Arkadaşım madem karayollarında muhasebeci değilsin böyle bir şey sorarak ortalığı germeye gerek var mı? Bence yok buradaki konun amacı akşam yapılan ve keyif alınan organizasyon. Onun hakkındaki yorumları alalım.
Printable View
ben neyin noldugnu biliyorum. ferah ol yaz istedigni senden fazlasınıda biliyorumdur hatta
aracın videolarını bana değil onu eski sahibine Onur'a sorucan
biz derken ? söken ve ayar yapan ?
boşuna tanınmıs adamlar degil onlar bosuna demedim orda işten anlayan biri yaparsa diye kendi iyiligniz için dedim. yoksa getir bende yapim sende yaparsın
neyi gördünüz sökülünce anlatında bilelim bari ne yanlıs olmuş bidaha yapmaz kimse .
ben okan basar yada basmaz demiyorum yada sormadım sana dikkat edersen. orjinal hiç bir tarafı sökülmemiş 106 ile aynı derecede toplandımı pardon toplanabildimi diyorum
Ozanın yüzünü görsem tanımam etmem kim oldugnu bilmem :) 2005 den beri burdayım sadeece forumdan biliyorum. tek ortak yanımızda şu konuda sordugmuz soruların aynı olması...
basit sorular sordum surda altı üstü sordugum soruların cevabımı ozanın f7r ına bakmasıylamı gerçekleşcek.
tabi lafı geçiştirip durucaksan ayrı yada cevap vermiceksen söle
haklısın acaba oldumu benim kimseye bişey sormaya ihtiyacım yok çok şükür neyi diyosun ilk olarak eksantirk kepleri farklı olan silindir kapağı sonra taşlanmış biyel kolları not sıkarken kol civataları taşlandığı için. koldan sıyrılıp geldi dökülen kol yatak veya dönen sekman. ? veya kilide geçirilen ayna. bağlı olmayan map bağlı olmayan. nag. veya bağlı olmayan km aklıma gelen sıkınca oil tankı doldurdunu da belirteyim onur abi yeterince masraf etmiş
Kardeşim, Adamlar Rol yapmış teknik şeylerden konuşuyorlar, Birbirlerini tebrik ediyorlar, ne kadar güzel huzur içinde bir deneme olmuş.
Bana senin takıldığın konu alınma ama saçma geldi.
"Ne dedim bu nasıl 106, megane coupe, böylesini ben de koşarak geçerim mi dedim?"
şu yorumu yapsaydın valla daha iyiydi. :)
Kardeşim bu adam ogs sini evde unutmuş olamaz mı? ne yapsın ceza mı yesin?
Neyse uzatmayalım.;)
Arkadaşım bi gecede sırf denemek için kaç lira benzin yakıoz biz 5 tl nin hesabını yapacak adammıyız makara olsun diye bana sorularak koyuldu o resimde zaten ogs diğer dizel aracımda kaldığı için deneme muhabetine yola çıkarken unutmuşuz her araçtada birer tane ogs hgs var napayım şimdi unuttum diye 100 lira cezamı yiyim hgs ye kayıtlı değil plaka ogs var öyle olsa zaten gizlemezdik zevk olsun diye yapmadık yani bence uzatma bu saçma muhabeti böyle bir deneme konusunda :icon_tup:
Onurun 2-3 belki 4 sne once taktığı kilitten omp baskıdan aemden zaten yapcagını yaptı masraf olarak yeterince. sonra bıraktı duruyodu kenarda dogru dürüst kontak basmadı bile.
ozaman nedeiyim araba bozuk gitmeye 1. olmaya programlıymış. siz yapıp düzeltince yavaşlamış kader kısmet rakım
Arkadaşlar yaw atışmaya burdan araba kıyaslamaya gerek yok ben zaten gerekeni söyledim.
