Maşallah Araçlara Az çok belliydi.
Printable View
Maşallah Araçlara Az çok belliydi.
Valla helal olsun her iki tarafada o kadar hir gur yazismadan sonra efendi gibi cikip denemissiniz. Acikcasi 106 nin speclerini gordugumde onde olacagini dusunuyordum ama oyle olmamis sanirim. Okan sanada soyle 5. vitesi 240-250 gibi bitecek bi sanziman olsa 10 numara olacak. Cumhur o konuda bisiler yapti sanirim RS e istersen bir gorus.
çok saol abi bu arada bana sadece 5 değil komple kısalması lazım oranlar acayip uzun 2-125 3-175 4-225 5-sonu belli değil 260 ları geçti bi kere top speed denedik daha 7000 devirlerdeydi :)
Cumhur 14/63 koydu bakalım aracının rodajı bitsin gazlamaya başlasın baktım sorunsuz gazlıyor dayıcam bende hemen bi reno 11 den alıp :D
Masallah deneyen araclara,guzel geceydi.
öncelikle iki tarafıda tebrik ederim güzel deneme olmuş.maşallah ss'e şu şanzımanı halledersen olaylar çok değişir :) bunu bir 106 cı olarak soyluyorum :)
şok! şok! şok!
SS F7R- Okan Tüfek Rol sonrası gişelerde Arkasında fiber temizlik bezi ile kameralarımıza yakalandı. :D:D
fakirliğin gözü kör olsun abi napalım.. :D
http://i.hizliresim.com/P30nnQ.jpg
http://i.hizliresim.com/O20VV5.jpg
Ne demek kardeşim her zaman, feda olsun :D:D
güzel deneme olms
Elinize ayaginiza kesenize bereket, okan harbi arabaci adamsin be kardesim :)
Aynen abi kışkırtmayın işte. Koca koca tebrikler deneyenlere. Helal olsun.
Evet beklenen deneme:) masallah iki aracada denemeler cok guzel olmus ozellikle deneme sonrasinda polemiklerin olmamasi harika.f7r 215 -220 araliginda gecmeye basliyor senin vites-km/h oranlarina bakilirsa.oda cok normal zaten 106 nin sanzumani kisa okadar cevirebiliyor.f7r kendini zaten kanitlamis bi arac yapilmayani yaptin okan her zaman tebrik etmisimdir ozellikle yine ediyorum emege saygi:icon_tup: Hikmet abim senide tebrik ederim Kop bence dahada hizlanir ayarla drag tan bir anda roll moduna donuldu cunku.Kazasiz belasiz:)
Okan daha ne garip arabalar yapcan merak ediyorum 2 aracda maşallah :D
Mertserhanözturk sakin ol kadam senin efendiligin herkes tarafindan bilinir bozma cekerim kulaklarini :D
benim jant lastik oaranı orjinalden dar olduğundan km sayacı %13 civarı hatalı gösteriyor o vites atışları seni yanıltmasın o yüzden aslında biz hiç bir denemede 210 u bile geçmedik ztn dediğim gibi 180-190 lardan sonra açılmaya başlıyorum ama oralarda bıraktı genelde 106 olsun sorun değil zevk aldık sonuçta maşallah 106 da yabana atılcak cinsten bir araç değil dragtaki başarısı da boşa değil belli :icon_tup:
Masallah 2 aracada
Maşallah araçlara. Emeklere :)
Maşallah araçlara ağız tadıyla güzel denemeler olmuş, o kadar gürültüden sonra bu denli güzel deneme ve yorumların olması sevindirici.Her iki araç içinde maşallah tekrardan emeğe saygı :icon_tup:
Okan tebrik ederim kardeşim...Sana aylardır söylüyorum şu kısa ayna mahrutiyi tak,şanzımanın çok uzun diye.Sonunda dinleyeceksin sanırım beni yada ben sana bi maxi megane dogbox'ı vericem
Nerdeyse her 106'da kısa ve sende kısa takarsan daha da delip geçeceksin emin ol ki..
Bu arada kop'un eski havasından eser yok.Kesinlikle yapılan ayarda sıkıntı var bence. Zaten Ankara'nın rakımında 197 hp çıkaran bir araba izmir'e gelince 183 hp çıkarıyorsa ayrıca tebrik etmek gerekiyor bunu nasıl başardınız diye.
O araçta Sequential ateşleme ve pt 52 vardı. Wasted&Spark'a ne diye çevrildiki bir kere. Ayrıca piston sıkıştırması da yükseltildi ama bi pt53 takacak kadar olmadı bu yükseltim. Ne gerek vardı.. Ankarada'ki orjinal kop'un çok daha başarılı olcağını düşünüyorum hala...
valla abi haklısında şak diyede bulup takılmıo biliosun şanzıman işi çok kıl bi iş ama muayene olayından sonra o işe bi yoğunlaşacam
kop 106 ya gelince benim bildiğim 190hp miş azını çoğunu bilmiyorum ankaradaki halinin üstüne güzel parçalar takılmış ama dediğin gibi birbiriyle uyumuda önemli tabi bana göre şuanda NG 106 dışında istanbuldaki hızlı 106 lardan bi iki tık daha hızlı kop 106 çoğuyla denediğim için tahmin edebiliyorum kop koltuklarıyla döşemeleriyle falan takılı denedi birde istediğim devirdede denedi benle istanbuldakiler teneke gibi gelip alttan bastırıp deniyordu sürekli ve öyle olmasına rağmen sonuçlar onlarlada aynı şekilde oldu hemen hemen denemeler zaten bence kop şuan gayet iyi hafifletirse tehlike olur hızlı 106 lar için :icon_tup:
Zaten o ayna m.'yi her usta takamaz f7r'a okan.Gerkeçten ince ayar isteyen bir iş,ama yaptırmalısın illaki..
