User Tag List

Sayfa 9/10 İlkİlk ... 78910 SonSon
188 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: magic!s red 106 & ssf7r

EFL_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlamadigim shift light yanmadan kesiciye girdi diyosunuz, bu araba debriyaja basinca gaz verirken shift lightin yandigi devire gelmiyormu ? Esmi geciyor o kismi ? Araba bostaykende yakar shift lighti ?
    Selcuk dunku rollcumusun sen araca bosta basip isigin yanma suresiyle kesiciye girme suresi 5. Viteste giderkenki yandiktan sonra kesiciye girme suresi aynimi? Hadi onu anlamadin diger denemelere bak aradaki kabak gibi farki gorursun isine gelmeyen anlamayabilir bu isten anlayan adamlar yazmis zaten neyin ne oldugunu 106 cida aciklama getiremedi artik kapanabilir muhabet hadi ii geceler

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlikta olsa yanar o isik ve gorulur bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanmasiyla kesiciye girmeei bir olmus ztn debriyaja basip gaza basmaktan farki yok allahtan shiftlight var yoksa onuda anlamicaz

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Onur maşallah, çok emek verdin karşılığını alıyorsun.

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EFL_39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanmasiyla kesiciye girmeei bir olmus ztn debriyaja basip gaza basmaktan farki yok allahtan shiftlight var yoksa onuda anlamicaz
    Abi konular karıştı egzoz hala 51 liik mi bilmiyorum ama madem bu kadar emek veriyorsun , yapılmayanı yapmaya çalışıyorsun çok güzel de en kısa zamanda şu egzozu büyütsen , şanzımanı kısaltsan yeni bir dbn alsan ve içten kamera ile denesen inanıyorum ki ne facete ne burada senin bir şey yazmana bile gerek kalmayacak. Zaten bu şanzımanla yürüyüşü bu ise , kısayla apayrı olur..
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardesim sonucta ne yaparsan bisiler alio araba uzerindekilerle suan boyle hergecen gun hizlandiriyoruz zaten ama onu yapcam bekliyim oyle denerim kafasi yok bende iste baskalari gibi her deneme yapmadigim arabayi yatirdigim gunu bosa bukdr is yaptik arabayi yatirioz gibi goruorum sabirsizim biraz

BEEPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşşallah red 106 ya . facebookta Dışardan cekilmiş videoyu yayınlayıp Okan geçti diyorlardı . Videoyu buraya attıgın iyi oldu.
    Egon Ağırlık Yapıyor Dostum ...

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu yazmiyim yazmyim diyorum ama
    yok video kestiniz biçtiniz dediniz yok alttan bastımda öne çıktım dediniz yok sökük değilim yok redin speci benden çok(çok dediğide bi kısası var ) yok egzozum pipi kadar bilmemne hepsi bitti şimdide bi denemede debriyaj yapmasınamı takıldınız. 5 denemenin bitanesinde öne çıkamıyosun hala konuşuyosun. erken basma sende tünelin kralı sende (adamın üstüne çıkıyosun senden kaçmakdan şeridinde gidemiyo adam) konuyu her açtığıma farklı mevzu dönüyo hepsinde okan ağlıyo madem eksiğin var deneme yada bahane üretme devamlı.

The_Doctor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara...
    Burak Karagöz

' BE ' 106 GTİ

fzs106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok video kestiniz biçtiniz dediniz yok alttan bastımda öne çıktım dediniz yok sökük değilim yok redin speci benden çok(çok dediğide bi kısası var ) yok egzozum pipi kadar bilmemne hepsi bitti şimdide bi denemede debriyaj yapmasınamı takıldınız. 5 denemenin bitanesinde öne çıkamıyosun hala konuşuyosun. erken basma sende tünelin kralı sende (adamın üstüne çıkıyosun senden kaçmakdan şeridinde gidemiyo adam) konuyu her açtığıma farklı mevzu dönüyo hepsinde okan ağlıyo madem eksiğin var deneme yada bahane üretme devamlı.
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Ne kingler gördük güle güle öldük...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BEEPower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşşallah red 106 ya . facebookta Dışardan cekilmiş videoyu yayınlayıp Okan geçti diyorlardı . Videoyu buraya attıgın iyi oldu.
    Onlar sadece kendilerini kandiriyolar
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    harbiden yazmamakla iyi ediyomuşsun yazıpta rengini belli etme bari

