dün 3-4 tane typer vardı gelselerdi keşke. Sizi typerlarda hep ayaklrına bekliyor biraz turnye çıksınlar:)
Printable View
dün 3-4 tane typer vardı gelselerdi keşke. Sizi typerlarda hep ayaklrına bekliyor biraz turnye çıksınlar:)
bizzaten hep gebzeden atasehire geliyoruz bu nasıl ayağına beklemek oluyor gökhan
e burda olacak die anlaştık kimse gelmedi deselerdi oraya gelin bizimkilerde çıkar giderdi zaten
dun gece bız tam curcunaydık cok zevklı oldu 2 araba denıycez derken turbo vtecler typerlar(4 tane) evo subarular senlıklıydık yanı. gebzenın typerları gokhan bromun dedıgı gıbı bıraz bızım yakaya ugrasınlar kanka :)
sahipleri illaki burda bu formda takılıyor senin yazdığın msj görüp sana illaki cvp verirler gelip gelmeyeceklerini ben bilemem kimseyide hadi gidin diyede zorlayamam okurlar smj gelmek isteyen gelir gelmeyenede bişi yok zaten
ahahah sen bana gel deneyelım dedıgınde ılk once tayfunla den egecersen benle denersın demedımmı? delıkanlı gıbı? sonra tamam gel dedım 5 boy muhabbetınden sonra gelmedın...? tayfunla sozlestın onada gelmedın? benım arabam sokulu evet suan yapılıo bıttıkten sonra herkesle denenır no prob bazıları gıbı sus adına yapmıyoruz ;)
writer stp :)
aynen ole eray... aynen oyle....
nedense anlamadığım hakkaten gebze ve ankarada yapılan roling lere ... atılmadan geçilmiyor ulan biride çıksa söle hey maşallah ne güzel ortam olmuş dese ben bu rolingleri bırakıcam ama nerde ver yansın anlasılan bizim yaptığımız rolinglerde kavga edeceğiz bundan sonra minikslerin organizasyonundan başka organizasyona gitmeyeceğim bi onların rolinglerde polemik yaşanmıyor
haa şunu bileydin be abi ben her miniklerle yaptığımız organizasyona seni boşuna mı çağırıyorum reklam kokan hareketler forumda yapılanlar adamlarla iftar ediyoruz tatlımızı yiyoruz arabaları deneyip evimize dönüyoruz işi bilen bilinçli tuning:) bu arada karşıdan bekleniyormuşuz onada eywallah ben zaten selçuk abi ye de dedim gelicem die (boş=230hp) arabayla gelmek istemiyorum az kaldı herkes bilio yakında merter deyim:)
bos 230 hp olarak gelmek ıstemıyosun :) oda guzel kardesım :)
dün gelseydiniz AB nin dönüş yolunda 6 motorlu arasından sıyrılıp selametle dedini zevkle izlerdiniz hoş pek göremedik ama :)
sabah 5 de 2 deneme daha oldu videolar akşam doktor koyucak sabırsızlıkla bekliyoruz.
alptuğ kanka atasehirde olacağız dedi oda gelmedi selçukların yanına gitti tabiki o güzel dakikaları yasayamadık ama videosunuda kesin izleriz :)
video yerine foto çekmeseydi şişko video olurdu ama sabah 5 deki denemelerin videosu varmış