Evet yanlış yazmışım 188 hp çıkarmış izmirde.. Ama o arabaya Ankara setup'ından extra olarak sadece pt53 takıldı ve yanlış bir seçimdi bence.Ayrıca yazdığım gibi ateşleme sistemide yanlış seçim..Alındığında sadece üzerindeki aem 4'e güzel bir ayar yapılsa yeterliydi kop için.Çok yanlış işler yapıldı bence...
Arabalarınıza keyif için binlerce lira harcayıp, kuralların çoğunu çiğneyip gazladığınız otoyol için verilecek max. 5 tl bu kadar mı zor geliyor merak ettim.
. ozan. sen. bence yapamadığın araba hakkında konuş senelerdir girmediği garaj kalmadı. bu arada kop izmire geldiğinden cok cok hızlı sizin burda ayır edemediniz denediz 106 tılar aşırı sökük kop takılı. isterseniz birde komple boşaltalım ne oluyo bi bakalım megan iyi gidyo maşallah kop eski hali 196 hp ise bizim buraya geldiğinde 170 hp lik saxo la denedimizde gecemedi. burda o güzel ceneni yorcana senelerdir var edemediğin her garaja arabanı sokup alamadığın sonuçlara bak bi istersen sonra da akıl vercene arkadası tebrik et
Hemen nasılda setup olmamış yok eskisi daha iyiydi gibi yorumlar yapılıyor ben daha proje yapılan arabanın rodajı bittikten snra 4\4 lük gazladığını görmedim illaki eksikler çıkıyor bence dün kop komple takılı olmasına rağmen çok güZel yürüdü ha sizin okanın arabasının nasıl gittiğinden haberinz yoksa bişey diyemem ön yargılı olmayalım hemen...
Kimsenin arabasına, emeğine, parasına *** atmayın :icon_tup:
benim sayfalar önce demek istediklerimi saolsun ozan daha ayrıntılıca yazmış
1- 170lik saxo gectiyse bu araç nası ankaradan gittiği haliyle izmirde 1. oldu onu merak ettim
2-aemden iyi anlayan mesela özgün mesela eski ayarlarını yapan utku selamoğlu gibi biri mıncıklasaydı egzantirigi degismenizede cok gerek kalmazdı
3- o araç baştan başa söküktü zaten 2008 draglarda diskalifiyede edildi hatta hatırlayan vardır, 710 kg geldigi için 800 gelmesi gerekirken :) orjinal bir 106 gibi bastan basa toplandıysa vidasına kadar helal olsun cok ümitsiz duruyodu cünkü
kop u aldımızda ayar ve sayre bir şey yoktu bilmediniz için yorum yapmak istemiyom hikmet araç sahibi yazar gerekeni ankarada cok iddalı dı diyosunuz geçmişe dair rolling video su ? nerde senlerdir hızlı. arabanın motorunu biz söktük ne oldunu cok ii gördük ayar ve sayre aldımız günden beri kendimiz yapıyoz her hangi bi tanınmış yazılım cı deyil. !! eksik yada fazla. araç drg için. yapıldığından borazan boyları cok kısa üstlerde istediğ havayı kesinlikle almıyo okan arkadaşımız da araçta sökük bi yer olursa basmam dedi ! okan bu 52 li arabalar kop gibi takılı olsa. denemelerin sonucu ne olur ? ordan atıp tutuyonuz. takın. megan böyle kalsın bi basın görelim !
Yahu alınan servisin karşılığının ödenmesini değil de, alınan hizmetin karşılığının ödenmemesi hakkında soru sordum. Ayrıca sorum da size değildi. Üzerinize alınıp cevap vermeniz ilginç olmuş. Siz de demişsiniz, diğerlerinin yok yere ödediklerini.
Benim anlamadığım binlerce lira verilip araçlarını yapan kişilerin, gişeye verilecek 3-5 tl'den kaçmaları idi. Bu kadar basit. Karayolları genel müdürlüğünde muhasebeci falan değilim yani, bi denge oluşturmam gerekmiyor.
Kop 52 li bi araba ile ayni esitlikle soksun denesin bence arada bi fark olmaz eskisini yenisini bilmem suan biraz daha hizli olmasi lazimdi parca listesine gore bu isler kolay isler degil ayar itb boyu sıkıstırma fln filan ince hesaplar zaten herkez yapabilse tum araclar esit gider benim sahsi görüsüm kop un ufak dokunuslara ihtiyaci var
Ztn okani konusmaya gerek yok tum 106 lari geciyo ya alltan üstten heryerden hizli:)