Ok anladım bizde tesisat uğruna arabayı ağırlaştırdık :) en azından kabimi sök tak yaptık ordan biraz yırtıyoruz :)
Printable View
ben allah kısmet ederse büyük turboya geçiyorum bu son zevk denemesiydi araba bitince inş bu hafta yine var eğer manifold um yetişmezse haftasonu yapılacak rollinge egemenin numarayı aldım çağırıcam onla gelmek isteyen gelir deneriz toplu bir roll yapalım ibrahim abiye ayıp oldu adam bu işten soğudu bu camiaa ya çok katkısı olan bir insan kalite roll lere imza atmak istiyor gelicem diyenler gelsin başka birşey istemiyoruz....
ya amann geçen geçen geçilen geçilir
ee bu arabanın kotu gidiyo manasına gelmez biri hızlıdır biri ona gore yavasdır
kimse standart deil hepimizin arabası ellenmiş durumda
şahsen ben standartken daha cok zevk alıyordum
cunki durumlar eşit bi sofor farkı bide arabanın kendi gercek gucu iyi ise kazanan cıkıyordu ortaya..
yani şöle izah edeyim eğer manifold gelirse arabam sökük olucak millete söz verip gelmiosunuz dioruz biz o duruma düşücez eğer çözülmezse o iş allahın izniyle %90 gelicem geçen geçer geçilen geçilir ona lafım yok arabayı denemedikten sora ne anlamı var zaten...
hakkaten bişiler yapacak isek topluca karar verelim gün belirrliyelim gelen gelir gelmeyen gelmez gelmeyenler gelenlerden çok olur yine ama sunun bir ortasını bulalım
güzel bi gece olmus ayrıca saxo nun maaşallahı var tebrik ederim..
walla benim aracın olmayışı kötü olmuş ya ama en yakın organizasyonda eys tekrar sizlerle bu arada mustafa kardeşimle denemek istiyorum bakalım bi ihtimal alma şansım var deniycez :)
anlasıldı tamam bensiz olmayacak yine carşamba akşam görüşelim gözel bişiler ayarladım
El elden üstündür bunu unutmayalım , en iyi yürüyen type-r 'lar gebze'de diyip kestirip atmak size yakışmaz , mutlaka daha bilmediğimiz , piyasaya çıkmayan daha iyi yürüyen type-r'lar da vardır ... Rolling 'e gelmeyince yavaş mı olunuyor ben onu anlayamadım :)
İnşallah arabam bitince bende bir akşam denemeye gelmek isterim...
aldığı arabada 10numara bmkyı aratmaz ona
reca ederim kanka yarın getirde ilk denememizi yapalım beraber ilk benle dene olurmu :)
evet video benim geçmiyorum yürüyorum