Sarhoş mu la bunlarr
Bu kadar mı yeteneksizlik olur kontra vermeyi dene be adam en azından bide bçyle bi videoyu çekip yayınlamışlar marifetliymişler gibi![]()
çok sinir bozucu değil mi ?
onlar piste pilotaj sergilemek araç performanslarını görmek için çıkmamış arkadaşlar.. biçin zamanı gelmiş
Bunların hakkı gokart
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Haha video ya youtube da yorum yaptim, normalde millete artist artist cevap yaziyor ama sanirim benim videolara baktiktan sonar gayet kibarca cevap yazmisyani 1 spin atarsin 5 atarsin ama bu kadari kabiliyet dusmanligi..
Abi video sonunu izledim başına bakmaya dayanamadım belki adam olmuşlardır diye ama bu seferde spin atmıyorlar yok dışına çıkıyo direksiyon yok sanki hiç kırmıyorlar bile, mantık ne anlamadım s2000 kaç tur sonra ölür diyerek test falan mı yapıyorlar![]()
Hiç toplamaya çalışmamaları ilginç. Ama arabaların çok keyifli olduğunu bu vidyolardan belli. Not: Hiç arkadan itiş kullanmadım![]()
insan bilgisayar oyununda bile bu kadar tepkisiz kalamaz ya hiçbişey yapamıyosan oyunu kaparsın![]()
13 Suzuki Gsx-R 600
05 Honda S2000
13 John Cooper Works Gp Limited Edition
Facebook & Instagram /TomayRessamoglu
Ben zamanında boşuna yazmadım bu S2000 ler yol tutmuyor diye adam ne yapsın.
Bir taneside geçen sene az kala pistte üstüme çıkıyordu zor kurtarmıştım..
Herkes usta pilot olacak değil ya..Bence S2000 satın alacak olanlara önceden özel eğitim verilmeli ve ancak sınıfı geçene bu arabalar teslim edilmeli...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)