Fur Auris'in ufak temaslı videolarından yok mu
Selçukta arşivi karıştırsın iyi videolar seyretmek istiyoruz valla eski topraklar eski videolar lazım bu konuya.
Bu arada bilen vardır belki bi tane mini cooper works ile sanırım e60 m5 rusyada bi makas videosu vardı. Video m5 in içinden sağ koltuk açısından çekiliyodu sağlam rap parçalar çalıodu abi cooper ın fena gazına gelip iyide gidiyorlardı onu hatırlayan varmı?? Link falan atsa hatırlayan arkadaş.
Eklemişken arkadaşlar bunu eklememek olmaz. Son zamanların en b.ktan işi. İzleyenlerimiz vardır. Ne bir sosyal mesaj ne de iğne eleştiri.
https://www.youtube.com/watch?v=BN1exaDifwk
Bu arkadaşın kanalında var 2-3 video çoğu işe yaramazda arada 1-2 tanesi güzeldi.
Real Ultimate Near Miss - YouTube
Bu ıste ıyıden ıyı herzaman cıkıyor, gecen golf 5 lı bı eleman vardı altında cok tepkılı dıreksıyonlu arac varmıs gıbı mukemmel gırdı aralara..
Trafıkte çok ıyıyım demıyorum bu ıs gozu karalık ışi ama arabaya guvenıyoruz ordan kurtarırız bı vıdeo cekmek lazım artık![]()
Her konuda eski videolar konuşuluyor ama hiç göremedik şu efsane videolardan bi tane. Merak ediyorum ne olabilir ki diye![]()
Suayp o gif ne oyle direksiyon tepkisi ve tutunma muthis..
Makas Böyle Atılır! - YouTube buda başarılı bir makastır
https://www.youtube.com/watch?v=ZIY5Dlbnx6g
memlekette çeşit çok
Famil hasanov bu adamın ölüm kalım korkusu yok hem profesyonel dövüşçü hemde dublör ismini yazın aratın youtube da daha ne abuk subuk makas el freni vs videoları var fiat grande puntosu var hatta
Çok saçma sapan. Ayrıca semt içi bazen bende kızınca gazlıyorum ama böyle semt içinde karşı şeride doğru otobüs önüne doğru gazlamam için çarptığım zaman umursamayacağım basit bir araba olması lazım. Vursam yarın gidip bayiden yeni bir tane alabileceğim birşey olması lazım. Emek harcadığım veya bir değere sahip araçla yapılmaz.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)