Nerdeyse Türkiyenin bütün hızlı 106 larıyla denedim gereken kıyaslamayıda yaptım kop u diğer 106 larla videoya göre kıyaslıyorsanız şunu unutmayın NG hariç diğer 106 lar benle teneke gibi bastı KOP benim isteğim üzerine eşit sökerek denedi benimle o konudada kendisini ayrıca tebrik ederim ben kendi görüşümü hepsiyle deneyen biri olarak (hepsiyle 70-75 civarı bastığım denemeleri kıyas alarak) geçen sayfada yazdım NG den sonra en hızlı 106 bana göre strokersız 1.6 olarakta şuanda en hızlısı diyebilirim. Başka hafifletilmiş yeri varmı onu bilemem ben gece üstünkör baktım adam döşemeleri ve koltukları takmıştı sadece arka bagajı fiber geldi ondanda haberimiz vardı zaten gerisini bilmem maşallah araçlara Trakyadada böyle bir 106 olması ayrıca gurur verici ama Türkiye'nin en hızlı 106 ları bence bir gece toplanıp sıksınlar sonuçları görelim güzel bir gece olur bende cam car olurum ahahahah :D:D
Arkadaş sen kimsin???
Ankara rakımında 197 hp çıkaran arabayı biz gördük.Ankaradan aldığım şeklini en iyi ben bilirim.dünya kadar sorununu çözdük.İçinden çıkanları saymayayım istersen.Miğden bulanmasın.
Arabaya gelince evet eksiklerimiz var fakat araba yakıtlı ayarda yakıt bulamadığımız için yakıtsız bastık ve araç 11.5 afrlerdeydi dün gece.Egt yi vs vs yi az çok biliyorsan neden geride kaldığını anlayabilmişsindir umarım...
Aslan ben ne fanatiklik yaparım ne de kimseye haksızlık. Ne ise o. Ama sen o akdar çok konuşuyorsun ki insanları bıktırıyorsun, haklıyken haksız duruma düşüyorsun.
Geçilirsen oturup keyfini çıkaracaksın ama sakın olmayı öğrenmek lazım ***** meyva veren ağaç taşlanır. Aynı şekilde geçilirsende tebrik edip susacaksın. Uzatmaya neden geçildiğini açıklamaya gerek yok, sen biliyorsan sebebini sana yeter. Yok eğer sana haksızlık yapılıyorsa gene bırak insanlar zaten senin hakkını sana verirler.
Senin en büyük hatan fazla heyecanlısın, geçilirsen eğer günlerce sayfalarca açıklama yapıyrosun lan bi sus geçildin işte bişey olmaz, aynı şekilde eğer geçersende illa istiyosunki karşı taraf gelip abi sen büyüksün desin. Tebrik eden olur, etmeyen olur, iftira atan olur, bahane bulan oluryani olur allah olur lan biz neler neler gördük.
O yüzden az biraz sakin ol zaten gören görüyor senin neler yaptığını :icon_tup:
Az bekle ben sana bi şaka yapıcam zaten :cool:
Okan ayağına sağlık kardeşim aracın da çok güzel yürüyor..Maşşallah.:icon_tup:
Gece güzel deneme oldu.İkimizinde sorunları vardı.Senin Scoop koptu.
Benim AFR,avans orda bozuntuya vermedim fakat EGT olayını az çok sende farkettin.Arabam yakıtlı ayarda yakıtsız bastım.AFR çok zengindeydi ve avans yüksek geldi.Sırf sözümüzü yemeyelim dostane bir deneme yapalım diye geldik.
İki aracada maşşallah.Araç hakkında kötü yorum yapan arkadaşlar bir ince ayardan sonra denemelere tam gaz devam :icon_tup:
Sorun yok Hikmet istediğin her zaman aracını görmek için yaptığın değişikliklerden sonra gelip deneyebilirsin aracımla bir telefonun yeter elimden geldiğince yürümesi içinde yardımcı olurum :icon_tup:
Ben zaten gerekeni gördüm aracın çok iyi yürüyor istanbuldaki 106 lar gibi sökersen zaten olacağı az çok söyledim ben kıyas olarak hepinizle denediğimden diğer yorumlara aldırmana gerek yok :icon_tup:
ayağınıza sağlık cok konuşan arkadaşlar araçlarınızı takın bide öyle deneyin ondan sonra olup olmadığı hakkında yorum yapın bi 106 sökülünce ne kadar gittiğini herkez biliyo bu arada ozann. okana akıl vercene danış bence maşallah iyi gidiyo senin fr 7 izmir seferisarda biliyon kısa mısa da vardı sende.hatırla o günleri. maşallah her iki aracada tebrikler sorunsuz tartışmasız bi deneme olmuş
[QUOTE=Throttle;7460188]eyvallah saol kanka :D
Okan hani sen bu hayal aleminde 106 lari gectigini saniyorsun ya neyse gecmis ol sikinti yok hic biri benim arabam degil sadece anlamadigim 2 sey var
Teneke 106 dan kastin ne?
