Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Masallah onur sesine soluguna bakilirsa gidisine bakilirsa zimba gibi olmus 106 in
Okan zaten bizim cocuk onu hergun tebrik ediyorum kendi cabalariyla imkanlariyla bsyler yapmaya calisio cok iyi yerlere geldi
Ama hic tartismasaydiniz keske yarin oburgun yuz yuze bakcaksiniz uzuldum :/
Bu arada sanzuman konusu gecmis.
F7r 2-125 3-173 4-225 gibi bitiyor.bence cok yoruyor arabasini eminimki daha bsyler cikicaktir kisaltsa.
Nazar degmesin ikinizde araclarinizada ins en yakin zamanda tatliya baglanir hersey.
İnstagram:
guven_arabacioglu
Valla kardesim okan ısrarla video istedi ben bunlardan başka bişi yok dedim ama anlatamadım çok uzattı bide sağda solda yok beni 3__5 boy geçmiş ole dio bu saatten sonra denemem zaten onunla dedim Buraya kadar gelmiş deneyelim de boş gitmesin ama yanlış yaptık..bizi resmen yalancı durumuna soktu al video burda gecmismi red 106 yi 5 boy
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Okan buna ne diycek cok merak ediyorum hep ayni ya bi gizem yaratmaya calisiyor sanki gectigi video varda koyulmamis gibiama yine görünen oki okan geride kalmis ve 106 hep gecmis tebrikler
Tebrikler Onur kardesim.Su eksiklerini halletde bizde deniyelim sonucu merak ediyorum![]()
ROLL 106
CRM PPR DR.ECU
maşallah araçlara.
red rol denemesini merakla bekliyorum![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Okan beni geçemedi diyordu önceden. Şimdi kafa çıkarttım diyor.
Schumi.Projects
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)