video kestiniz biçtiniz dedik evet çünkü kesildi ve bu video gizlendi nedenmi hem debriyaj olayınız çıkmasın diye hemde geçildiği çıkmasın ortaya diye hala kimin önde olduğunu göremediğiniz debriyaj olayı olan videoda net kimin önde olduğu görüldü zaten burda 106 önde diyen adam gitsin gözlük alsın bide yarım boy önümde başlıyor

dediğin gibi burdada öne çıkamıyorum ben zaten hep gerideyim fanatiklik yapında bu kadarda körü körüne yapmayın be kardeşim al sana video burda red mi ss mi önde ?
    https://www.facebook.com/photo.php?v=433762726768395

şok şok şok 3 saniyede 5. vites bitiren yılan gibi 106 alın size reklam

sen kendin dedin specler aynı biliyorum diye bende ona istinaden red in fazlası var dedim şimdi ortada bi şey yokkken bahane gibi söylediğimizi uydurman renginin başka bir açısı maşallah

kalkıp bide utanmadan erken bastın tünel yaptın bahaneleri başladı üstteki videoda erken bastın rüzgar yaptın diyen adamın rollden anlayıp anlamadğından şüphe ederim ben olmayan şeyi uydurmakta üstünüze yok debriyaja gelincede bir debriyaj yapmış çokmu deniyor yahu yuh artık oha ne diyimki ben bu cümlene senin adamı nüfusunada alsaydın kemalcim

Tarafsız olan insanlar gerekli şeyleri yazmışlar zaten siz kendinizi kandırmaya devam edin red hep öndeymişte ss hiç kafa bile çıkaramamışta he cnm he görünen köy kılavuz istemio açıklama yapmanıza gerek yok bırakın videoyu izleyenler olan bitene karar versin

iskbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 gti daki kısa 4 vites galiba ) 5 yok tamam bu kadarda kısaltılmazki kardeşim ya .. şaka bi yana bırakın kardeşim tartışmayı. 2 aracda güzel.. mermi gibi gidiolar.. 106 da geçmiş.. megane da sonda geçmiş gti i.. ikiside kafa burun gdylar.. bugün sen geçersin yarın geçilirsin ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EFL_39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    harbiden yazmamakla iyi ediyomuşsun yazıpta rengini belli etme bari

video kestiniz biçtiniz dedik evet çünkü kesildi ve bu video gizlendi nedenmi hem debriyaj olayınız çıkmasın diye hemde geçildiği çıkmasın ortaya diye hala kimin önde olduğunu göremediğiniz debriyaj olayı olan videoda net kimin önde olduğu görüldü zaten burda 106 önde diyen adam gitsin gözlük alsın bide yarım boy önümde başlıyor

dediğin gibi burdada öne çıkamıyorum ben zaten hep gerideyim fanatiklik yapında bu kadarda körü körüne yapmayın be kardeşim al sana video burda red mi ss mi önde ?
    https://www.facebook.com/photo.php?v=433762726768395

şok şok şok 3 saniyede 5. vites bitiren yılan gibi 106 alın size reklam

sen kendin dedin specler aynı biliyorum diye bende ona istinaden red in fazlası var dedim şimdi ortada bi şey yokkken bahane gibi söylediğimizi uydurman renginin başka bir açısı maşallah

kalkıp bide utanmadan erken bastın tünel yaptın bahaneleri başladı üstteki videoda erken bastın rüzgar yaptın diyen adamın rollden anlayıp anlamadğından şüphe ederim ben olmayan şeyi uydurmakta üstünüze yok debriyaja gelincede bir debriyaj yapmış çokmu deniyor yahu yuh artık oha ne diyimki ben bu cümlene senin adamı nüfusunada alsaydın kemalcim