Seninde taban halin sökük 106 ninda 12kg
Seninde arka koltuk fln filan sökük 106 ninda 13kg olmasi lazim tam emin degilim
106 nin teneke tabirinde oldugunu gösteren sana gore fiber bagajmi? Oda 15 kg
Senden tek farki sokukluk olarak bagaj hatta red106 nin bagajida üstündeydi yanlismi hatirliyorum? Neyse
2ciside su 2 tane 1.6 106 ile denedin ikisi ilede en az 5 deneme yaptin sadece 1 denemede one ciktin oda erken bastigin icin nasil gecmis oluyorsun onu hala anlamiyorum 106 nin devri 106 nin devri diye tutturdun sanki bu adamlar 50 de basiyor:) he birde söyle birsey var hafi erken basmadin gectin fln filan 5 inden 1 inde gectigin zaman o 1 deneme diger denemeleri silip atiyormu ne oluyor?
arkadaşım cevaplarını sırasıyla vereyim
1-izmirde ülkü yarış pistinde KOP42 bir abimizin arabasıyla 400mt yarıştı 2sinide aldı.başkada yarışacak setupında ogün araba yoktu.olay bu kadar basit.
Ayrıca Aydan abinin yaptığı arabalarla yaptığınız aynı setuplı veya bir üst setuplı arabanız varsa ahada meydan.Deneyin görelim.
2-emeği geçen ustaların ellerine sağlık ama elimizi attığımız her yer elimizde kaldı.arabada olan biten herşeyi yazarak miğde bulandırmak istemiyorum.Eksantrikleri de üzerinden çıkan bozuk olduğu için değiştirdik.Hem rol hem drag koşturmak için bu tercihi yaptık.
3-aracın birçok parçasını eski sahibi saolsun verdi.Bizimde Drag Servis(Erdem) ve Ceyhun Balkaya gibi değerli dostlarımız var.Allah'a şükür herşeyini tamamladık.
Maşallah iki araca da az çok belliydi ikisininde böyle yürüyeceği zevkli bi gece olmuş belli
1-cok denemek istiyosan bir ton 106 var istanbulda burnunun dibi. benim oyle bir derdim olmadı.
o arabayı aydan abinmi yaptı seneler boyunca. var olanın degistirip iki mıncıklıadı. onuda neden halen yaptı anlamadım
2- bozuk dedigin egzantirik üstündeki delikse ozellikle oyle yapıldıgnı bildigni düşünüyorm...
3-e bukadar kotuydu madem piyasada 106mı kalmadı yada zorlamı sattılar sana kopu aldında bir araba masraf ettin
Ne halısından ne tabanından bahsedion ya benim taban halımmı sökükmüş ben koltuk stepne harici araçtan iğne sökmedim be sen neyin kafasındasın bilip bilmeden sallayıp duruyosun ha siz söküonuz o doğruda herkes sizmi ? Kendi elinde aracın içini video çektin git iyi bak bakalım koltuk stepneden başka ne sökükmüş arabada ?
Selçuk bi adam gibi tebrik et bikerede yaw emeğe saygın olsun sizden hızlısını görünce şu saldırma huyundan vazgeç niyeyse her konuda bir sen muhalefetsin nereye yazsak illa birşeyler yazacan rahat duramıyon çünkü hazmedemiosun gerçekleri..
