Valla basligi gorunce ben tutunmussundur diye tahmin ediyodum ancak baya onde gitmissin. Saxonun illaki eksikleri vardir. Onu bunu gectimde sen RS e naptin da boyle ITB li gibi ses aliyon hacikimse demiyo mu aga bu nedir
![]()
ben hep diyom aga bu nedir diye hertürlü hurafe var araba hakkındamaşallah maşallah iki arabayada
Ankara'da Itb li Saxo 1.6 hacimle en fazla 3-4 boy daha iyi gider , Tic ile daha önce itb li Jj Saxo da denedi , Tic yine öndeydi .. Saxo 1.8 olursa roller değişir tabi
Iki aracada maşallah , Berk seninde üslubuna anlayışınada helal olsun kardeşim
neden böyle bir çıkış yaptın anlamadım.
sen 106ları çok merak ediyorsan gel istanbul'a sen dene ITB'li ITB'siz 106larla
hem sen demiyor musun istanbul'a gelsem aracım daha iyi gider buradaki rakımdan farkı vs. vs. nerde demişim deme şimdi sakın.
ne zoruna gitti de kızdın anlamadım, düşüncemi söyledim. boş yere tartışmanın anlamı yok. ben ne 106 yapıcam nede ankaraya gelicem, mümkün olmayan şeylerden bahsetmeyelim o yüzden.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
BeyleR şahsi muhabbeti bırakın konu BE Saxo vs Tic Rs
Diğer arkadaşlar için söylüyorum ;
Tic in son halinin nasıl iyi gittiğini anlamanız için burda atmosferik arabanızla Enkada denemeniz lazım![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)