User Tag List

Sayfa 6/11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
196 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Ss f7r - kop 106 gtİ

Throttle
    Misafir
    Alıntı hikmetcubukcu01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okan ayağına sağlık kardeşim aracın da çok güzel yürüyor..Maşşallah.
    Gece güzel deneme oldu.İkimizinde sorunları vardı.Senin Scoop koptu.
    Benim AFR,avans orda bozuntuya vermedim fakat EGT olayını az çok sende farkettin.Arabam yakıtlı ayarda yakıtsız bastım.AFR çok zengindeydi ve avans yüksek geldi.Sırf sözümüzü yemeyelim dostane bir deneme yapalım diye geldik.
    İki aracada maşşallah.Araç hakkında kötü yorum yapan arkadaşlar bir ince ayardan sonra denemelere tam gaz devam
    Sorun yok Hikmet istediğin her zaman aracını görmek için yaptığın değişikliklerden sonra gelip deneyebilirsin aracımla bir telefonun yeter elimden geldiğince yürümesi içinde yardımcı olurum

Ben zaten gerekeni gördüm aracın çok iyi yürüyor istanbuldaki 106 lar gibi sökersen zaten olacağı az çok söyledim ben kıyas olarak hepinizle denediğimden diğer yorumlara aldırmana gerek yok

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okan ayağına sağlık kardeşim aracın da çok güzel yürüyor..Maşşallah.
    Gece güzel deneme oldu.İkimizinde sorunları vardı.Senin Scoop koptu.
    Benim AFR,avans orda bozuntuya vermedim fakat EGT olayını az çok sende farkettin.Arabam yakıtlı ayarda yakıtsız bastım.AFR çok zengindeydi ve avans yüksek geldi.Sırf sözümüzü yemeyelim dostane bir deneme yapalım diye geldik.
    İki aracada maşşallah.Araç hakkında kötü yorum yapan arkadaşlar bir ince ayardan sonra denemelere tam gaz devam
    Alıntı Throttle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorun yok Hikmet istediğin her zaman aracını görmek için yaptığın değişikliklerden sonra gelip deneyebilirsin aracımla bir telefonun yeter elimden geldiğince yürümesi içinde yardımcı olurum

Ben zaten gerekeni gördüm aracın çok iyi yürüyor istanbuldaki 106 lar gibi sökersen zaten olacağı az çok söyledim ben kıyas olarak hepinizle denediğimden diğer yorumlara aldırmana gerek yok

Gözlerim yaşardı
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz .
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +35 doktorunki kısmı parasaldır doktor tripod değil reklam olmasın

hikmetcubukcu01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 35 SU 607 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kop u aldımızda ayar ve sayre bir şey yoktu bilmediniz için yorum yapmak istemiyom hikmet araç sahibi yazar gerekeni ankarada cok iddalı dı diyosunuz geçmişe dair rolling video su ? nerde senlerdir hızlı. arabanın motorunu biz söktük ne oldunu cok ii gördük ayar ve sayre aldımız günden beri kendimiz yapıyoz her hangi bi tanınmış yazılım cı deyil. !! eksik yada fazla. araç drg için. yapıldığından borazan boyları cok kısa üstlerde istediğ havayı kesinlikle almıyo okan arkadaşımız da araçta sökük bi yer olursa basmam dedi ! okan bu 52 li arabalar kop gibi takılı olsa. denemelerin sonucu ne olur ? ordan atıp tutuyonuz. takın. megan böyle kalsın bi basın görelim !
    Başarılı yorum

Megan SS-F7R ile takın 106 larınızı basın görelim.
    Drag Service & Dr.Ecu

06 KOP 42

Basit insanlarla uğraşma..!unutma,kartallar sînek avlamaz..

Throttle
    Misafir
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gözlerim yaşardı
    sen onu boşverde şu şaka aracını getirde deneyek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Eywallah
    Drag Service & Dr.Ecu

06 KOP 42

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen onu boşverde şu şaka aracını getirde deneyek
    Bak hala

Benim şakalarımı abilerine sor onlar sana anlatsın, ***** senin tevellüt yetmez
    Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool

ayağınıza sağlık cok konuşan arkadaşlar araçlarınızı takın bide öyle deneyin ondan sonra olup olmadığı hakkında yorum yapın bi 106 sökülünce ne kadar gittiğini herkez biliyo bu arada ozann. okana akıl vercene danış bence maşallah iyi gidiyo senin fr 7 izmir seferisarda biliyon kısa mısa da vardı sende.hatırla o günleri. maşallah her iki aracada tebrikler sorunsuz tartışmasız bi deneme olmuş

Throttle
    Misafir
    Bak hala

Benim şakalarımı abilerine sor onlar sana anlatsın, ***** senin tevellüt yetmez
    olur soram

arabalar kısmına bakıom profilde markalar birbirine girmiş hangisi şaka onların

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olur soram

arabalar kısmına bakıom profilde markalar birbirine girmiş hangisi şaka onların
    İnsanın başına ne gelirse...

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsanın başına ne gelirse...
    Şaka dan gelirmiş

Throttle
    Misafir
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şaka dan gelirmiş
    ahahah bu iyidi baggg

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şaka dan gelirmiş
    Edit.......