Bi kere şunu kafana sok benim aracım 2 de 50 den bastırılacak bir şanzımanada egzantriğede ağırlığada sahip değil bu yüzden ben bu hızdan kıçı başı sökülmüş bir 106 ile basınca önümde 180-190a kadar önde gitti diye kendimi geçildi saymam bunu o kafana sok sen nasıl 1 kere benim devrimde basılınca geçilen 106 lar için 1 kere geçtin sen geçtinmi oldu diosan 20 kere 50 den roll yapsakta ben o rollü baz almıyorum almıcamda kardeşim zaten utanmıyorsan 5. vites 50 dende basalım kabul 30 boy geçersiniz 13/59 unuzla ne farkı var yine önümde gitmiş olursun onada geçtim dersin dimi ? aynı muhabet çünkü aracımın gideri bu değil bunu herkes gördü al kop sahibi hikmete sor 40 tan bile bastık adam fırladı direk önüme hemde sizin gibi sökmediği halde biliyordumda fırlayacağını zaten söz verdim yine bastım ama en azından üstte bastıklarımızı geçildiklerini sizin gibi inkar etmediler ama 70 lerde basınca denk başlıyoruz viteslerimizde gayet tutuyor nedense size gelince 70 diyince üst devir oluyor 9000 devir dönen aracınız sanki bu 106 90 da kesiciye giriyormuş ayağı yapıyorsunuz neden geçemiyorsunuz çünkü (Ng yi bu söyledikleri dışında tutuyorum ztn onda hiç bir zaman muhalefet olmadım mami abi istenilen devirde istediği gibi bastırıyordu zaten) altınızda typer olunca hangi 106 ile 50 den bastınız hayatınızda çünkü bazı şeyleri hazmedemessiniz laltınızda 106 varken hangi typer s2000 sökük olduğunuzun göre göre 2 de 50 den basıp videosunu teche attırdı ? İnsanları aptal yerine koymayın ben nerde hata yaptım bilionmu sizin gibi olmadık nereye çekerseniz ordan bastık diye !
ha bahanemi istiosun ne sizdekiler gibi ayarlı kasnağım , kısa şanzımanlarım ,ne yay şapka isticek kadar hard bir egzantriğim, ne fiberim kesik kaportam nede koyacak bir yakıtım var sonra kalkıp bana eşitlikten bahsetmeyin ! Eşit olursak noktalı virgül olursunuz arkamda zaten bunu adın gibi biliyorsun
İnsanlar burdan yazmasada facebooktan diğer yerlerden gelen yorumlar bana yeter neyin ne olduğunu biliyor insanlar kavrıyorlar zaten o yüzden sen istersen uzaya çıktık de ne fayda :icon_tup:
Buda selçuğun neresi sökük ki dediği araba maşallah orjinal fabrikadan çıktığı gibi arabayı ayakta tutan bantlar sağolsun bantsız yeri yok çünkü
sonra 2 de 50 den bastık önde gittik aferim size biraz daha sökün bu olmamış tam teneketuning.com ön camın direğindeki plastiği bile sökmüş hala bagaj farkından bahsedio :)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...76906194_n.jpg
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...10655078_n.jpg
Megane adalet dağıtmış :D
Burada Okan arkadaşımız çok çok haklı. 106 ları sadece sac aksam kalacak kadar söküp bir vidası sökülmemiş typerları oda 60-220 ye kadar geçtiğinizde geçtik diyorsunuz. Hatırlatırım ki bir ara Typerını 106lar kadar söken bir arkadaş vardı SKN typer acaba kaç 106 geçti onu onun specleride sadece kapakta yapılan işlerdi yanılmıyorsam.
Sus S2000 i herkes biliyor.
NG gibi arabasını takılı denesin cogu 106lar, video da seyrettiklerimizden çok farklı olur sonuçlar.
Hikmet sen geçen gün bana "sen izmirdeki manken ozan değilmisin kardeşim" dedin daha yeni,bugün kimsin diye soruyorsun.Kendinden emin ol önce bi.Arabana laf eden yok.Çok daha iyi yürümesi lazım diyorum o setupla,iyi oku.Kop'a Ankara'da çok bindim,çünkü Onur yakınım.Senin arabayı satın alırken hanımınla binip,aşırı beğenmene kadar detay biliyorum.O arabanın içinde ne setup vardı önceden onu da biliyorum.
Sana kısaca demek istediğim arabanın çok çok daha iyi yürümesi lazım,biyerde yanlışlıklar var diyorum..
Ceyhun sanada gelince,
Konuşmanın seviyesini düşürme.Ne alakası var konunun benim arabayla.106'da eksikler var daha iyi yürümesi lazım yazıyor dikkat edersen.Düzgün oku.
Sen hayatında Kit car 'mı yaptın konuşuyorsun? Yada hiç kit car '*** bindin sanki.
Boşa ahkam kesme burda.iki piston,egzantrik takmaya benzemez bu işler.
Ayrıca Berkan isimli arkadaşı da tanımıyorum...
eywww anlayan anlıyor zaten eskisi gibi değil piyasa yemiyor yani bunları :icon_tup:
Şeytan diyor sök bunlar gibi baştan aşşa tenekeye çevir arabayı arabalıktan çıkar sonra git ver 10 boy ayarı ee sonra değecekmi arabayada kendimede yaptığım eziyete olacaklar zaten belli !