eğer istanbuL içersinde oLursam gelirim tabiki...dişime göre araba olursa yoksa atmosferıklere gelmek ayıp oLur...
Printable View
sulhi abi seni cidden bekliyoruz aramızda görmek bir şerefse geçmek bin şeref inş cenabı allah ramazanı şerif in hürmetine o günleride gösterir şaka bi yana yeni proje yaklaşık 1-2 haftaya bitio denemek isterim fakat stock makina olduğundan nosu basamıyorum gelince basmadan denersen sevinirim:)
olayın yasini bg ile alakası yok bizim typercilerin çağırdıkları vardı onlar gelmeyince onlarda gelmedi urfa gökhanda gelecekti ama o maruzatını belirti reşit gelebilirsem gelirim dedi zübeyir arabam olmadığı için gelemem dedi hka boludaymış öledenildi vtiler gelecekti kızlarla buluşmuşlar gelemeyiz demişler vs vs ama typer konusuna gelincede yasini işin içine sokma gökhan yasini bende tanırım geleceğini bilirim onun için lafım sadece typerlere değil gelmeyen vtilere
ne mutlu arabasını deneyene!.. eyv abi araba bitince yer tarih zaman vericem haftaya yine yapıcaz bişiler ama sana uygun araba gelir mi bilinmez geliorum dienlere güvenip bişi e demek istemiyorum o yüzden kendim için konuşuorum 1-2 hafta müsade sora tamam abi
al canım al cem abimLe ben seve seve denerim..benı o gecsede oLur gecmesede:d benı onu gecsemde oLur gecmesemde:D özledim zaten onu:D
ya typerlerin gelip gelmemesi benim umrumda bile değil aslında gelmemeleri iyi oldu gelselerdi onlara yolkesmekten başka yaptığımız bilşiyok onlar yürüyor biz arkalarında badigartlık yapıyoruz ama vti ler gelseidi güzel olcaktı en azından benim yaşlı kurt için bol bol deneme fırsatı olacaktı ama olmadı ben sadece video yapmakla yetindim inşallah bu konuya miniksler bir el atarda güzel bir organizasyon yaparlar bizlerde kaliteli video ve güzelbir roling gecesi yaşarız
ben bay mutevazi ile de denemek istıyom hem:?:)
TREX ı b en surucem sulı cem deıl o yanda oturcak ;) bu arada 1 barlık 38mm yay arıyorum haberın olsun 2 basabılmek ıcın :)
fark etmez selcuk istersen sen sür ister cem abim sürsün cem abi bulur yay sende bulursun fark etmez bende evc b modunu sonuna kadar acmadım su 2.3 2.5 bar nasıl basılıo denemek isterdım:D
bu arada bay mutevazi gökhanoluk hauhauha
huahauh koyun herkezın bagajında var bunlardan cem abi de nos mos koymaz merak etme sende bosuna gazlanma oruc saati geldi ye yemeini kendıne gel huahuahua