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Throttle;7460188]eyvallah saol kanka

Okan hani sen bu hayal aleminde 106 lari gectigini saniyorsun ya neyse gecmis ol sikinti yok hic biri benim arabam degil sadece anlamadigim 2 sey var

Teneke 106 dan kastin ne?

Seninde taban halin sökük 106 ninda 12kg
    Seninde arka koltuk fln filan sökük 106 ninda 13kg olmasi lazim tam emin degilim
    106 nin teneke tabirinde oldugunu gösteren sana gore fiber bagajmi? Oda 15 kg
    Senden tek farki sokukluk olarak bagaj hatta red106 nin bagajida üstündeydi yanlismi hatirliyorum? Neyse
    2ciside su 2 tane 1.6 106 ile denedin ikisi ilede en az 5 deneme yaptin sadece 1 denemede one ciktin oda erken bastigin icin nasil gecmis oluyorsun onu hala anlamiyorum 106 nin devri 106 nin devri diye tutturdun sanki bu adamlar 50 de basiyor he birde söyle birsey var hafi erken basmadin gectin fln filan 5 inden 1 inde gectigin zaman o 1 deneme diger denemeleri silip atiyormu ne oluyor?

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belli hiç unutamamışsın şakaları nooldu sızı mı bıraktı
    Ne alaka abi niye alindin bu kadar. Gerginiz galiba bugun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim sayfalar önce demek istediklerimi saolsun ozan daha ayrıntılıca yazmış

1- 170lik saxo gectiyse bu araç nası ankaradan gittiği haliyle izmirde 1. oldu onu merak ettim

2-aemden iyi anlayan mesela özgün mesela eski ayarlarını yapan utku selamoğlu gibi biri mıncıklasaydı egzantirigi degismenizede cok gerek kalmazdı

3- o araç baştan başa söküktü zaten 2008 draglarda diskalifiyede edildi hatta hatırlayan vardır, 710 kg geldigi için 800 gelmesi gerekirken orjinal bir 106 gibi bastan basa toplandıysa vidasına kadar helal olsun cok ümitsiz duruyodu cünkü

arkadaşım cevaplarını sırasıyla vereyim

1-izmirde ülkü yarış pistinde KOP42 bir abimizin arabasıyla 400mt yarıştı 2sinide aldı.başkada yarışacak setupında ogün araba yoktu.olay bu kadar basit.
    Ayrıca Aydan abinin yaptığı arabalarla yaptığınız aynı setuplı veya bir üst setuplı arabanız varsa ahada meydan.Deneyin görelim.

2-emeği geçen ustaların ellerine sağlık ama elimizi attığımız her yer elimizde kaldı.arabada olan biten herşeyi yazarak miğde bulandırmak istemiyorum.Eksantrikleri de üzerinden çıkan bozuk olduğu için değiştirdik.Hem rol hem drag koşturmak için bu tercihi yaptık.

3-aracın birçok parçasını eski sahibi saolsun verdi.Bizimde Drag Servis(Erdem) ve Ceyhun Balkaya gibi değerli dostlarımız var.Allah'a şükür herşeyini tamamladık.
    Drag Service & Dr.Ecu

06 KOP 42

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne alaka abi niye alindin bu kadar. Gerginiz galiba bugun
    Bitmedi hastalar bugün hıaamına

Renaultolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah iki araca da az çok belliydi ikisininde böyle yürüyeceği zevkli bi gece olmuş belli

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    arkadaşım cevaplarını sırasıyla vereyim

1-izmirde ülkü yarış pistinde KOP42 bir abimizin arabasıyla 400mt yarıştı 2sinide aldı.başkada yarışacak setupında ogün araba yoktu.olay bu kadar basit.
    Ayrıca Aydan abinin yaptığı arabalarla yaptığınız aynı setuplı veya bir üst setuplı arabanız varsa ahada meydan.Deneyin görelim.

2-emeği geçen ustaların ellerine sağlık ama elimizi attığımız her yer elimizde kaldı.arabada olan biten herşeyi yazarak miğde bulandırmak istemiyorum.Eksantrikleri de üzerinden çıkan bozuk olduğu için değiştirdik.Hem rol hem drag koşturmak için bu tercihi yaptık.

3-aracın birçok parçasını eski sahibi saolsun verdi.Bizimde Drag Servis(Erdem) ve Ceyhun Balkaya gibi değerli dostlarımız var.Allah'a şükür herşeyini tamamladık.
    1-cok denemek istiyosan bir ton 106 var istanbulda burnunun dibi. benim oyle bir derdim olmadı.
    o arabayı aydan abinmi yaptı seneler boyunca. var olanın degistirip iki mıncıklıadı. onuda neden halen yaptı anlamadım

2- bozuk dedigin egzantirik üstündeki delikse ozellikle oyle yapıldıgnı bildigni düşünüyorm...

3-e bukadar kotuydu madem piyasada 106mı kalmadı yada zorlamı sattılar sana kopu aldında bir araba masraf ettin
    1881 - 193

noT-sTock
    Misafir
    Alıntı Jr.Toptas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    denemeler çok iyiydi abi iki aracımızada maşallahlar gani gani

Not: Not-stock cem abi akşam duman dumana bıraktın ortalığı arkadan bişey göremedim senin yüzünden mümkünse rollere dumansız arabayla gel dumansız hava sahası istiyorum saygılar sevgiler şelale abi
    napalım benzınlı aracmız yok ates atamıyoz... dumana boguyoz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)