Tarafsız olan insanlar gerekli şeyleri yazmışlar zaten siz kendinizi kandırmaya devam edin red hep öndeymişte ss hiç kafa bile çıkaramamışta he cnm he görünen köy kılavuz istemio açıklama yapmanıza gerek yok bırakın videoyu izleyenler olan bitene karar versin
    Ulan anlamiorum hala geçtim die kendini yirtiyosun Gorenje deck ki beni 5 boy geçtin hala gülüyorum zaten kendi üyeliğinden bile yazamiosun başkasının üyeliğinden yaziosun sen sadece bi yere kitenmiş yaziosun peki öbür denemeler için ne diceksin ben seni kendi devrimde ayiriyorum senin devrinde de hep öndeym bikere yarım boy önde oldun ben red 106 yi geçtim die yirtiyosun kendini yazık yazık aciyorum sana
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fzs106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ulan anlamiorum hala geçtim die kendini yirtiyosun Gorenje deck ki beni 5 boy geçtin hala gülüyorum zaten kendi üyeliğinden bile yazamiosun başkasının üyeliğinden yaziosun sen sadece bi yere kitenmiş yaziosun peki öbür denemeler için ne diceksin ben seni kendi devrimde ayiriyorum senin devrinde de hep öndeym bikere yarım boy önde oldun ben red 106 yi geçtim die yirtiyosun kendini yazık yazık aciyorum sana

noldu ilk kesip attığın videoları koyup bana kafa bile çıkaramıyor diye yırtınıyordun?
    Şimdi orjin video geldi şimdide yarım boy geçtin ama diğerlerinde kıl oldu yün oldu kıvırmaya başladın o geçildiğin denemedede yaptığın debriyajda kendine kapak oldu okadar korkuyorsunki fark yemekten debriyaja basıp araba bitti buraya kadar gidiyor numarası yapacak kadar düşmüşsün bizde yedik dimi sana debriyajlı rollinglerinle bol geçilmeler hadi cnm

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okan amma uzattin amk.

Son denemede birakmamis adam 5 de shift yanana kadar basmis. Orda saplasaydin 3-4 boy o zaman.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah güzel yürümüş 106

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    çok ilginç bir cirkeflik versiyonusun valla.

temcit pilavı gibi debriyajda debriyaj. adam basmıs basmadım demiyoki

31 saniyelik video yerine, 1:25 deki kısmı kesip koysana batı atassehirde rahat edebilicenmi ozamn .

bozuk saat bile günde 2 kere dogruyu gosterir.
    oda sensin altı üstü 1 denemede gecisin onada memleket boyu imajı yaratıyosun altı üstü camurluk boyu gecmissin. bir tanesinde vites kacırılması. onde oldugun video yok. ayrıca erken basmanı ve tünel cabalarını görmezden gelelim hadi..
    yada benim gibi gören ve yazan tüm seyredenlerin göz bilmemnereye bakıyor..
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Berkan;74dednç bir cirkeflik versiyonusun valla.

temcit pilavı gibi debriyajda debriyaj. adam basmıs basmadım demiyoki

31 saniyelik video yerine, 1:25 deki kısmı kesip koysana batı atassehirde rahat edebilicenmi ozamn .

bozuk saat bile günde 2 kere dogruyu gosterir.
    oda sensin altı üstü 1 denemede gecisin onada memleket boyu imajı yaratıyosun altı üstü camurluk boyu gecmissin. bir tanesinde vites kacırılması. onde oldugun video yok. ayrıca erken basmanı ve tünel cabalarını görmezden gelelim hadi..
    yada benim gibi gören ve yazan tüm seyredenlerin göz bilmemnereye bakıyor..[/QUOTE]

Kardesim okan takmış at gözlüğü nu gözüne dümdüz gidio görende dicek red 106 yi boy boy geçmiş bi insanın karakteri bozuk ise o insana laf anlatamazsin Ben artık onun dediklerini tiye almıyorum valla
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)