ayrıca se ikibinne bikkere daha maşallah .
Printable View
ayrıca se ikibinne bikkere daha maşallah .
bmk bilenme getir m5 i getir hala getiriceksin :)
hala aynı mantıktasın huauahuahu e55 dion 5400 cc dion garip 2 litre makinaya saplanınca çirkef oluon :) m5 igetirrrrrrrrrrr :)
açık sölüorum versin tolga s2kyi ben birde basarım ama :) öle yavas atmam o vitesi sölemedi demeyin :)
Reşit Abi iyisin hoşsun severim seni ama bu BMK fişek yaptın abi. Şimdi seni bilirim sen konuyu bana da ucundan dokundurursun ben direk sölim tamm beni geçen tek typer sendin:D
Bende şöle bi soluk getiriyim madem Bmk satıldı Bmk dğerinde bi typer var benim gözümde Bmk roket ise :) Zubo ile denemiştin geçtiğini sölemiştin ama geçmediğini ben gördüm deneme kafa kafaya bitti hatta viraj içinde olan sensin senin çok savundugun şey yani şans senden yana :D ne 1cm önde ne geride hatta video ile de süsleyebilirim :) arka koltukta oturan kişinin dediğine dikkat çekerim araba konusunda pek de bilgisi yoktur ama onun bile dikkatini çekti ve bişe sölüyo:D (GÖRÜYORMUSUN HERŞEY AYNI DEVİRLERİNE KADAR)
SAĞ = VS
SOL = BMK
http://videos.streetfire.net/video/B...peR_182861.htm
ip gibi rolling olmuş süper gitmiş iki arabada hakikaten
harbiden ip gibi olmuş :) yanyana güzel yürümüşler..Bu arada s2k yada tebrikler maşallah ;)
maşaLLah gercekten de güzeL yürümüşLer...
bu akşam filtre-egzostlu s2k, typerın yine önündeydi reşite selamlar :)
işte bende bunu anlatmaya calısıyorum lafla anlatılmaz ben bole gectım ben bole gectım mı dıyecez cıkıyoruz rollıngde bellı oluyor bugun de oldugu gıbı ama anlayana:)
gelseydınız kanka senlık vardı:)
saolasın cem
gökan abi senle denememizin videosu oldunu sölemiştin onu bi ara özelden alsam diyorum:)
ok atarım cnm bulım unuttum ben onu yav
senle denerken reşit abi sağdan bizi geçti haberin olsun :D ben görmedim koca arabayı ama :D
evet evet hatırlıyorum ama kımdı umumhhahahahaha:)
reşit abi bi tanedir ya muhalefettir ama onun gibisi yoktur :)
atmosferık araban mı var huzurun var denıycek araba bol gırLa:D
sende dene evc kapali bi buyuk vitesten basarsin :D
Type-R la S2000 i karıştırmasın bazı arkadaşlar. Eşit modifiyelerle s2000 daima önde olacaktır fakat bir fanatikliktir gidiliyor ve aklım almıyor bunu, neyse bilen biliyor zaten ne olduğunu. Saygılar Sinan
mesajin altina isim yazinca noluyor cok merak ediyorum :)
tool
guzel denemeler olmus s2000 on numara gıdıyo masallah
gokhan bende zubeyırı 2 şerit en dısa kayarak ve ıkı araba sollayıp onune getıgım oldu:) boş laflar zubeyırı 2-3 hep gecıyorum 4 de gelıyo kafa cıakrıyo 5 de esıtlenıyoruz 6 d agecıyorum 1-2cm fılan degıl yarım boyla:) bu boyle zubeyır bugune kadar 2-3 hep 1 boy gerıdeydı bu vıdeo bası yok ve zubeyır onde ogun kendısıne de dedım erken bastı bı boy vıdeo bellı bana sallayıp duryuyoları aynı basladık dıye, zubeyır hayatında 2-3 kafa cıkaramadı kendıde bılıyo bu vıdeoda ben arka tamponundan basladım:) ahahahaha vıdeo koydugun ıyı oldu zubeyır hala ıdea edıyodu erken basmadım dıye zup goruyosun hafızamn cok saglam ogecede dedım sana:) hayırlı ısler olmus burda:)