son sayfayı okumam bu mesajı atmamda yeterli oldu...
Saygılar,...
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
stock typer lı bir abimiz var bir aydır peşinden koşuyorum denemiyorbaşkada yok hepsi kpro lu bütün tanıdıklarımdakiler yaklaşık 5-6 tae tanıdık var hepsinde beyin var....
çok bişi yok arabamda ufak tefek şeyler ama geçtiğim arabaların heps stock typer a yaklaşık 2 boy açtığını sölüolr bende 1-1.5 açtığım göre siz hesab edin ama ne kadar doğru bilinmez o geçtim dedikleri stock typerdan denemek için 1 aydır arıyorum bulamadım![]()
neymis o ufak tefek seyler , neleri gectin birde ?
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
hondatasi olmayan taypari gecebilirsin oyle mi?
Experience is what you get when you don't get what you want.
Söylenenlere fazla inanmamak lazım![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
istanbula geldiğiniz ilk gün deneyelim benim ankara gelme imkanım malesef yok iş güç okul ne ararsanız mevcut bahane diil sözümün sonuna kadar arkasındayım saygılar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)