4 225 ?
Bu adamın 2 3 kaçta bıtıyor merak ettim
Bu kadar uzun sanzımanda çok saçma geldi bana.
Printable View
Masallah onur sesine soluguna bakilirsa gidisine bakilirsa zimba gibi olmus 106 in :icon_tup:
Okan zaten bizim cocuk onu hergun tebrik ediyorum kendi cabalariyla imkanlariyla bsyler yapmaya calisio cok iyi yerlere geldi :icon_tup:
Ama hic tartismasaydiniz keske yarin oburgun yuz yuze bakcaksiniz uzuldum :/
Bu arada sanzuman konusu gecmis.
F7r 2-125 3-173 4-225 gibi bitiyor.bence cok yoruyor arabasini eminimki daha bsyler cikicaktir kisaltsa.
Nazar degmesin ikinizde araclarinizada ins en yakin zamanda tatliya baglanir hersey.
Valla kardesim okan ısrarla video istedi ben bunlardan başka bişi yok dedim ama anlatamadım çok uzattı bide sağda solda yok beni 3__5 boy geçmiş ole dio bu saatten sonra denemem zaten onunla dedim Buraya kadar gelmiş deneyelim de boş gitmesin ama yanlış yaptık..bizi resmen yalancı durumuna soktu al video burda gecmismi red 106 yi 5 boy
Okan buna ne diycek cok merak ediyorum hep ayni ya bi gizem yaratmaya calisiyor sanki gectigi video varda koyulmamis gibi:) ama yine görünen oki okan geride kalmis ve 106 hep gecmis tebrikler
keyifli bi deneme olmus :)
Masallah deneyen araclara
Tebrikler Onur kardesim.Su eksiklerini halletde bizde deniyelim sonucu merak ediyorum :)
maşallah araçlara.
red rol denemesini merakla bekliyorum :)
Okan beni geçemedi diyordu önceden. Şimdi kafa çıkarttım diyor.
106nın sese mest oldum yaw 4ten 5e atınca hele aman aman maşallah 41kere.